Što ste zadnje kupili??
- Wendigo
Re: Što ste zadnje kupili??
plombiranje 3. dolje lijevo i čišćenje od kamenca i pizdarija.
- alecto
napiši dojmove kad odešmetallicat wrote:kupila si na kupi me botoks kose![]()
ot: bademovo ulje i hranu
we are such stuff as dreams are made on
- elrania
obnovila maskaru i ruž, kreme za lice
kozje stvari njam
kozje stvari njam
- Wendigo
novi bike. i sad sam švorc totalno ali se voziiim!:D
- elrania
neš ko ovo, al crne i ima neki uzorak sa strane ko da je pleteno. nadam se da neće (jako) promakat.
5 pari crnih stopalica.
5 pari crnih stopalica.
- callac
"prodala" sam se kupivši mint zelenu haljinu.. pas masters, već vidim prepun grad istih, al nadam se da će sutra na svadbi broj biti manji od pet
i uz to neki crni remen, čarape sa onom crtom iza (koje sam btw platila faking 80 kn i još pitam žensku jesu kvalitetne i hoće mi puknut i ona kao, ma neeee, te su naaajbolje... i dok sam ih probavala doma mi puknu u tri PM proklete bile!!!) i neku traku za kosu, lak iste boje kao haljina.. glupi svatovi...
i uz to neki crni remen, čarape sa onom crtom iza (koje sam btw platila faking 80 kn i još pitam žensku jesu kvalitetne i hoće mi puknut i ona kao, ma neeee, te su naaajbolje... i dok sam ih probavala doma mi puknu u tri PM proklete bile!!!) i neku traku za kosu, lak iste boje kao haljina.. glupi svatovi...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni moje nisu pukle, al su se stvorile one vodoravne tamne crte po njima i žešće vode ka ofucanosti.
a dobro su te oderali
u lisci ih ima za 50, u imp. galeriji u nekom dućanu je svojevremeno bilo za 20ak kn.
a dobro su te oderali
- callac
sutra ću se zaletiti u importanne, al ne galeriju neg centzar i kupit neku jeftinjavu, jebe mi se, rađe dva tri para jeftinih neg jedne skupe koje k**** ne vrijede.. a šta očekivati kad sam ih u lisci kupovala...elrania wrote:meni moje nisu pukle, al su se stvorile one vodoravne tamne crte po njima i žešće vode ka ofucanosti.
a dobro su te oderaliu lisci ih ima za 50, u imp. galeriji u nekom dućanu je svojevremeno bilo za 20ak kn.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
hmh, na 80 su ih digli? svašta.
meni se njihove najlonke nisu pokazale najsretnijima, al ne bih kod nikog drugog osim njih išla po neke druge stvari.
nego, svadba sutra, kak onda u ned stojiš s vremenom? jel bi možda rađe da to prebacimo na koji drugi dan. nabavila jučer 80kn bunta papira za kolokvij u srijedu i muka mi je oću stić. nisam očekivala tak neš pa ak bih dolazila, mogla bih nekih sat vremena samo, a to mi nekak glupo. pa kad je već kava, piva, štogod, nek se popije kak se spada.
možda čet prijepodne, ak ti paše?
meni se njihove najlonke nisu pokazale najsretnijima, al ne bih kod nikog drugog osim njih išla po neke druge stvari.
nego, svadba sutra, kak onda u ned stojiš s vremenom? jel bi možda rađe da to prebacimo na koji drugi dan. nabavila jučer 80kn bunta papira za kolokvij u srijedu i muka mi je oću stić. nisam očekivala tak neš pa ak bih dolazila, mogla bih nekih sat vremena samo, a to mi nekak glupo. pa kad je već kava, piva, štogod, nek se popije kak se spada.
možda čet prijepodne, ak ti paše?
Last edited by elrania on 27 Apr 2012, 19:01, edited 1 time in total.
- Wendigo
cargo hlaće, boja pijeska i tamnoplavu majicu sa slikom raka.
- callac
e da, pa može neki drugi dan, baš sam se i ja sjetila da možda neću bit funkcionalnaelrania wrote:hmh, na 80 su ih digli? svašta.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
evogac, uzela sam si od polzele čarape sa tom crtom iza i jedne sa najsitnijom mrežom, pa ćemo vidjet koje ću. i kupila si bvlgari jasmin noir parfem, neko sniženje u kozmu pa ajd, uvijek sam ga htjela al mi isto tako uvijek preskup. sad sam u nedoumici dal ga nositi danas jer dost je jak, još uzela baš parfem a ne toaletnu..
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
SpoilerShow
Ouch, u životu nisam dala više od 35kn za neke čarape(ili srodno), a imam ih svih vrsta i oblika pa i tih s natom 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
- Asfodel
Kričavo crvenu suknjicu i košulju za sve zajedno 10kn
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out