Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 16 Apr 2012, 20:13

jedino ne kužim čemu služi onaj reputation?

Inače nije loše što je manje tih opcija biranja dijaloga. U jedinici mi je to bilo dosta zamorno.
Michel puši karu.

Alastorus

Post by Alastorus » 16 Apr 2012, 20:20

Dc Universe Online - još uvijek se igra i to mahnito, prvi character je bio fire dps/tank, i zapravo je bilo nukeanje na sve strane, sad sa mental controllerom/dpsom je znatno teže ali i znatno zabavnije igrat, nema boljeg od dić punu dvoranu mobova sa mass telekinesisom i oderat ih sa dual gunom.

LoL - igra se pomalo i skupljaju se ip-ovi, Dota je postala dosadna i čudna pa mi je ovo došlo kao pristojna zamjena.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Decadentor

Post by Decadentor » 16 Apr 2012, 20:25

Alastorus wrote:Dc Universe Online - još uvijek se igra i to mahnito, prvi character je bio fire dps/tank, i zapravo je bilo nukeanje na sve strane, sad sa mental controllerom/dpsom je znatno teže ali i znatno zabavnije igrat, nema boljeg od dić punu dvoranu mobova sa mass telekinesisom i oderat ih sa dual gunom.

LoL - igra se pomalo i skupljaju se ip-ovi, Dota je postala dosadna i čudna pa mi je ovo došlo kao pristojna zamjena.
wt78wi7egeleilg add me :lol: :lol:
Image

Alastorus

Post by Alastorus » 16 Apr 2012, 20:37

Dec- na eastu ili na westu si?

Decadentor

Post by Decadentor » 16 Apr 2012, 20:38

na eastu
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Apr 2012, 17:56

prodajem ps3 igru Fight Night Champion za 150 kn. Neiskorišteni kod za multiplayer. Ako tko hoće...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Apr 2012, 19:32

Alastorus wrote:Dec- na eastu ili na westu si?
da malo priupitam o ovoj igri.

Znam da je sada besplatna, ali i da navodno postoji par varijanti igre. Jedna koja je 100% besplatan, ali ima dosta restrikcija; ako se plati 10$ se dobije praktički bez restrikcija, i ona koja se plaća 20$ mjesečno i bez restrikcija je.
Ako je netko igrao city of villans; koliko su slične te dvije igre. Koja je klasa najbolja; preferiram tenk klasu, ali nebi bilo loše imati nekoga ko može napadati s dometom, iako vjerojatno mogu kombinirati moći.
I may be an idiot, but i am no fool.

Decadentor

Post by Decadentor » 19 Apr 2012, 19:45

maddjuro wrote:

Znam da je sada besplatna, ali i da navodno postoji par varijanti igre. Jedna koja je 100% besplatan, ali ima dosta restrikcija; ako se plati 10$ se dobije praktički bez restrikcija, i ona koja se plaća 20$ mjesečno i bez restrikcija je.
Ako je netko igrao city of villans; koliko su slične te dvije igre. Koja je klasa najbolja; preferiram tenk klasu, ali nebi bilo loše imati nekoga ko može napadati s dometom, iako vjerojatno mogu kombinirati moći.
Ma ovo je 100% besplatno, a za pare si mozes uzet skinove, nepostoji najbolja klasa jer ovo nije klasican RPG, nego se igra po partijama tipa DOTA i Hon, a skilove nemozes birat, svaki lik ima 4 svoja i to je to, kad zavrsis partiju dobijs pare biras novog lika i igras ponovo :D
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Apr 2012, 20:10

Decadentor wrote:
maddjuro wrote:

Ma ovo je 100% besplatno, a za pare si mozes uzet skinove, nepostoji najbolja klasa jer ovo nije klasican RPG, nego se igra po partijama tipa DOTA i Hon, a skilove nemozes birat, svaki lik ima 4 svoja i to je to, kad zavrsis partiju dobijs pare biras novog lika i igras ponovo :D
znači možeš prijeći MMORPG? Tj, imaš oderđen broj misija?! Ima li nekih instanci di se ide s više ljudi, kao što imamo u wowu?
I kako liči to kada prjeđeš? Imaš neku animacijicu, i to je to, ili možeš s tim likom ić terorizirati slabije igrače?
I za kraj, ti ljudi koji plaćaju imaju samo neke dodatne skinove, a sve je ostalo isto na svim accountima?

Decadentor

Post by Decadentor » 19 Apr 2012, 20:27

Ma nije to klasican mmorpg, znaci partija to traje 45 min u prosjeku, igra se 5v5 i cilj ti je unistit sce protivnicke tornjeve i naravno glavnu bazu, novce u igri skupljas ubijajuci minione i protivnickr champipne, a njih trosis samo na opremu. Max lvl u partiji je 18. Znaci koji tea vise ubija ima vece sanse da pobjedi jer naravno ima jacu opremu. Spawn ti se povecava sa lvl-om.
Nakon partije dobijes novce i exp svog accounta, sa novcima kupujes champione i rune (rune ti netrebaju do 25 lvla) a svako tjedan se izmjenjuje 10 championa koje mozes birat, ako ti se neki posebno svidi ili ga naucis igrat onda ka kupis i igras s njim i kad nije free.
A novcimakupujes u biti samo skonove (mozes i exp boostove i sl ali ti u biti netreba uopce)

i nemozes terorizirat slabije xD jr igra uvjek bira likove po lvl-u

Uglavnom jako zarazna igra u pocetku pogotovo zato sto svaki lik imam drukcije skillove i nacin
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Apr 2012, 20:33

thanx

ja sam mislio da je to više tipa city of villans. Napraviš lika i odabereš sposobnosti. I onda toga lika lvlaš, dodaješ mu neka pojačanja za napade/opermu.Uđeš u guild.. Dota me nikad nije previše zanimala. KOliko vidih po youtubeu, ti imaš lika rješavaš misije tipa odi tu i tu i ubi određen broj ljudi. tipa ovo

http://www.youtube.com/watch?v=yqIinxLOPuY

Alastorus

Post by Alastorus » 19 Apr 2012, 20:42

maddjuro wrote:

@Dec - ne govori o LoL-u već o DC Universe-u.

Postoji nekoliko varijanti igre, ali zapravo na kraju to ne djeluje na gameplay, osim što u free to play igri nemaš tih dlc-ova ( što znači bez dlc-ova koji su po cijeni od 10 dolara recimo ne možeš igrati sa "Hard Light", "Earth" i "Lightning" likovima, sve ostalo je besplatno, iako dlc-evi otvaraju dosta questova u endgame-u, zapravo i nisu nešto bitni za sam gameplay) City of heroes/villians je znatno slična igra ali sa malo drugačijim konceptom, imaš za biranje između solo missions, duo challenges, hard alerts i raids, u svakom slučaju svaka klasa ima dps stance, i svoje role stance u kojima se dobivaju određeni bonusi ovisno u kojem stance-u igraš, bitan je team work u end-game-u,recimo u tri do četiri dana dođeš do lvl-a 30 koji je cap, ali onda imaš skill pointove koje možeš dotjerati do 76 ili 80 , nisam siguranm koje ulažeš u svoja drva oružja( različiti comboi i might/vitality/whatever boosts koje ti daje određeno oružje), izbor mentora se razlikuje samo u glavnim misijama koje se odvijaju na 5,15 i 30-tom levelu, te izgledu t1 i t2 gearova. Također imaš nekoliko vrsta pvp-ova znači onaj koji je outer, gdje te ekipša može gankat, arena, legends pvp ( gdje uzimaš pojedine likove heroesa ili pak villiana koje možeš kupit markovima i to je to) u svakom slučaju zanimljivo. Što je najbolje, nema kill stealova ili recimo da moraš čekat da se nešto respawna, ako daš i jedan udarac mobu kojeg netko dovrši obadvoje dobivate podjednak xp, creditse i sve ostalo.

+ skill pointovi se dobivaju levelanjem kasnije ispunjavanjem određenih traitova i tak to uglavnom zanimljivo ful :D

Decadentor

Post by Decadentor » 19 Apr 2012, 20:44

Hahahaaha kak sam fejlo :supz: :facepalm:
Image

Alastorus

Post by Alastorus » 19 Apr 2012, 20:45

Vas dvojica jedan šumom, drugi drumom :prayer: :prayer:

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Apr 2012, 20:50

znači DLCi se isplate nabaviti? kolko ih ima?
ja sam mislio napraviti premium account, jer 5 $ nije neka cifra , pošto se taj iznos mora samo jedan put dati

Post Reply