šta školski praznici tako malo traju sada?Sammy wrote:što je danas zadnji dan praznika, ništa, idemo izgurat još 2 mjeseca..
Što mi je maknulo smješak danas?
-
filmofil
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
This is the Zodiac speaking.
- Sammy
cijeli prošli tjedan i ovaj ponedjeljak 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
jučer je bilo 2 mj da mi je pas umro, i da mi to valjda ne bude premalo, mačka mi nema više od tjedan dana i milslim da ga neću više vidjet
opet padam u neku depresiju, prazna mi kuća, nemam para po običaju...sutra idem po nalaze krvi i strah me da će bit neš loše.

-
Ghrall1
Moj mačak je isto nestao prije 2 tjedna otprilikemetallicat wrote:jučer je bilo 2 mj da mi je pas umro, i da mi to valjda ne bude premalo, mačka mi nema više od tjedan dana i milslim da ga neću više vidjetopet padam u neku depresiju, prazna mi kuća, nemam para po običaju...sutra idem po nalaze krvi i strah me da će bit neš loše.
- alecto
metallicat wrote:jučer je bilo 2 mj da mi je pas umro, i da mi to valjda ne bude premalo, mačka mi nema više od tjedan dana i milslim da ga neću više vidjetopet padam u neku depresiju, prazna mi kuća, nemam para po običaju...sutra idem po nalaze krvi i strah me da će bit neš loše.
we are such stuff as dreams are made on
- john_constantine
ajde, drži mi semetallicat wrote:jučer je bilo 2 mj da mi je pas umro, i da mi to valjda ne bude premalo, mačka mi nema više od tjedan dana i milslim da ga neću više vidjetopet padam u neku depresiju, prazna mi kuća, nemam para po običaju...sutra idem po nalaze krvi i strah me da će bit neš loše.
Michel puši karu.
- elrania
životna priča jednog pacijenta s jankomira. obično mi se jave bolovi oko srca pri otkucajima u jako stresnim situacijama; danas mi je nakon 20 min s njim odmah krenulo.
cijene u 'pri zvoncu'.
cijene u 'pri zvoncu'.
- metallicat
ma zbilja nisam htjela izazivat nikakvu reakciju sažaljenja, nisam jedina kojoj je teško, samo nekad moram neš reć na ''glas'' pa eto..valjda kad se više toga nakupi pa ne izdržim.

- john_constantine
eh, nema ništa gorega nego kada imaš fino jutro, i unistiš si dan kada počneš s jutarnjim novinama. Sranja u svijetu, omaložavanje liječnika, direktori Ine si povećali plaće... Jebeš cijeli ovaj svijet i kapitalizam. 
Michel puši karu.
- Sammy
jebemti kladionicu kad mi ništ ne prođe 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Wendigo
tak je i kod mene. nemrem držati pizdarije u sebi.metallicat wrote:ma zbilja nisam htjela izazivat nikakvu reakciju sažaljenja, nisam jedina kojoj je teško, samo nekad moram neš reć na ''glas'' pa eto..valjda kad se više toga nakupi pa ne izdržim.
- Decadentor
ja mogu sve drzat u sebi... (dok se ne napijem)Wendigo wrote:tak je i kod mene. nemrem držati pizdarije u sebi.metallicat wrote:ma zbilja nisam htjela izazivat nikakvu reakciju sažaljenja, nisam jedina kojoj je teško, samo nekad moram neš reć na ''glas'' pa eto..valjda kad se više toga nakupi pa ne izdržim.

- john_constantine
- Decadentor
- Andrej
Ovo je stara vest. Koliko se sećam, već duže vreme se razvlači ovaj slučaj po medijima. U svakom slučaju....svet je odavno otišao u kurac i nema nameru da se vrati.
We're all mad here...