Konačno sam shvatila da će moj crni ruž imati koristi - testiranjima na pijanim pripadnicima muškog roda
Ženski kutak
- Asfodel
Re: Ženski kutak
Razumijem zašto se nisi usudila
Konačno sam shvatila da će moj crni ruž imati koristi - testiranjima na pijanim pripadnicima muškog roda
I fotić će se naraditi...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Asfodel
Dobro si ti stavila, nego mislim da je smjelo (ne ružno)
Vjerojatno zbog blizine slikanja pa baš boja kolje oči
Vjerojatno zbog blizine slikanja pa baš boja kolje oči
- metallicat
nisam ni mislila da si mi rekla da sam ružno stavila, nego da bi možda bolje stajalo kad bi recimo povukla do pol oka, a ne duž cijelog

- Asfodel
Da sam ja, stavila bih na dvije trećine kapka. Znači mrrrvicu više od pola, al nikako na cijeli 
- alecto
napokon sam se ošišala malo, i sad mi govore da izgledam ko dečkić (a dok sam imala skroz kratko nisu
)
počelo je sve skupa ličiti na fudbalerku pa je bilo krajnje vrijeme za rezanje. jedino mi je žao što sad ne mogu repić svezat, al narast će sve to skupa uskoro, nadam se.
i kupila sam max factor masterpiece max volume&definition maskaru, u nedostatku izbora, i ne valja mi
zasad mi je na prvom mjestu uvjerljivo bourjois liner effect.
počelo je sve skupa ličiti na fudbalerku pa je bilo krajnje vrijeme za rezanje. jedino mi je žao što sad ne mogu repić svezat, al narast će sve to skupa uskoro, nadam se.
i kupila sam max factor masterpiece max volume&definition maskaru, u nedostatku izbora, i ne valja mi
we are such stuff as dreams are made on
- callac
alecto, hoćemo slike!!!
cat, boja tuša je super, al pokušaj malo eksperimentirati s njim, a ne samo povuć liniju kao što bi sa crnim tušem
probaj ovak nešto samo crno bijelu kombinaciju, općenito malo prelistaj blog od ove cure, čini se ok, super stil i zna se šminkat!
http://variolavera.com/hr/2012/01/09/red-cat/
cat, boja tuša je super, al pokušaj malo eksperimentirati s njim, a ne samo povuć liniju kao što bi sa crnim tušem
probaj ovak nešto samo crno bijelu kombinaciju, općenito malo prelistaj blog od ove cure, čini se ok, super stil i zna se šminkat!
http://variolavera.com/hr/2012/01/09/red-cat/
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
i ona ima make up tutoriale?!!
ajd, ona se bar zna zanimljivo i dobro našminkat i usporedbi s onim što vidim uokolo.
ajd, ona se bar zna zanimljivo i dobro našminkat i usporedbi s onim što vidim uokolo.
- callac
ne znam tko je cura.. po reakciji bit će da ju poznaješ iz neke priče
ja sam naletila na nju slučajno, mislim da čak vezano za Illamasqua kozmetiku. Ok mi je stil, od glazbe, filmova, frizure, sve što bih možda i ja radila da sam mrvicu mlađa.
ja sam naletila na nju slučajno, mislim da čak vezano za Illamasqua kozmetiku. Ok mi je stil, od glazbe, filmova, frizure, sve što bih možda i ja radila da sam mrvicu mlađa.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Tehnička nepogrešivost
..znam da sam već prije bila listala taj blog
- elrania
- metallicat
i meni! od max factora sam probala mislim 2 maskare i loše su mi. pošto sad nisam imala para za normalnu maskaru, kupila na preporuku fendice catrice i za te pare mi je savršenaalecto wrote:i kupila sam max factor masterpiece max volume&definition maskaru, u nedostatku izbora, i ne valja mizasad mi je na prvom mjestu uvjerljivo bourjois liner effect.
experimentirat ću s bijelom, ono je bio za sad jedini pokušaj, ne odustajem

- callac
elri, daj me pliz sjeti kad se sljedeći put budemo nalazile da ti ponesem onu Revlon narančastu masku za kosu (ako ju želiš naravno) jer ja ne planiram skoro natrag u te nijanse, a rok trajanja je godinu dana.. ako si zaboravila koja je boja:

i super njeguje/hrani kosu!

i super njeguje/hrani kosu!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Sretan vam dan!!! 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder