Final Destination 5 (2011)
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Final Destination 5 (2011)
baš mi je drago da vam se sviđa, ne da imam nešto od toga, nego mi je film bio baš dobar, eonima dalje od četvrtog, a openign kill komotno ala ovaj u drugom ako ne i bolje 
- Jane Doe
puuuuno bolje nego, po meni preslaba četvorka, ali svejedno nekako mi se izlizala ideja i nadam se da će sa ovim dijelom s kojim su popravili dojma, završit sa tim serijalom.
efekti su zakon, ideje za smrti isto tako, mala izmjena i "šabloni" da se pokuša izvuć nešto novo, ali meni je sve to već tako izlizano da, ako nešto i izađe, ja to neću gledat.
nekak sam se u prva 3 nastavka bojala za njih kaj će ih zadesit i nekak se ta smrt trudila puno više da dođe do njih, ovdje baš i nemam dojam, samo čekam kako će nastradat i nije mi nelagodno zabog straha nego kak će ih umobolnije polomit i sl... nekak mi je sve to izbljedilo
7/10 za impresivne prizore (scena s mostom rulzzz) inaće bi bilo manje, ali ovo mu nemogu zanemarit
ne velim da nije loš, da nisam gledala prva tri, vjerojatno bi me oduševio jer je jako dobro napravljen, ali ne nudi niš novo pa mi je zato ostavio tako mlak dojam
efekti su zakon, ideje za smrti isto tako, mala izmjena i "šabloni" da se pokuša izvuć nešto novo, ali meni je sve to već tako izlizano da, ako nešto i izađe, ja to neću gledat.
nekak sam se u prva 3 nastavka bojala za njih kaj će ih zadesit i nekak se ta smrt trudila puno više da dođe do njih, ovdje baš i nemam dojam, samo čekam kako će nastradat i nije mi nelagodno zabog straha nego kak će ih umobolnije polomit i sl... nekak mi je sve to izbljedilo
7/10 za impresivne prizore (scena s mostom rulzzz) inaće bi bilo manje, ali ovo mu nemogu zanemarit
ne velim da nije loš, da nisam gledala prva tri, vjerojatno bi me oduševio jer je jako dobro napravljen, ali ne nudi niš novo pa mi je zato ostavio tako mlak dojam

-
Wheel Smith
je li mogu gledati 5 dio iako nisam gledao 4vrti - nekako mi se neda gledat 4-vorku - prva tri sam naravno odgledao?
:supz: :supz:
-
olio
možeš, meni je 4. užas, bolje da ne gledaš
- Victor Crowley
Uglavnom peti dio je odličan i puno bolji nego četvrti.
- Ašow
Oh, pa ja sam ju dobioHorrorHR wrote:FrightFest nagradna igra #2 – Majice iz filma “Put bez povratka 3D”
http://www.horrorhr.com/frightfest-nagr ... vratka-3d/
Inače, film mi je definitivno bolji od četvorke, razmišljao sam o tome da svih 5 u komadu pogledam kad se vratim u Đakovo.
-
jeba
Victor Crowley wrote:Uglavnom peti dio je odličan i puno bolji nego četvrti.
- HorrorHR
- Site Admin
Pogledao sada (čak sa ženom) peticu na DVD-u, mnogo bolje nego gledati u kinu sa retardiranim 3D-om.
Potvrđujem i u drugom gledanju da je film super, pogotovo za nješto što ima broj pet u naslovu
Potvrđujem i u drugom gledanju da je film super, pogotovo za nješto što ima broj pet u naslovu
- Ašow
E to definitivno. Iskreno sam mislio da će biti fail.
- copycat
retardiranim 3D?HorrorHR wrote:Pogledao sada (čak sa ženom) peticu na DVD-u, mnogo bolje nego gledati u kinu sa retardiranim 3D-om.
- HorrorHR
- Site Admin
eto da kopipejstam iz rivjua:copycat wrote:retardiranim 3D?HorrorHR wrote:Pogledao sada (čak sa ženom) peticu na DVD-u, mnogo bolje nego gledati u kinu sa retardiranim 3D-om.
Potvrđujem i u drugom gledanju da je film super, pogotovo za nješto što ima broj pet u naslovuČek si ga gledao u 3D? meni je super film i u 3D
Film je u 3D-u, pa moram malo i spomenuti ovaj dio kino iskustva. Naočale nisu smetale, makar opet i nema nešto previše situacija gdje su bile potrebne. Zapravo je najbolji, ali baš odličan 3D prije uvodne špice, kada se ispred tebe vrti logotip Warner Brosa. Uvodna špica se isto naveliko zabavlja sa stvarima koje ti se bacaju ispred glave, a generalno opet nije bilo potrebe za ovom tehnologijom.
- copycat
HorrorHR wrote:
rolling eyes
- Andrej
- callac
Nisam u topicu pisala pa da ispravim grešku- super mi je film, već sam napominjala da iz nekog razloga volim i gledala sam svih pet dijelova.
Ovaj mi je u rangu sa jedinicom
Ovaj mi je u rangu sa jedinicom
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine