Vermillion wrote:Mali offtopic - kaj je s adminom ovog foruma, vidim da ne apruva nikakve teme, niti posta, jel na ovom horor festivalu u UK?
Koji ste horror zadnji gledali?
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
- popayy
The Skin I Live In ( La piel que habito ) ( 2011 )
Psiholiški triler - drama s elementima horora. Nešto prelijepo a opet u isto vrijeme šokantno. Ljudi obavezno pogledati.
Psiholiški triler - drama s elementima horora. Nešto prelijepo a opet u isto vrijeme šokantno. Ljudi obavezno pogledati.
- alecto
underworld awakening - nije razočarao. treći mi je vrh, al ovo je skroz ok. 7/10
we are such stuff as dreams are made on
-
GreenHornet
"Blood runs cold"
Lose,lose...
Solidan gore i dobar zimski ugodaj sa puno snijega.
Sve ostalo lose.Gluma,zaplet,jurnjave po kuci i okolici,villian,nekoliko izninimno glupavih scena...O ubojici
4/10
Lose,lose...
Sve ostalo lose.Gluma,zaplet,jurnjave po kuci i okolici,villian,nekoliko izninimno glupavih scena...O ubojici
SpoilerShow
ne saznamo prakticki nista-tko je,sto je,koji mu je motiv,je li "obican smrtnik" ili ima nadljudske moci
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- alecto
the inner room - bezveze.
we are such stuff as dreams are made on
-
cbv
Koje govno od filma jebote!GreenHornet wrote:"Blood runs cold"
Lose,lose...
Sve ostalo lose.Gluma,zaplet,jurnjave po kuci i okolici,villian,nekoliko izninimno glupavih scena...O ubojici4/10SpoilerShowne saznamo prakticki nista-tko je,sto je,koji mu je motiv,je li "obican smrtnik" ili ima nadljudske moci
- DeadDispatcher90
Dagon...
Dojmovi se još slažu, ali nekako sam očekivao više od toliko hvaljenog Stuarta Gordona. Cijeli film ima nešto prenizak budžet za ovakav projekt, neke stvari izgledaju stvarno nasumično (kao naprimjer glazba tijekom flashbacka), a CGI je na razini slabije Sci-fi produkcije (jako loše). Ipak, protagonist je simpatičan i daleko je od običnog američkog derišta za koje se nadaš da će umrijeti što prije. Ima nešto malo humora, bez pretjeranog utjecaja na ostatak filma. Jedna od rijetkih filmskih adaptacija Lovecrafta i samo zbog toga dao bih mu 6/10.
Dojmovi se još slažu, ali nekako sam očekivao više od toliko hvaljenog Stuarta Gordona. Cijeli film ima nešto prenizak budžet za ovakav projekt, neke stvari izgledaju stvarno nasumično (kao naprimjer glazba tijekom flashbacka), a CGI je na razini slabije Sci-fi produkcije (jako loše). Ipak, protagonist je simpatičan i daleko je od običnog američkog derišta za koje se nadaš da će umrijeti što prije. Ima nešto malo humora, bez pretjeranog utjecaja na ostatak filma. Jedna od rijetkih filmskih adaptacija Lovecrafta i samo zbog toga dao bih mu 6/10.
Revenge solves everything
- callac
sori, meni je spojlao jedan od najočekivanijih filmova, ban pada sam tak, dosta je bilo upozorenja!Asfodel wrote:Nadam se da će doći Callac/Horror i obaviti posao koji bi trebali zbog posta iznad
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Victor Crowley
Wake Wood, onako nije previše ni loš.
- Asfodel
Zašto se to moje ne izbriše? Zato sam ga i napisala tako nesuptilno, jer će kao biti brisanja... ovako stoji sam bez uzroka
(i stvarno ne znam što taj film ima tražiti među hororima, al dobro
)
(i stvarno ne znam što taj film ima tražiti među hororima, al dobro
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Malteras
Mirrors (2008)- koliko je meni dosadno bilo kad sam ovo odgledao do kraja. Krenuo je kao izuzetno glup, da bi se kasnije razvio u samo glup, pa zavrsava kao i sto je poceo. A onih sedamnaest razlicitih krajeva mi izgleda kao da se nisu mogli odluciti kako da zavrse, pa su ih sve stavili, i malo egzorcizma, i malo alien-a, i malo dark water-a il cega vec, i malo same tematike filma, tj ogledala. Debili...
Ocjena 4/10
I Saw the Devil (2010)- zanimljivo, bolesno, dinamicno... Ali, nisam odusevljen kao sto su mnogi sa ovoga foruma. Ocjena 7/10
Ocjena 4/10
I Saw the Devil (2010)- zanimljivo, bolesno, dinamicno... Ali, nisam odusevljen kao sto su mnogi sa ovoga foruma. Ocjena 7/10
-
GreenHornet
"Donner Pass"
Meni sasvim dobar teen slasher.Naravno likovi teski klisej,vecina ih lose glumi,uobicajeno-puno glupih odluka u kriznim situacijama.Ali ok prica,twist pri kraju,te dobri gore elementi,sa dakako super snijeznim ugodajem i lokacijom.
6/10
Meni sasvim dobar teen slasher.Naravno likovi teski klisej,vecina ih lose glumi,uobicajeno-puno glupih odluka u kriznim situacijama.Ali ok prica,twist pri kraju,te dobri gore elementi,sa dakako super snijeznim ugodajem i lokacijom.
6/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- metallicat
babysitter wanted (2008) - tipičan ''horror'', perdvidljiv, glumci li-la..4/10

- john_constantine
May (2002) - ono, očekivao crnu komediju, a dobio psihodeličnu dosadnu dramu koja je previše blesava da bi ju mogao shvatiti ozbiljno. Loša gluma s prelošim likovima koji se kao natječu u bizarnosti od sadomazohističke lezbijke do onog lika s otkačenom frizurom na klupi. Radnja koja me baš zainteresirala, a na kraju ispala totalni promašaj s bizarnom završnicom. A glavni lik me već počeo lagano nervirati. Šteta potencijala, pamtiti ću film samo po onoj prebolesnoj sceni s slijepom djecom. 3/5
Michel puši karu.
-
filmofil
house 5/10
zabavan 80's film, ali najveći mu je problem što loše balansira između komedije i horora...puno bi bolje funkcionirao da su se odlučili prevagnut na jednu stranu jer je imao potencijala biti dobar horor, ali i komedija...na kraju je ispao samo zabavan prosjek koji sam pogledao i za sat vremena ću ga zaboraviti
zabavan 80's film, ali najveći mu je problem što loše balansira između komedije i horora...puno bi bolje funkcionirao da su se odlučili prevagnut na jednu stranu jer je imao potencijala biti dobar horor, ali i komedija...na kraju je ispao samo zabavan prosjek koji sam pogledao i za sat vremena ću ga zaboraviti
This is the Zodiac speaking.