Last Post Wins !!!11one
- callac
Re: Last Post Wins !!!11one
ahhh, i tak, vidim ima ekipe koja je doma il su jednostavno zaboravili da se odlogiraju
meni se peče čiketina sa povrćem u rerni, kasnije zagorske štrukle sa vrhnjem, pijucka se vino (već me opalilo jer nisam navikla na tak jaka pića
sam po pivama derem inače) i skidamo filmove, najvjerojatnije ćemo inglorious bastards jer oboje nismo to još gledali. šta ostatak vas radi?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
ja chatam s drugima na fejsu koji su isto doma. Gledam Braindead i mislim da sam pogriješio što sam pojeo sada ostatke purice tijekom stvarno pregadnih scena u filmu. Slušam Cream i čekam Expendables.
Callac: što je to čiketina?
Michel puši karu.
- callac
hahaha, čiken - chicken - pile - čiketinajohn_constantine wrote:ja chatam s drugima na fejsu koji su isto doma. Gledam Braindead i mislim da sam pogriješio što sam pojeo sada ostatke purice tijekom stvarno pregadnih scena u filmu. Slušam Cream i čekam Expendables.![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
evo taman pogledali novi film tilde, damir otišao doma, i sad nastavljam haven, pa ako ga odgledam do kraja nastavljam medij s2callac wrote:ahhh, i tak, vidim ima ekipe koja je doma il su jednostavno zaboravili da se odlogirajumeni se peče čiketina sa povrćem u rerni, kasnije zagorske štrukle sa vrhnjem, pijucka se vino (već me opalilo jer nisam navikla na tak jaka pića
sam po pivama derem inače) i skidamo filmove, najvjerojatnije ćemo inglorious bastards jer oboje nismo to još gledali. šta ostatak vas radi?

-
John_Ryder
Sretna Nova svima ! 
- elrania
dabogda svi bili sretniji, zdraviji, pametniji i dočekali i 2013.
- Scarface
Ja san taman doša iz grada, cura je pivala na trgu pa smo kasnije bili u lokalnoj gostionici, taman na katu mir, iako je u prizemlju bila gomila ljudi. Najljepši doček dosad. Sad mi se i ne spava, pa bi moga na koji film il seriju.callac wrote:ahhh, i tak, vidim ima ekipe koja je doma il su jednostavno zaboravili da se odlogirajumeni se peče čiketina sa povrćem u rerni, kasnije zagorske štrukle sa vrhnjem, pijucka se vino (već me opalilo jer nisam navikla na tak jaka pića
I eto, svima sve najbolje od srca, za puno dobrih filmova, pogotovo horrora, i puno uspjeha općenito u životu na svim poljima. Samo se ne dajte pokolebat i ustrajte u onome šta želite!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- cactus
Sve najbolje u ovoj godini
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- Sammy
sretna vam nova godina, kad meni vec nije.. 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Alastorus
Sretna vam Nova, i sve najbolje, živi bili i pili

Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- callac
Sretna Nova svima! Svuda citam samo negativne stvari o protekloj godini, sama se ne mogu pozaliti da mi je bila grozna, usrao ju je samo 12. mjesec koji mi je jedan od najgorih unatrag ohoj godina. I iskreno se nadam da ce nacin i stanje uma kojim sam usla u ovu novu godinu obiljeziti njen ostatak.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Sve najbolje HorrorHr forumaši
Moja devojka je imala neke probleme sa svojima kući pa je morala da ostane s njima, tako da sam i ja ostao kući, čisto da ne ispadnem pičketina i odem da se zajebavam po gradu i ljubim neke nebitne ljude u 00:00 dok se ona rve s problemima, ali sve u svemu sam se toliko izajebavao s svojima da se ne sećam kad sam se zadnji put toliko smejao i napio s familijom
Moja devojka je imala neke probleme sa svojima kući pa je morala da ostane s njima, tako da sam i ja ostao kući, čisto da ne ispadnem pičketina i odem da se zajebavam po gradu i ljubim neke nebitne ljude u 00:00 dok se ona rve s problemima, ali sve u svemu sam se toliko izajebavao s svojima da se ne sećam kad sam se zadnji put toliko smejao i napio s familijom
We're all mad here...
- boyko
svima sretna nova i sve najbolje. živjeli!

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Wendigo
sretna nova svima!