Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
nihil

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by nihil » 19 Dec 2011, 00:32

elrania wrote:
jezika
pics or gtfo :twisted:
dolor nil finis

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Dec 2011, 10:52

sranje danas i jučer, kao i prošle i pretprošle godine...

srećom sam toliki bedak da ne znam izvaditi žilet, pa se samo porežem po ruci bez prerezanih vena u kadi, kako sam planirao... A niti jedan ostali pokušaji suicida nemaju velike šanse za uspjeh... samo invalidnost.

Pomogao je razgovor s prijateljima, ali danas ujutro već tako popizdim na poslu. Zna se koji je moj posao, moje radno mjesto i strašno popizdim kada mi netko radi moj posao koji sam ja trebao. A meni ostavi ono što je započeo prošli tjedan gdje ništa ne štima. I sada bi ja trebao to popravljati? Kao da rade idiota od mene. Znam koliko vrijedim, taj posao sam trebao ja napraviti, a ne debili kojima samo padaju hlače jer ga ne znaju stavljati na mjesto. Tek sada sam se smirio nakon lošeg početka dana...
Michel puši karu.

alecto

Post by alecto » 19 Dec 2011, 13:45

elrania wrote:
nihil wrote:mozda ces morat vadit kad ces ic slikat ,znaju zajebavat..a zubari ko zubari.dosta ih se zali na pirseve i cude se koji je to dik..

da, ak će radit ortopan, onda obavezno van sve s glave. no ak slikaju samo umnjak, ne treba. ja nisam s jezika morala vadit za šesticu.
jep, radila ortopan, baba je bila nadrkana i tri dana tam namještala sve i jbg, ot: nemrem više vratit labret. :skrujufakju: unutarnja rupa se zatvorila.
we are such stuff as dreams are made on

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Dec 2011, 14:30

Moj kronican manjak karizme i onoga necega sto svi normalni ljudi imaju.

Josef K

Post by Josef K » 19 Dec 2011, 14:49

Wendigo wrote:Moj kronican manjak karizme i onoga necega sto svi normalni ljudi imaju.
Pričaj mi :lol:

Alastorus

Post by Alastorus » 19 Dec 2011, 16:17

alecto wrote:
elrania wrote:
nihil wrote:mozda ces morat vadit kad ces ic slikat ,znaju zajebavat..a zubari ko zubari.dosta ih se zali na pirseve i cude se koji je to dik..

da, ak će radit ortopan, onda obavezno van sve s glave. no ak slikaju samo umnjak, ne treba. ja nisam s jezika morala vadit za šesticu.
jep, radila ortopan, baba je bila nadrkana i tri dana tam namještala sve i jbg, ot: nemrem više vratit labret. :skrujufakju: unutarnja rupa se zatvorila.
Jače guraj!
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Dec 2011, 16:43

A seru s tim svim za pirseve, razumjela bih da stvarno smeta i onda je i tebi u interesu i naravno da mičeš. Za ortopan umnjaka ništa ne može smetati i bed što su te sjebali. Ja sam se za svoj pravila luda i šutila da imam nešto u ustima, no svejedno je lik poslije srao iako bez pokrića.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 19 Dec 2011, 20:09

john_constantine wrote:sranje danas i jučer, kao i prošle i pretprošle godine...

srećom sam toliki bedak da ne znam izvaditi žilet, pa se samo porežem po ruci bez prerezanih vena u kadi, kako sam planirao... A niti jedan ostali pokušaji suicida nemaju velike šanse za uspjeh... samo invalidnost.

Pomogao je razgovor s prijateljima, ali danas ujutro već tako popizdim na poslu. Zna se koji je moj posao, moje radno mjesto i strašno popizdim kada mi netko radi moj posao koji sam ja trebao. A meni ostavi ono što je započeo prošli tjedan gdje ništa ne štima. I sada bi ja trebao to popravljati? Kao da rade idiota od mene. Znam koliko vrijedim, taj posao sam trebao ja napraviti, a ne debili kojima samo padaju hlače jer ga ne znaju stavljati na mjesto. Tek sada sam se smirio nakon lošeg početka dana...
pa koji ti je kurac? zašto bi takve budale bile vrijede toga? znam da nije sve tako jednostavno, imam i ja svakava sranja (tj svi imaju), ali nikad mi takvo nešto ne bi palo na pamet jer život je vrijedan življenja, pa makar ponekad samo radi igrica, filmova, serija i sl stvari. to te nikad ne iznevjeri. a i da zbilja želiš si oduzet život, uspio bi to već odavno, jer ne bi trebao biti problem, tako da je očito da ne želiš i ne pokušavaj to više. tko zna šta te sve čeka, novi posao jednom sigurno, svoj vlastit stan, novi prince of persia :P aj, ne seri više s tim!
Image

elrania

Post by elrania » 19 Dec 2011, 20:52

shvatila sam upravo da je rok za predaju jednog seminara preksutra, a ne petak kak se uvjeravam tjednima.
mogla bih ga i počet pisat onda sad...

Scarface

Post by Scarface » 19 Dec 2011, 20:59

Zadro wrote:
Wendigo wrote:Moj kronican manjak karizme i onoga necega sto svi normalni ljudi imaju.
Pričaj mi :lol:
Wtf? Karizma? Normalni ljudi? Šta uopće znače ti pojmovi? :mrgreen:

@john - samo pomalo, bit će sve u redu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Sammy

Post by Sammy » 19 Dec 2011, 22:40

a šupak iz biologije me sjebo, proc cu s 4.4 :lol:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Josef K

Post by Josef K » 19 Dec 2011, 23:22

Sammy wrote:a šupak iz biologije me sjebo, proc cu s 4.4 :lol:
:shock: Geek :lol:

jigsaw

Post by jigsaw » 19 Dec 2011, 23:24

Zadro wrote:
Mene sam da ne zezne njemački u srijedu i 4.5 će bit 8)

elrania

Post by elrania » 19 Dec 2011, 23:41

Zadro wrote:
bome :lol:
jao sammy, od silnih priča sam dobila dojam da imaš 2,3 prosjek il neš tak :lol:

metallicat

Post by metallicat » 20 Dec 2011, 00:06

krepava mi disk, nemam love za novi kupit i nemogu niš skidat jer nemam di stavit :|
Image

Post Reply