Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
bakero

Post by bakero » 12 Sep 2007, 12:50

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
bakero wrote:mora bi nabavit štogod novih igara, šta predlažete od fps-a novog ili nešto u stilu hitmana i splinter cella!? za ps2 naravno!
FPS na PS 2 nikad nije baš dobar...jako teško je upravljati likom i funkcijama. za to nema do PC-a...miša i tastature :wink: :D
to ja uvijek govorim konzole su za sportske igrice,jurnjave autima...ali FPS i strategije su najbolji na kompu...koliko god puta probao nikako da nekaj pogodima na konzolama..
slažem se s vama al evo igram time splitters 3 i igra je toliko lipo i jednostavno napravljena da je to čudo, djeluje mi koda je igram na kompu!

dok mi je call of duty 2 na ps2 sranje živo, teško je pucat i nišanit i ostalo!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Sep 2007, 22:29

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
bakero wrote:mora bi nabavit štogod novih igara, šta predlažete od fps-a novog ili nešto u stilu hitmana i splinter cella!? za ps2 naravno!
FPS na PS 2 nikad nije baš dobar...jako teško je upravljati likom i funkcijama. za to nema do PC-a...miša i tastature :wink: :D
to ja uvijek govorim konzole su za sportske igrice,jurnjave autima...ali FPS i strategije su najbolji na kompu...koliko god puta probao nikako da nekaj pogodima na konzolama..
potpisujem. još bih nadodao RPG-ove tipa BG, Icewind Dale, Neverwinter... to su bile igre... :lol:

Unreal

Post by Unreal » 12 Sep 2007, 22:35

Ja igram za sada Evil Dead : Regeneration. Fakat zakon igra za sada , odlične ideje i fore poput dodatka besmrtnog sidkicka,dobar humor i legendarni on-lineri , priča je solidna, sama atmosfera i ugođaj kao Evil dead filmovi , čak je i dosta igriva igra.Nadam se da će napraviti nastavak, no kao što neću biti Evil dead 4 neći sigurno dobiti ni nova Evil Dead igra neko vrjeme. :cry:

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Sep 2007, 22:36

Wendigo wrote:
A$H wrote:
Dragonrage wrote: FPS na PS 2 nikad nije baš dobar...jako teško je upravljati likom i funkcijama. za to nema do PC-a...miša i tastature :wink: :D
potpisujem. još bih nadodao RPG-ove tipa BG, Icewind Dale, Neverwinter... to su bile igre... :lol:
hm, imao sam ova prva dva. I niti jedan mi se nije dopao, draži mi je fallout.
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 12 Sep 2007, 23:46

E dok sam je igrao igrice bile su to uglavnom klasici i serijali u jednom: Super Mario, Zelda i Castlevania

Freddy

Post by Freddy » 13 Sep 2007, 00:08

prešo sam napokon evil dead,sad se prebacujem na sopranose
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

bakero

Post by bakero » 13 Sep 2007, 15:57

ja završio time splitterse i sad se bacio na neku stripovsku igru pucačinu XIII igra je fora!
:D
R.I.P.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Sep 2007, 16:17

bakero wrote:ja završio time splitterse i sad se bacio na neku stripovsku igru pucačinu XIII igra je fora!
Si čitao kad strip?

bakero

Post by bakero » 13 Sep 2007, 16:38

Dragonrage wrote:
bakero wrote:ja završio time splitterse i sad se bacio na neku stripovsku igru pucačinu XIII igra je fora!
Si čitao kad strip?
nisam, valja li šta?
igra je smiješna al je dobra za ubit vrime!
R.I.P.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Sep 2007, 16:43

bakero wrote:
Dragonrage wrote:
Si čitao kad strip?
nisam, valja li šta?
Ja sam bio prije dosta vremena pročitao par brojeva i bio mi odlična strip...šteta kaj sam ih negdje zagubio :evil:

bakero

Post by bakero » 13 Sep 2007, 16:53

Dragonrage wrote:
bakero wrote:
Dragonrage wrote: Si čitao kad strip?
nisam, valja li šta?
Ja sam bio prije dosta vremena pročitao par brojeva i bio mi odlična strip...šteta kaj sam ih negdje zagubio :evil:
al je zato tu ps2 igra!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Sep 2007, 17:18

ah, to bi igrao. :( A strip sam čitao samo jedan broj, nisam ga baš previše shvatio, ali dobar crtež i zanimljiva radnja. Nažalost, zagubio sam ga...
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 14 Sep 2007, 13:29

john_constantine wrote:
ah, to bi igrao. :( A strip sam čitao samo jedan broj, nisam ga baš previše shvatio, ali dobar crtež i zanimljiva radnja. Nažalost, zagubio sam ga...
a igra nije loša a nije ni ništa posebno!
R.I.P.

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Sep 2007, 20:23

aaa jebeni Heroesi 3, do 6 ujutro se igralo.. :roll: :lol: još samo jedan turn, još samo jedan turn... :lol: :lol:

bakero

Post by bakero » 15 Sep 2007, 21:14

Wendigo wrote:aaa jebeni Heroesi 3, do 6 ujutro se igralo.. :roll: :lol: još samo jedan turn, još samo jedan turn... :lol: :lol:
puka si! :D
R.I.P.

Post Reply