Kako se osjecate @ the moment? :o)
- elrania
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
boring boring bordbord...pospano, niš mi se ne da.
- Ašow
Prvi puta u životu sam uspio napisati sonet i moram priznati da ga je podosta teško pisati.
Napisao sam ga curi i zanima me baš hoće li kao bakaleuratkinja kroatistike skužiti to.
Napisao sam ga curi i zanima me baš hoće li kao bakaleuratkinja kroatistike skužiti to.
- Alastorus
Ašow wrote:Prvi puta u životu sam uspio napisati sonet i moram priznati da ga je podosta teško pisati.

OT : Fenomenale
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Scarface
Pretpostavljan da je šekspirijanski u pitanju? Malo je kompleksniji od Petrarkinog, meni osobno i draži.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Nije, petrarkin je. 
A i onak, petrarkin mi je teži nekako, šekspirijanski samo slažem rimu po redu pa mi nije bila neki izazov.
A i onak, petrarkin mi je teži nekako, šekspirijanski samo slažem rimu po redu pa mi nije bila neki izazov.
- Scarface
Meni je takav Petrarcin, u školi su nam uvik gurali taj pa mi je više počeja ić na živce. U šekspirijanskom je rima sporedna, zato mi se sviđa, triba pazit na naglašene i nenaglašene slogove, onaj jambični pentametar i onda još jedan stih složiš na 11 slogova umisto 10 i napraviš rezoluciju u stihu iza, ajme gušta. Vidiš, baš si me sitija, moga bi jednu pismu za bend napisat u toj formi, iako će bit zajeb na engleskom.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
glava će mi eksplodirati
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
Ja sam se jučer okušao u tom i sad će pisanje soneta malo pričekati.Scarface wrote:Meni je takav Petrarcin, u školi su nam uvik gurali taj pa mi je više počeja ić na živce. U šekspirijanskom je rima sporedna, zato mi se sviđa, triba pazit na naglašene i nenaglašene slogove, onaj jambični pentametar i onda još jedan stih složiš na 11 slogova umisto 10 i napraviš rezoluciju u stihu iza, ajme gušta. Vidiš, baš si me sitija, moga bi jednu pismu za bend napisat u toj formi, iako će bit zajeb na engleskom.
Al da, definitivno bi bilo jebački za bend da prati formu soneta
- john_constantine
ma umorno, i tako ću biti cijeli tjedan jer očekujem toliko posla da ću morati raditi i u subotu. A na poslu me u zadnje vrijeme uzeli na zub radi hrpe pizdarija čime mi samo dižu tlak. A ovaj forum mi više ne čini više nikakvo zadovoljstvo na području filmova. I samo mi fali da me uz nepismene čobane još i tu podzebavaju. Nemam više volje dolaziti na forum.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:ma umorno, i tako ću biti cijeli tjedan jer očekujem toliko posla da ću morati raditi i u subotu. A na poslu me u zadnje vrijeme uzeli na zub radi hrpe pizdarija čime mi samo dižu tlak. A ovaj forum mi više ne čini više nikakvo zadovoljstvo na području filmova. I samo mi fali da me uz nepismene čobane još i tu podzebavaju. Nemam više volje dolaziti na forum.
Ajde malo zezancije uvik dobro dođe. Nađe se ode tu i tamo koja dobra preporuka, al za filmove koristin Dragonrageove Filmove s ruba. Ono je jednostavno pregenijalno!
- metallicat
ako jednom i svi odu, ja ću sama sa sobom pričat i komentirat, ionako jedino meni ''remek djela'' ne valjaju

- callac
ma cons opet drami, iako nisam skužila zašto jer nije bilo nekih rasprava, bar ih ja nisam pročitala..
ont: bolje nakon tuša. al mi se jede sladoled kojeg nemam
ont: bolje nakon tuša. al mi se jede sladoled kojeg nemam
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni se jede sve čega nemamcallac wrote:al mi se jede sladoled kojeg nemam
ot: gladno, nemotivirano, bolesno lijeno.
- Ašow
- jigsaw
Umorno i stresno.