Kako se osjecate @ the moment? :o)
- john_constantine
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
ma sada me muči da li smijem idući mjesec uopće davati krv? 
Michel puši karu.
- metallicat
zaš ne? pa ne bi si valjda dopustio da neku boleštinu dobiješ??

- john_constantine
naravno da ne. Ne radim to nikad bez kondoma, nema šanse. Ma mislim na ono kada ti postavljaju pitanja, nešto je bilo u vezi ako prakticirate nesiguran seks... A vidjeti ću na papiru sljedeći mjesec.metallicat wrote:zaš ne? pa ne bi si valjda dopustio da neku boleštinu dobiješ??
Michel puši karu.
- Jane Doe
pa kud već iscrpljen, pa tek si se počeo zagrijavat. treba samo nastavit, bude se kondicija popravila. a to ti je lijek za svejohn_constantine wrote:iscrpljeno, već mi je pun kufer seksa u tjedan dana s dvije partnerice (ne istovremeno)... I još sam danas dobio ozljedu. Ma slijedi dugačka pauza.

- john_constantine
Da, to da. Ma osjetim i sam nova iskustva i to, kako se pomalo poboljšava. A ova druga partnerica stvarno ima razumijevanja. Sve se lijepo dogovaramo tijekom seksualnog čina, i uživamo.Jane Doe wrote:pa kud već iscrpljen, pa tek si se počeo zagrijavat. treba samo nastavit, bude se kondicija popravila. a to ti je lijek za svejohn_constantine wrote:iscrpljeno, već mi je pun kufer seksa u tjedan dana s dvije partnerice (ne istovremeno)... I još sam danas dobio ozljedu. Ma slijedi dugačka pauza.
Bar sam se uvjerio da mogu još jednom poslije pola sata, ali drugi dan me onda sve boli po tijelu, he.
No, mislim da ću se ipak držati dalje od seksa u prirodi. Ne smeta mi ako nas netko gleda, neka uživa samo.
Sada se držim samo nje. Nisam baš voljan šarati dalje, a ova je baš savršena, pa ću se držati nje dok ne pukne kontakt.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
- Josef K
Za ovakve stvari postoji opcija spoiler. 
- elrania
čula sam zvuk pljuske koji su ovaj zadnji smajlić da u čeloJohn_Ryder wrote:![]()
![]()
![]()
- metallicat
- john_constantine
ajde, bar sam se uvjerio da ipak čitate moje postove. 
Michel puši karu.
- callac
mamurluk nakon ohohoj vremena. čitavo jutro se borim sa mučninom, glavoboljom i onim stanjem opće slabosti. a šta je najbolje, sličan slučaj kao kod elranije- popila sam samo dva piva i dva mala pelina, na pun želudac i sve to u razdoblju od 19:30 do ponoći.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Blasfemijajohn_constantine wrote: naravno da ne. Ne radim to nikad bez kondoma, nema šanse.
SpoilerShow
We're all mad here...
- Sammy
bolesno 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
si pušila trešnju? ja sam skužila da mi ona stvara popriličan problem u kombinaciji s alkoholom; neš ne valja s tim dodacima u duhanu...callac wrote:mamurluk nakon ohohoj vremena. čitavo jutro se borim sa mučninom, glavoboljom i onim stanjem opće slabosti. a šta je najbolje, sličan slučaj kao kod elranije- popila sam samo dva piva i dva mala pelina, na pun želudac i sve to u razdoblju od 19:30 do ponoći.
- callac
jesamelrania wrote:si pušila trešnju? ja sam skužila da mi ona stvara popriličan problem u kombinaciji s alkoholom; neš ne valja s tim dodacima u duhanu...callac wrote:mamurluk nakon ohohoj vremena. čitavo jutro se borim sa mučninom, glavoboljom i onim stanjem opće slabosti. a šta je najbolje, sličan slučaj kao kod elranije- popila sam samo dva piva i dva mala pelina, na pun želudac i sve to u razdoblju od 19:30 do ponoći.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.