Teretane

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wendigo

Re: Teretane

Post by Wendigo » 15 Jul 2011, 10:51

da, nije mi ni najmanji problem trčati na orbitreku sat vremena što se tiče umora..
poludim od monotonije i dosade, ni mp3 ne pomaže više.

metallicat

Post by metallicat » 15 Jul 2011, 13:10

Wendigo wrote:
metallicat wrote:
Wendigo wrote: tamo orbitrek kardio 45-50 minuta u komadu i zatim još barem 45 min do sat vremena dizanja utega)
s koliko s počeo na arc, mislim s koliko minuta? ti je dugo trebalo da postepeno dođeš do 50, jer je to dosta? i zaš si odustao?
ja idem već mj i pol u teretanu (već jer mi je brzo prošlo :D) i radila sam po programu što mi je trenerica napisala. A i B program, A je više ruke + trbušnjaci i leđni + arc, a B noge + trbušnjaci i leđni + arc više puta ali po manje. i tako je prošo prvi mj i ja se udebljala, tj vaga je pokazivala više od početne kilaže. ja se prepala :lol: i prestala i sad prešla samo na biciklu, trbušnjake s pilates loptom i arc dok ne crknem :lol: i tek sad su mi rekli da je normalno što imam više kila zbog mišića, ah :lol: mislim logično je to meni, ali nisam na taj način razmišljala jer ipak mi je cilj bio izgubit kile i učvrstit se, a ja dobijem. bez obzira, skužila sam da mi je bar za sad bolje ovo kako počela neki dan, baš osjećam kako se topim :D ugl, ja se malo raspisala, jer si ti jedino ajmo reć slično radio, ovi drugi sami bilderi :mrgreen:
počeo sam s pola sata / 35 minuta i trebalo mi je oko mjesec dana za 50+.
odustao sam jer je došlo ljeto, otišao sam na more i nakon toga mi se više nije dalo. ali zato sam nakon toga kupio bicikl i nisam se skidao s njega godinu dana. sad mi se ni to više neda... ne znam koji mi je. :lol:
kao što andrej kaže, zašto si malo ne mijenjaš, tipa na strunjači možeš svašta radit. npr ovi trbušnjaci s loptom su puno zanimljiviji. a što se orbitreka tiče, ako ti je toliko dosadno trči na njemu 20-25min, stani odi radi neš drugo i oet se vrati. ili si stavi na ful teško pa manje radiš, a ne sat. ja sam počela s 15min, sad mogu 40+ :mrgreen: meni je to odličan osjećaj, i tek nakon prvih 20min se uhodam i onda bi moglo još puno samo tako.
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Jul 2011, 13:13

znam, ali bi trebalo trčati minimalno 35 minuta u komadu da se postigne rezultat.
ima jedan fora program di se prvo zagrijavaš, zatimpolako trčiš, onda šprint pa hlađenje, i tako ponoviš nekih 15+ puta.
to mi je najbolje od svih tih mrskih kardio vježbi jer nije monotono.

metallicat

Post by metallicat » 15 Jul 2011, 13:14

ako počneš opet, piši pa da dijelimo recepte :zubifale:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Jul 2011, 13:15

ok. :lol: mada čisto sumnjam..

Wendigo

Post by Wendigo » 18 Jul 2011, 19:05

odradio danas prvi kardio. :)
popeo se na pola sljemena, oznojio se ko magarac i još uvijek mi kuca u glavi.

green, probao sam pomješati tunu i posni sir. još sam dodao sol i malo bijelog luka u granulama i stvarno je dobro. tko bi rekao...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 19 Jul 2011, 12:10

Wendigo wrote:

green, probao sam pomješati tunu i posni sir. još sam dodao sol i malo bijelog luka u granulama i stvarno je dobro. tko bi rekao...
slobodno stavi par vrsta povrca u sve to... :P ja nekad stavim pomadoru,papriku i luk... :D
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Aug 2011, 13:30

ima tko program vjezbi za cistu definiciju?!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Andrej

Post by Andrej » 10 Aug 2011, 20:51

GreenHornet wrote:ima tko program vjezbi za cistu definiciju?!
Bolje traži program ishrane u odnosu na tvoje godine, kilažu i trenutne fizičke aktivnosti.
To što ljudi zovu vežbe za definiciju su ustvari vežbe za detalje mišića koje rade profi vežbači na hemiji - pre takmičenja.
Korigovana ishrana i raznovrsni arerobni treninzi su jedini put ka definiciji(osim ako nemaš neki super metabolizam).
We're all mad here...

sandi

Post by sandi » 10 Sep 2011, 16:21

ne znam...ja jedem stvarno sve! NEmam neki program ishrane, sto ima na tanjuru ja pojedem, a s rezultatom sam i vise nego zadovoljan...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Scarface

Post by Scarface » 10 Sep 2011, 22:29

Program vježbanja za definiciju je jaaaako individualan, nutricionist i sportski fiziolog mogu odredit tvoj prag bazalnog metabolizma, točan udio masnog i mišićnog tkiva i sukladno ostalim faktorima odredit precizni program ishrane i vježbanja, do u zadnji detalj. Postoji i onaj generalizirani, al kod dosta ljudi to il ne funkcionira il im bude preteško i nepodobno pa odustanu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 11 Sep 2011, 15:35

sandi wrote:ne znam...ja jedem stvarno sve! NEmam neki program ishrane, sto ima na tanjuru ja pojedem, a s rezultatom sam i vise nego zadovoljan...
http://www.youtube.com/watch?v=lK3l1oBar_Y
--------
Last.fm

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Sep 2011, 15:59

ja od mora skinuo 4 kile, samo zahvaljujući biciklu kojeg jašem svaki dan i relativno pravilnoj prehrani.
to me motiviralo da nastavim. to i jedan poznanik koji je u 2 godine skinuo skoro 70kg.

Andrej

Post by Andrej » 12 Sep 2011, 20:35

Wendigo wrote:ja od mora skinuo 4 kile, samo zahvaljujući biciklu kojeg jašem svaki dan i relativno pravilnoj prehrani.
to me motiviralo da nastavim. to i jedan poznanik koji je u 2 godine skinuo skoro 70kg.
:shock: Njemu treba dati Nobela za istrajnost.
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 12 Sep 2011, 22:55

@dingach
jesu li tom liku inicijali GJ?

Jer znam i ja jednog s kojim sam se druzio jedno vrijeme i smršavio je toliko, mozda mrvicu više.
--------
Last.fm

Post Reply