Filmski offtopic

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wendigo

Re: Filmski offtopic

Post by Wendigo » 27 Jul 2011, 17:47

ma nebih radije... :lol:
ne želim si upropastiti franšizu. neka ostane ovako - prva 4 nastavka.

Sammy

Post by Sammy » 27 Jul 2011, 18:15

ja sam poceo gledati ispocetka sve dijelove, dosao sam do petice i mogu rec da tako glup film nisam gledao jos od Leprechauna 4..ono, doslo mi je da se pojedem od jada..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Scarface

Post by Scarface » 02 Aug 2011, 02:09

Hoodwinked 2 DvdRip je vani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :supz: :supz: :supz: :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 02 Aug 2011, 11:21

radi se remake filma Girl with the dragon tattoo ... a dugo su izdržali, stvarno :roll:
sad, to je po knjizi, ali eto, onom filmu niš ne fali, ali ameri bi crkli valjda da ne naprave svoju verziju nećeg.... :roll:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Aug 2011, 11:33

O brate mili :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 02 Aug 2011, 11:39

da, Daniel Craig glumi, druge nisam baš skužila, a iskreno, preletjela sam trailer (official teaser).... žena mi i nije neš poznata...

http://www.youtube.com/watch?v=YKWXEfXGWtA
Image

callac

Post by callac » 02 Aug 2011, 11:39

Jane Doe wrote:radi se remake filma Girl with the dragon tattoo ... a dugo su izdržali, stvarno :roll:
sad, to je po knjizi, ali eto, onom filmu niš ne fali, ali ameri bi crkli valjda da ne naprave svoju verziju nećeg.... :roll:
ima toj vijesti godinu dana :) još su išli uspoređivati glavne glumice :facepalm: al ono, gledat će se, čisto da si ubijem dojam još jednog odličnog fima
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Aug 2011, 11:45

Jane Doe wrote:radi se remake filma Girl with the dragon tattoo ... a dugo su izdržali, stvarno :roll:
a to je stara vijest... Možda će ona bitch biti više seksi u američkom izdanju. :mrgreen:

ma knjige su bile dobre za čitanje, ali nisam imao volje čitati treći dio više, radi pritiska jer smo morali odmah vratiti u knjižnicu radi velike potražnje. Pa sam odustao, ali zbilja ne kužim toliku famu s tim knjigama. Zanimljiva radnja, ali nije da mi je to ono "vau". A dobro, ja sam ionako više lik za game of thrones i harry potter. :zubifale:
Last edited by john_constantine on 02 Aug 2011, 11:46, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Aug 2011, 11:45

Vidjela sam trailer, veseli me jedino Stellan Skarsgard, on mi je jedan od dražih glumaca danas..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 02 Aug 2011, 11:47

john_constantine wrote:
a to je stara vijest... Možda će ona bitch biti više seksi u američkom izdanju. :mrgreen:
ok, meni je novo, ja tek danas vidjela :zubifale: a i nema nigdje topica, bar mi na search nije izbacivalo....
pa ono, reko da i ja neš napišem korisnoga, al kad vi već sve znate..... :zubifale:
Image

callac

Post by callac » 02 Aug 2011, 11:48

Asfodel wrote:Vidjela sam trailer, veseli me jedino Stellan Skarsgard, on mi je jedan od dražih glumaca danas..
i tatica je našeg Erica :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 03 Aug 2011, 03:50

Fincher je, pa očekujen i bolju verziju. Original i nije toliko dobar, za razliku od knjige.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Aug 2011, 21:22

a većina ekranizacija knjiga je ubrzana...

Ma ja si mislim bezveze zašto onu scenu iz Cliffhanger, kada Slyester Stallone nabije crnca na stalagmit ili stalakmit, nisam siguran, smatraju najglupljom filmskom scenom? A što je trebao napraviti u takvoj situaciji? :mrgreen: Zar je u stvarnosti nemoguće ubiti čovjeka na takav način?
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 07 Aug 2011, 17:34

Moran iskoristit priliku i pohvalit Dragonrageov site "filmovi s ruba", ako neko tamo nije redovni gost, triba bi odma postat, genijalan dnevnik nadolazećih ili nedavno izašlih marginalnijih filmova i onih malo razvikanijih, plus posebna pohvala za reklamu azijatskih filmova. Svaka čast, stari! :supz: :supz:

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Aug 2011, 17:37

Scarface wrote:Moran iskoristit priliku i pohvalit Dragonrageov site "filmovi s ruba", ako neko tamo nije redovni gost, triba bi odma postat, genijalan dnevnik nadolazećih ili nedavno izašlih marginalnijih filmova i onih malo razvikanijih, plus posebna pohvala za reklamu azijatskih filmova. Svaka čast, stari! :supz: :supz:
je, jedina tema koju sam pratio na forum.hr i vidim pretvorena u sajt. :rock:
Michel puši karu.

Post Reply