Novi Conan film
- Dragonrage
Re: Novi Conan film
U traileru svira...ne filmu...za film se ne zna. Muziku radi lik pod imenom Tyler Bates...radio je recimo muziku za Watchmene, 300 itd...
Osobno mi ne smeta ako gitara bude ukomponirana u okrestar...to mi uvijek dobro zvuči (recimo u Spartacus seriji mi je to super zvučalo)...ali čisti heavy metal, nadam se da ne...
Osobno mi ne smeta ako gitara bude ukomponirana u okrestar...to mi uvijek dobro zvuči (recimo u Spartacus seriji mi je to super zvučalo)...ali čisti heavy metal, nadam se da ne...
Last edited by Dragonrage on 04 Jul 2011, 14:23, edited 1 time in total.
- Wendigo
može akustična gitara, neki etno istočnjački melos za vrijeme mirnih scena. distorzije u svrhu "nabrijavanja" i podizanja atmosfere nikako ne.
- Andrej
Tyler Bates je vrhunski kompozitor neoklasike čija dela obožavam.Dragonrage wrote:Muziku radi lik pod imenom Tyler Bates...radio je recimo muziku za Watchmene, 300 itd...
Potkrade mu se da za neki film mazne neku staru etno pesmu i proda kao svoju, ali generalno gledano to je jako dobra vest.
We're all mad here...
- Jane Doe
- Dragonrage
Par noviteta...izvrstan poster (koji definitivno nabavaljam)...i UK trailer, sa orkestralnom glazbom u pozadini... 

UK TRAILER

UK TRAILER
- Scarface
Poster je prva liga. Al da, zna se... 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
http://www.aceshowbiz.com/news/view/00042202.html
evo, upišite si datum rođenja i možete vidjeti duži clip iz filma, odlično izgleda.
evo, upišite si datum rođenja i možete vidjeti duži clip iz filma, odlično izgleda.
Michel puši karu.
- Scarface
Da, stvarno izvrsna scena. Film će mi vrlo vjerojatno bit odličan, al ne ka ekranizacija Conana, već ka nešto u štihu 13. ratnika.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
Mene nakon GOT baš veseli još jedna "Rononova" uloga
U svakom slučaju rađe gledam njega nego da kompjuterski namontiraju Arnolda (kao u zadnjem Terminatoru) i možda čak shvatim ovo kao ozbiljan film umjesto da se umrem svaki put kad stari Conan progovori na lošem engleskom
(odmah se sjetim imitacije frenda Uge i EYB
)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- HorrorHR
- Site Admin
Conan the Barbarian went the way of past August fantasy/ancient action movies and flopped hard. Joining the ranks of Kull the Conqueror and The Last Legion and grabbing less interest than even The 13th Warrior, Conan reaped an estimated $10 million on around 4,500 screens at 3,015 locations. It was a far cry from the 1982 Conan, which had over three times the attendance on its opening weekend, though it had a similar gross ($9.6 million).
- john_constantine
ako bude dobar termin, mogao bi otići u Zg gledati film u kinu. 
Michel puši karu.
- dr_gonzo
HorrorHR wrote:Conan the Barbarian went the way of past August fantasy/ancient action movies and flopped hard. Joining the ranks of Kull the Conqueror and The Last Legion and grabbing less interest than even The 13th Warrior, Conan reaped an estimated $10 million on around 4,500 screens at 3,015 locations. It was a far cry from the 1982 Conan, which had over three times the attendance on its opening weekend, though it had a similar gross ($9.6 million).
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Scarface
Kupljene su karte u pretprodaji i sad se čeka četvrtak u 22 i 15. Očekujen dobar film, al ne i dobru ekranizaciju Conana.
- Dragonrage
Scarface wrote:Kupljene su karte u pretprodaji i sad se čeka četvrtak u 22 i 15. Očekujen dobar film, al ne i dobru ekranizaciju Conana.
Hehe...ja ih nisam još kupio, ali idem u četvrtak...vjerojatno na predstavu u 17.50.
Očekujem baš dobar, nasilna i krvav film...kritika ga pokopala kao i Expendablese prošle godine sa spikama kako je film non stop akcija sa mnogo klanja, ali bez karaktera. Hvala kurcu...Conan nije mislilac već barbar sa mačem...
Ovom sajtu najviše vjerujem kad je u pitanju sud o novim filmovima, i do sad sam se barem u 80% složio sa njima, pa se i sad nadam istome...
http://www.joblo.com/arrow/reviews.php?id=1448
- Dragonrage
Upravo sam išao iz kina prije nekih 30-ak minuta ... i sve što mogu reći sada je da SAM JEBENO LJUT što je ovaj film tako teško propao, jer je PREJEBEN FILM!!!!!!! IMO najbolji film koji sam gledao ovog ljeta ...koji jebeni epski spektakl!
Sad mi tek nije jasno koji je kurac kritičarima koji govore da film nema priče!!??? WTF!? Očekivao sam da će film po tom pitanju biti nešto ko Ong bak 2 gdje gdje ima grpa akcije i tučnjava, ali je sve skupa tako nepovezano da na kraju bude jednostavno iritnatno! NE...to nije ovdje slučaj. uopće! Jebo ga, priča ide svojim tokom bez problema, nemam nikavih rupa u pričik i čak je smislenije povezana nego priča u originalu gdje je Conana nakon bjega jednostavno lutao Simerijom dok nije slučajno naletio na čovjeka koji mu je ubio obitelja.Pa priča ne razlikuje recim od priče u Gladijatoru. isti tim revenge priče. Iskreno, nisam bio tako uzbuđen nakon izlaska iz kina još od Expendablesa! Ma nabijem na kurac i Fast Five, i Captain Americu, Pirates 4, Transformerse 3 i sve ostale blockbuster ovog ljeta, ja želim još Conana! I fakat sam ljut znajući da neće biti više filmova o Conana, zahvaljujući glupim kritičarima i još glupljim haterima koji su ubili film...nabijem ih sve na kurac!!!!!
Ja obožavam original...ali u odnosu na ovu verziju, original nikada nije bio ni upola brutalan i tako blizak izvrnsom materijalu, stripu, kao ova verzija. To je Conan kojeg se sjećam iz djetinstav, kojeg sam čitao kao klinac. I Momoa je jebeno rasturio lik, na način na kojem to Arnoldu nikada nije pošlo za rukom. Ipak Arnold je Arnold, i uvijek će mi ostati prvi Conan, ali Momoina izvedba tog lika mi je malo bolja. Nispel je također odradio strašan posao ovdje. Doduše, neke scene jesu malo prekaotične, ali sve u svemu, kao što sam rekao, odradio je vrhunski posao. Zapravo, u njega nikada nisam ni sumnjao nakon Pathfindera.
U svakom slučaju...mogao bih sad pisati do prekosutra, ali generanlo gledajući, to je moje mišljenje....
5/5 od mene!
Sad mi tek nije jasno koji je kurac kritičarima koji govore da film nema priče!!??? WTF!? Očekivao sam da će film po tom pitanju biti nešto ko Ong bak 2 gdje gdje ima grpa akcije i tučnjava, ali je sve skupa tako nepovezano da na kraju bude jednostavno iritnatno! NE...to nije ovdje slučaj. uopće! Jebo ga, priča ide svojim tokom bez problema, nemam nikavih rupa u pričik i čak je smislenije povezana nego priča u originalu gdje je Conana nakon bjega jednostavno lutao Simerijom dok nije slučajno naletio na čovjeka koji mu je ubio obitelja.Pa priča ne razlikuje recim od priče u Gladijatoru. isti tim revenge priče. Iskreno, nisam bio tako uzbuđen nakon izlaska iz kina još od Expendablesa! Ma nabijem na kurac i Fast Five, i Captain Americu, Pirates 4, Transformerse 3 i sve ostale blockbuster ovog ljeta, ja želim još Conana! I fakat sam ljut znajući da neće biti više filmova o Conana, zahvaljujući glupim kritičarima i još glupljim haterima koji su ubili film...nabijem ih sve na kurac!!!!!
Ja obožavam original...ali u odnosu na ovu verziju, original nikada nije bio ni upola brutalan i tako blizak izvrnsom materijalu, stripu, kao ova verzija. To je Conan kojeg se sjećam iz djetinstav, kojeg sam čitao kao klinac. I Momoa je jebeno rasturio lik, na način na kojem to Arnoldu nikada nije pošlo za rukom. Ipak Arnold je Arnold, i uvijek će mi ostati prvi Conan, ali Momoina izvedba tog lika mi je malo bolja. Nispel je također odradio strašan posao ovdje. Doduše, neke scene jesu malo prekaotične, ali sve u svemu, kao što sam rekao, odradio je vrhunski posao. Zapravo, u njega nikada nisam ni sumnjao nakon Pathfindera.
U svakom slučaju...mogao bih sad pisati do prekosutra, ali generanlo gledajući, to je moje mišljenje....
5/5 od mene!