Što mi je izmamilo smješak danas?
- callac
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
druženje i šoping sa moje dvije trudnice 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- keyboard_kant
konačno rootanje moba
to kaj mi je bolje
shopping
to kaj mi je bolje
shopping
And I feel this coming over like a storm again.
- Bub
i ja gledam kako ću svogakeyboard_kant wrote:konačno rootanje moba
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Alastorus
Šoping :Đ
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- callac
svaki dan gledam one dugoročne prognoze i nazire se neko osvježenje za vikend, a u utorak sljedeći čak 18 stupnjeva, weeeeeeeeeeeeeee, ima da se skinem gola i trčim po livadi.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
ja ne gledam prognozu uopće, toliko promašuju u zadnje vrijeme da je to strašno, ali @call, rijeći ti se pozlatilecallac wrote:svaki dan gledam one dugoročne prognoze i nazire se neko osvježenje za vikend, a u utorak sljedeći čak 18 stupnjeva, weeeeeeeeeeeeeee, ima da se skinem gola i trčim po livadi.
OT
još tjedan dana

- callac
ma da za pola od najavljenog zahladi, opet je bolje. meni uz super kvalitetnu klimu u mojoj kutiji šibica u kojoj živim svejedno je neizdrživo. a imam klimu i na poslu.. ne znam kako sam preživjela prošlo ljeto u ovom stanu, u biti znam, tuširanje svakih pol sata ladnom vodom i ventilator..
a do godišnjeg ima još dosta... jedva čekam da i ja sitno brojim kao i ti
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
ma nije godišnji, prije 3 dana + vikend, bockanja radi, THE bockanjacallac wrote:ma da za pola od najavljenog zahladi, opet je bolje. meni uz super kvalitetnu klimu u mojoj kutiji šibica u kojoj živim svejedno je neizdrživo. a imam klimu i na poslu.. ne znam kako sam preživjela prošlo ljeto u ovom stanu, u biti znam, tuširanje svakih pol sata ladnom vodom i ventilator..
ali dođe ko neki mini godišnjih

- keyboard_kant
koji mob imaš?Bub wrote:i ja gledam kako ću svogakeyboard_kant wrote:konačno rootanje moba
- Bub
E tako sam i ja svake godine, nadam se da će ono smiješno čudo što sam kupio jučer barem malo rashladit. Kod mene sunce piči cijeli dan na moju stranu zgrade i baš bude pakao.callac wrote:ma da za pola od najavljenog zahladi, opet je bolje. meni uz super kvalitetnu klimu u mojoj kutiji šibica u kojoj živim svejedno je neizdrživo. a imam klimu i na poslu.. ne znam kako sam preživjela prošlo ljeto u ovom stanu, u biti znam, tuširanje svakih pol sata ladnom vodom i ventilator..
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
Kao tvoj samo moj ima Skeyboard_kant wrote:koji mob imaš?Bub wrote:i ja gledam kako ću svogakeyboard_kant wrote:konačno rootanje moba
Vagao sam između desire i toga, ali kad sam razmislio, stvarno mi ne treba tolika pila, pa sam uzeo ženski bijeli Wildfire S
- keyboard_kant
lijep je bogami. <3 kakve su mu performanse u odnosu na wildfire?Bub wrote:
Kao tvoj samo moj ima S![]()
Vagao sam između desire i toga, ali kad sam razmislio, stvarno mi ne treba tolika pila, pa sam uzeo ženski bijeli Wildfire S
koji os uopće imaš?
ja sam glupača dobila mob s 2.2.0 verzijom koja je rootable i odmah updejtala bez konzultacije s netom na 2.2.1 pa sam morala čekati krek inače bih ga odmah zrootala čim sam ga dobila. al sad je super. brži je pun k
- metallicat
još 2 danaJane Doe wrote:OT
još tjedan dana

- Bub
Ma sve je skoro isto samo što ima malo veću rezoluciju 320 x 480 i malo više interne memorije, te radi odmah na gingerbread-u. Kužim da ću ga root-at zato što se može napraviti particija i zavaraš ga da koristi tu particiju kao internu memoriju, što je jako veliki plus, te očistit HTC forice koje zauzimaju dosta mjesta, a nepotrebne su, barem meni i još s onom scriptom za "force app to sd card", milina, ima da radi kao pila. Ne znam jel koristiš neki launcher ili baš HTC Sense, pošto on i je dosta sporiji.keyboard_kant wrote:lijep je bogami. <3 kakve su mu performanse u odnosu na wildfire?Bub wrote:
Kao tvoj samo moj ima S![]()
koji os uopće imaš?
ja sam glupača dobila mob s 2.2.0 verzijom koja je rootable i odmah updejtala bez konzultacije s netom na 2.2.1 pa sam morala čekati krek inače bih ga odmah zrootala čim sam ga dobila. al sad je super. brži je pun k
- elrania
nije puko čep dok se otvaralo vino
greenhornet
greenhornet