MEETING!
- Wendigo
Re: MEETING!
jane, ja bih rado došao. ali mi vrijeme nikako ne odgovara. moram još biti u firmi u to doba. 
- metallicat
- Jane Doe
tad pak meni nije bilo nikakve šanse doć, tak da, ništa nije izgubljenometallicat wrote:jedino kad ja dolazim, svi mogu, tako da si propustila šansu![]()
![]()
![]()
tak to ide....
ali, kak sam rekla, ovo je samo da se javim, pa ko i ako može, jer znam da je glupi dan i glupo vrijeme.... radi toga sam se i dvoumila dal da pišem kaj uopće, ali eto, neka ga

- Alastorus
Ako ne budem u Splitu,dolazim 
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Jane Doe
- Ašow
možda keyboard kant i ja budemo u igri jer je dan poslije koncert borisa u močvari weeJane Doe wrote:20.7. srijeda sam u Zg-u, pa tko želi samnom i elri na neku kavu, bit će mi drago
imam vremena do 16 h, tj 15:45, da ne dođem na knap baš...
pa sad, mogu doć 12:40 ili oko 14:15 , nije neki bed, jedino kaj ću bit prilično hiper sve, jer se idem pikat![]()
kasnije nemogu nikako, jer neznam kad završavamo, a onda moram cureći balvan dostavit doma što prije pa tako ....
-
Ghrall
Jane i elrania ak ste zainteresirane ja odoh sad na mrežnicu pa svratite na pivce. 
- Jane Doe
ajme iznenađenjaAšow wrote:možda keyboard kant i ja budemo u igri jer je dan poslije koncert borisa u močvari weeJane Doe wrote:20.7. srijeda sam u Zg-u, pa tko želi samnom i elri na neku kavu, bit će mi drago
imam vremena do 16 h, tj 15:45, da ne dođem na knap baš...
pa sad, mogu doć 12:40 ili oko 14:15 , nije neki bed, jedino kaj ću bit prilično hiper sve, jer se idem pikat![]()
kasnije nemogu nikako, jer neznam kad završavamo, a onda moram cureći balvan dostavit doma što prije pa tako ....
super, super

- Jane Doe
elri je trebala doć jučer, što nije, pa dok dođe danas..... neznam kad... a ja nemam prevozGhrall wrote:Jane i elrania ak ste zainteresirane ja odoh sad na mrežnicu pa svratite na pivce.
ali dugo je ljeto, a meni je piva ko magarcu mrkva kad ju držiš ispred njega na štapu a on vuče kola

-
Ghrall
Upravo sam se vratioJane Doe wrote:elri je trebala doć jučer, što nije, pa dok dođe danas..... neznam kad... a ja nemam prevozGhrall wrote:Jane i elrania ak ste zainteresirane ja odoh sad na mrežnicu pa svratite na pivce.
ali dugo je ljeto, a meni je piva ko magarcu mrkva kad ju držiš ispred njega na štapu a on vuče kola
- metallicat
-
Ghrall
Dabome. Inače bi me to raznerviralo pun kufer ali mi je tak nekako bilo svejedno. Još blizu benzinske gledam piše motel i mislim si idem tam spavat pa sutra kad rade vulkanizeri odfuram autometallicat wrote:omg koji provod![]()
- metallicat
inače kad krene takav dan pun pehova, najbolje bi ga bilo preskočit. još je dobro što si čitav došao doma

-
Ghrall
Bojao sam se da mi kotač ne otpadne putem ali ok je ispalometallicat wrote:inače kad krene takav dan pun pehova, najbolje bi ga bilo preskočit. još je dobro što si čitav došao doma![]()
- metallicat