Ženski kutak
- metallicat
Re: Ženski kutak
mogu reć da žešće razmišljam o onoj crno/crvenoj izvedbi. još ću koji dan razmislit pa šta bude

- callac
a ja o onoj staroj-uokviravanje lica sa drugom bojom...plava me vuče, al ne bi da pržim kosu... taman sam ju sad podrezala(opet sama, taman me podsjetilo kad sam napisala da se nisam dugo šišala) i bacila maslinovo ulje na glavu.
još da je geometrijski šišana kao prije, onaj klasični bob, ne bi se uopće premišljala, al sva je stepenasta i bojim se da ne bi tako efektno bilo
još da je geometrijski šišana kao prije, onaj klasični bob, ne bi se uopće premišljala, al sva je stepenasta i bojim se da ne bi tako efektno bilo
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
@callac: krema mi odlično miriše! miris mi skroz stvara u glavi neku art-deco sliku - super super 
idem se sad lakirat
edit: lak je zakon i naušnica prefora
taman sad fale one naočale koje si spominjala 
idem se sad lakirat
edit: lak je zakon i naušnica prefora
- callac
el, baš mi je drago da ti se sve sviđa..
a cleopatru sam ja koristila još u srednjoj školi, doduše u to vrijeme je bio samo sapun za kupiti kod nas, al otkako je stigao muller, pokupovala sam svi sve što ima, mlijeko je ftw i mirisom i osjećajem na koži pa sam ga zato odabrala između ostalih proizvoda.
a cleopatru sam ja koristila još u srednjoj školi, doduše u to vrijeme je bio samo sapun za kupiti kod nas, al otkako je stigao muller, pokupovala sam svi sve što ima, mlijeko je ftw i mirisom i osjećajem na koži pa sam ga zato odabrala između ostalih proizvoda.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
cal, ima li koja str di se mogu pogledat/kupit revlon proizvodi, ali u hrv? malo guglam i ne izleti ništa.

- metallicat
upravo sam totalno neplanirano naručila s neta onu farbu poppy red od directions za samo (s poštarinom) 60kn
piše da će doć za 5-10 dana

- Asfodel
Aj super
bit će prekrasna to malo vremena
Nikako dočekat da napravim kosu, valjda me sljedeći tjedan neće ništ sjebat i neću morat nikud ić... kako je krenulo još će to biti tek za vjenčanje
Nikako dočekat da napravim kosu, valjda me sljedeći tjedan neće ništ sjebat i neću morat nikud ić... kako je krenulo još će to biti tek za vjenčanje
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Jane Doe
i sama se trebam farbat, a neda mi se još
nemam neki izrast, ali kako je kosa još uvijek kratka, počelo se i to malo dosta kužit, jer je skroz svijetlo
mada, jučer mi je elri rekla kako boja izgleda još uvijek jako svježe, pa ono, otegnut ću još malo.... mislila sam sad za vikend, ali produljit ću još tjedan dana, a i onak nemam hidrogena doma ....
nemam neki izrast, ali kako je kosa još uvijek kratka, počelo se i to malo dosta kužit, jer je skroz svijetlo
mada, jučer mi je elri rekla kako boja izgleda još uvijek jako svježe, pa ono, otegnut ću još malo.... mislila sam sad za vikend, ali produljit ću još tjedan dana, a i onak nemam hidrogena doma ....

- callac
cat, svejedno će ti se isprati, samo što će kad staviš boju biti intenzivnija ova koju već imaš, al dva pranja i već si na starom.metallicat wrote:možda neće bit malo vremena kad nije izblajh.kako misliš da napraviš kosu :d?
i sori što nisam odgovorila na pitanje u vezi revlon proizvoda, tražila sam po netu i nisam našla, ja sam farbe kupovala u domjanićevoj u frizer priboru, a ostatak proizvoda za stiliziranje ima po šoping centrima u dućanima specijaliziranim za kosu, mada jako malo naspram ostalih marki kao npr l'oreal, kerastase...
i ovo je sprej koji mi je sestra dala, savršen je, ide na isfrotiranu kosu prije feniranja i peglanja kao heat protector i daje poseban sjaj obojeoj kosi i još miriše ne kokos

If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
nema veze, glavno da si odg
kad u Ri ima samo jedan dućan spec. za kosu, bzvz. ić ću još jednom do njega pa malo bolje proučit. nije da bi sad odjednom počela trackat kosu, muči me samo jedan pramen, i to sprijeda desne strane. on je uvijek popucan i to duž vlasi. frizerka mu se svaki put čudi kako samo on, a cijela kosa je ok. ošiša ga ona dosta, ali kad vire dlačice niz cijelu dužinu..
damir je u fotošopu napravio pola crno, pola crveno
nije nešto super, ali nije ni grozno. svejedno mislim da će uživo igledat bar malo bolje
čekat ću nekih tjedan dana ako će mi naručena farba doć, pa ću se otić obojat. sad sam sigurna, pa šta bude
kad u Ri ima samo jedan dućan spec. za kosu, bzvz. ić ću još jednom do njega pa malo bolje proučit. nije da bi sad odjednom počela trackat kosu, muči me samo jedan pramen, i to sprijeda desne strane. on je uvijek popucan i to duž vlasi. frizerka mu se svaki put čudi kako samo on, a cijela kosa je ok. ošiša ga ona dosta, ali kad vire dlačice niz cijelu dužinu..
damir je u fotošopu napravio pola crno, pola crveno

- elrania
isuse bože koja je ovo bomba od mirisa!!! (orijentalni)

sve dosad planirano zaboravljam i šparam za ovo. oduševilo me!!
75ml 416 kn.
i još me jedan na bazi borovih iglica oduševio, ali nije se zadržao tako dobro na tijelu ko ovaj prvi.
i probala danas ironfistice (one otvorene) i ne mogu ih nosit... moj broj, noga samo propadne koliko je dio oko zglobova prsti širok... manji broj je ok tu, al palac izleti van.

sve dosad planirano zaboravljam i šparam za ovo. oduševilo me!!
75ml 416 kn.
i još me jedan na bazi borovih iglica oduševio, ali nije se zadržao tako dobro na tijelu ko ovaj prvi.
i probala danas ironfistice (one otvorene) i ne mogu ih nosit... moj broj, noga samo propadne koliko je dio oko zglobova prsti širok... manji broj je ok tu, al palac izleti van.
- Jane Doe
L'occitane je
fala bogu pa sad ima dućan s njima u centru, pa ćemo u probavanje
20-og se našpricavam prije bockanja
i baš bed za cipele, i ja sam mislila da će ti one otvorenih prstiju valjat
fala bogu pa sad ima dućan s njima u centru, pa ćemo u probavanje
20-og se našpricavam prije bockanja
i baš bed za cipele, i ja sam mislila da će ti one otvorenih prstiju valjat

- elrania
može može 
a za cipele i više neg šteta... sam sam pokisla u tom trenu kad sam shvatila da mi je i za njoh noga preuska...
niš, bordellice mi valjaju i uske su toliko da čak moja noga unutra bude zakalupirana i mekane su pa se njih onda držim za dalje.
bar mi neš valja
a za cipele i više neg šteta... sam sam pokisla u tom trenu kad sam shvatila da mi je i za njoh noga preuska...
niš, bordellice mi valjaju i uske su toliko da čak moja noga unutra bude zakalupirana i mekane su pa se njih onda držim za dalje.
bar mi neš valja
- Asfodel
Isprat će ti se, don't worrymetallicat wrote:možda neće bit malo vremena kad nije izblajh.kako misliš da napraviš kosu :d?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out