Oduvijek sam htjela biti azijatkinja *kme*Ašow wrote:Samo da imaš kose oči i da više riže ubacuješ u prehranu, bila bi taman za nešto japanske produkcije.
Slike su predivne
tnx mali :***
Oduvijek sam htjela biti azijatkinja *kme*Ašow wrote:Samo da imaš kose oči i da više riže ubacuješ u prehranu, bila bi taman za nešto japanske produkcije.
Slike su predivne
wow, i obojaj kosu u auburn nijansu, točno ti stoji!!!! ova prva slika mi totalno baca na tu nijansu tako da, trči po boju!!!!!keyboard_kant wrote:evo za ljubitelje japanskih horora.SpoilerShow![]()
i jedna normalnija iz istog shoota.SpoilerShow
Meni isto. Možda zato što me to podsjeća na moju starucallac wrote:super su mi ti tvoji madeži/pjegice....
tnx na prijedlogu, al ne smijem se dalje farbati, puštam kosu i ova mi je bliska mojoj boji kose, a kad bih se farbala u auburn, morala bih svaki mjesec frizerki zbog izrasta a to si baš nemrem priuštiti, a i oporavljam kosu trenutno od svegacallac wrote:
wow, i obojaj kosu u auburn nijansu, točno ti stoji!!!! ova prva slika mi totalno baca na tu nijansu tako da, trči po boju!!!!!
stvarno su divne slike, mora da su neke profi? i super su mi ti tvoji madeži/pjegice....
tnxAsfodel wrote:Meni isto. Možda zato što me to podsjeća na moju starucallac wrote:super su mi ti tvoji madeži/pjegice....![]()
I super fotke
aaaaaa kaj se tak vidiiicallac wrote:k_k, sad sam našla tvoj blog(ili štaveć, ne znam ti ja to) i gledam neke slikice. ti si se malko udebelila u zadnje vrijeme ha? mislim da sam konačno otkrila misteriju u vezi tvoje "veze": ašow tebe drži zavezanu za radijator, tovi te i na kraju će te pojesti da dođe na željenih 90kg
![]()
no, šalu na stranu, ima super fotki, nisam znala da si "takva vrsta cure" (što ne znači niš loše, ali je još jedan od razloga zašto te nikad ne bi spojila sa dotičnim gospodinom) svašta ja nadrobi, nadam se ne ništa uvredljivo, samo sam primjetila po nogama.
a ja sam samo u nogama skužila, torzo i lice su identični tako da je možda i do poze, kako ti kažeš. coooriiiikeyboard_kant wrote:aaaaaa kaj se tak vidiiicallac wrote:k_k, sad sam našla tvoj blog(ili štaveć, ne znam ti ja to) i gledam neke slikice. ti si se malko udebelila u zadnje vrijeme ha? mislim da sam konačno otkrila misteriju u vezi tvoje "veze": ašow tebe drži zavezanu za radijator, tovi te i na kraju će te pojesti da dođe na željenih 90kg
![]()
no, šalu na stranu, ima super fotki, nisam znala da si "takva vrsta cure" (što ne znači niš loše, ali je još jedan od razloga zašto te nikad ne bi spojila sa dotičnim gospodinom) svašta ja nadrobi, nadam se ne ništa uvredljivo, samo sam primjetila po nogama.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
može biti i do poze i do cipela koje malo skraćuju nogu.
kmeeeeeeeeee...imala sam nekih 57 kad sam se zadnji put vagala.
okej, idem na dijetu.
![]()
![]()
http://psycho-couture.blogspot.com/elrania wrote:ma di je taj blog??
Fuck, i'm bustedcallac wrote:k_k, sad sam našla tvoj blog(ili štaveć, ne znam ti ja to) i gledam neke slikice. ti si se malko udebelila u zadnje vrijeme ha? mislim da sam konačno otkrila misteriju u vezi tvoje "veze": ašow tebe drži zavezanu za radijator, tovi te i na kraju će te pojesti da dođe na željenih 90kg
![]()