The Green Hornet (2010)
-
filmofil
Re: The Green Hornet (2010)
zabavno i šareno...bila je dobra kemija između 2 glavna glumca, a waltz je genijalan u ulozi netipičnog villaina koji želi biti kul, ali mu to ne uspjeva baš
stvarno nisam očekivao da će film biti tako dobar...soundtrack je isto jeben (johnny cash, gangsta's paradise, green hornet theme) i ovo je prvi put da mi se seth rogen stvarno svidio kao glumac...jedina zamjerka mi je zadnjih pola sata filma puna akcije koja je bila malo zamorna za gledat
This is the Zodiac speaking.
- metallicat
joj, kako sam se razočarala
nema ništa značajno za što se možeš uhvatit. gluma je loša i uopće mi likovi ne pašu jedan s drugim. nekako sve govori istim tonom, bar žućo. previše su me na određen način podsjetili na pink panthera u smislu ''kato, žuti prijatelj'', i borbe po stanu; jedan razvaljuje, drugi pojma nema. sve što bi trebalo bit kao smiješno, meni jadno. jedino čemu sam se nasmijala je green bee
mah
nema ništa značajno za što se možeš uhvatit. gluma je loša i uopće mi likovi ne pašu jedan s drugim. nekako sve govori istim tonom, bar žućo. previše su me na određen način podsjetili na pink panthera u smislu ''kato, žuti prijatelj'', i borbe po stanu; jedan razvaljuje, drugi pojma nema. sve što bi trebalo bit kao smiješno, meni jadno. jedino čemu sam se nasmijala je green bee

-
filmofil
kato iz pink panthera i je parodija ovog iz green hornet serije tako da je svaka sličnost namjerna 
This is the Zodiac speaking.
- metallicat
aha, onda im je oprošteno, ali opet nije nimalo bilo smiješno, pogotovo jer su parodirali nenadj. komediju.