Što ste zadnje kupili?
- bakero
ja sam isto ovisnik o koli, otić će mi jetra u kurac, al je jetra jedini organ u ljudskom tijelu koji se obnavlja he he!Djuro20 wrote:a ja i pijem inače sam kolu, i možd tu i tam jamnicu il neki sok ak se nađe u kući
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Dragonrage
ja obično naručujem više toga od jednom, ali naručjem preko More Comicsa pa ti na žalost ne bih mogao pomoći...sorryVorador wrote:pitanje za iskusnjare![]()
do sada sam uvijek naručivao po jedan item sa amazona pa nemam pojma ali me zanima npr. kad naručujem više ona fora da se raspodjeli u više pošiljaka? da li je bolje tako ili da ide sve odjednom?
Mislim da bi A$H mogao znati...
- Dragonrage
E da...kad si naručio i koliko je trebalo da stigne? zanima me jel sam i ja nekaj naručio sa e Baya jučer...pa ono...da znam od prilike koliko ću čekat...Spectre wrote:Njemačko izdanje, uzeo preko ebaya za sitniš. Koliko sam primjetio, oni izbacuju sve i svašta u limenkama. Mislim da ću iduće hvatati tin izdanje Severancea.HorrorHR wrote:otkud si to naručio pak? čudno mi nekako da su tin edition izbacili za ovaj film.![]()
- HorrorHR
- Site Admin
disperziranje u više pošiljaka = veća šansa da ti lupe carinu na sve pa ćeš platiti dvostruke ili trostruke takseVorador wrote:pitanje za iskusnjare![]()
do sada sam uvijek naručivao po jedan item sa amazona pa nemam pojma ali me zanima npr. kad naručujem više ona fora da se raspodjeli u više pošiljaka? da li je bolje tako ili da ide sve odjednom?
- Vorador
to sam si i mislio... logično je...HorrorHR wrote:disperziranje u više pošiljaka = veća šansa da ti lupe carinu na sve pa ćeš platiti dvostruke ili trostruke takseVorador wrote:pitanje za iskusnjare![]()
- Dragonrage
- john_constantine
- Scarface
Da, imam ih doma, Masters of horror u kojem su adaptirane prve dvije priče serije i po jednu svešćicu Friday 13th, nightmarea on Elm's street i texas massacrea. Šteata šta ne živin u Zagrebu jer bi bija stalno u MoreComicsa i kupova amere, 30 days of night iman samo treći koji san bija naručija pošton.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Spectre
HorrorHR wrote:Istina, italija, njemačka (austrija) i neke sjeverne zemlje imaju fetiš za izdavanjima stvari u tin ili digipack izdanjima. Baci još koju sliku pakiranja ako možeš.Spectre wrote:Njemačko izdanje, uzeo preko ebaya za sitniš. Koliko sam primjetio, oni izbacuju sve i svašta u limenkama. Mislim da ću iduće hvatati tin izdanje Severancea.HorrorHR wrote:otkud si to naručio pak? čudno mi nekako da su tin edition izbacili za ovaj film.![]()
Kolko si cepnuo za to? Na njemačkom ebayu?

Ništa spektakularno, avion i slova na prednjoj strani su malo izbočena, tekst je na Njemačkom kao i meniji na dvdima, ali film ima Engleski audio, a dodaci su svi na Engleskom.
Mislim da sam platio 70-80 kn s poštarinom. Uzeo sam na ebay.com, ali on pretražuje sve ebayeve valjda jer sam ovo uzeo od nekog tipa iz Njemačke.
- Spectre
Ovisi odakle ti je prodavač, npr. iz Njemačke mi je do sada trebalo oko 4 dana da stigne od dana slanja; iz UK-a oko 6-7 dana, iz USA oko 7-12 od dana slanja (iako se zna otegnut ponekad, do sada mi je maksimalno vrijeme čekanja bilo tri tjedna i to od trgovine Movie Mars koja prodaje preko eBaya, ali cijene su niske). Neki su vrlo spori što se slanja tiče (treba im čak i do tjedan dana), neki pošalju odmah idući dan od primitka uplate. Neki jave kad su poslali, neki ne. Uglavnom, do sada sam imao samo pozitivna iskustva s eBayom. Amazon me nešto zeza u zadnje vrijeme, za zadnju pošiljku im je trebalo oko mjesec dana da pošalju (dva puta sam dobio e-mail isprike), još uvijek čekam paket da stigne.Dragonrage wrote:E da...kad si naručio i koliko je trebalo da stigne? zanima me jel sam i ja nekaj naručio sa e Baya jučer...pa ono...da znam od prilike koliko ću čekat...Spectre wrote:Njemačko izdanje, uzeo preko ebaya za sitniš. Koliko sam primjetio, oni izbacuju sve i svašta u limenkama. Mislim da ću iduće hvatati tin izdanje Severancea.![]()
- A$H
- Vorador