Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by Ašow » 05 Apr 2011, 15:47

Al, nevezano uz to sto radis, samo cu ti reci da konobarenje nije baš toliko bajno koliko se čini.
i ono, sad kad saljem molbe & co. onak, reko sam da jedino što ne bi htio radit je konobarit.
al opet, ovisi od osobe do osobe. jbg, tad kad sam konobario mi je treala kinta, faks se nece sam platiti šema i tak. I jos otprije u srednjoj malo preko ljeta je bilo i dok sam redovan student bio. mah, bilo je svega i svačega i kod svakog. 100 ljudi 100čudi.
pa ono promisli jos jednom o konobarenju. da li je to ono što zaista želiš sad?
nije da ti solim pamet, stariji si od mene i imas vise radnog iskustva od mene, al samo ti zelim ukazati na to da konobarenje može biti dosta usran posao. :)
Last edited by Ašow on 05 Apr 2011, 15:48, edited 1 time in total.
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 05 Apr 2011, 15:48

Zadro wrote:
elrania wrote:
Zadro wrote:Hvala svima :mrgreen:
Ma sredio sam ih prelagano je bilo :lol:
jesi i ti očekivao da će bit baraka 5b? :lol:
Svi smo mislili ili to ili registratura :facepalm:
Koji je šok bio kad smo otvorili te folije usrane :lol:
Ali svejedno je bilo prelagano. Čak tolko lagano da me strah :lol:

Uf, o Goriotu bi moga ispisat stranice i stranice, to mi je iza Zločina i Kazne omiljena lektira. Toliko da san pročita i ostale knjige s Rastignacom u glavnoj il sporednoj ulozi. Al ono, nije ni Registratura puno lošija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 05 Apr 2011, 15:50

@Wendigo- ako ne voliš svoj posao i ljude s kojima radiš, bježi odatle, pa i pod cijenu da ostaneš bez posla neko vrime. Prihvati konobarenje i to je to. Jedna naizgled mala prilika u životu te može odvest puno, puno dalje nego šta misliš. Nevjerica u svakodnevna čudesa je razlog zašto je većina paralizirana na onim mjestima na koja su i postavljeni. To je ono šta bi ja napravija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Bub

Post by Bub » 05 Apr 2011, 16:02

Svakako treba otići ako mu ovaj posao ne valja, to smo već svi napisali, ali moje osobno mišljenje je da će se zajebat ako ode u konobare. Radio sam to dvije sezone na moru i kratko tu kod mene, nema od toga kruha vjeruj te mi. Frend mi također radi u disku kod nas u Tvrđi, ima dvoje djece i jako mu je teško, sve je bilo super dok je bio mlađi, imao je love svega. Sad je to druga priča, a završeni je konobar i žali, pogotovo što preko vikenda radi noćne i ne može biti s klincima. Vjerujem da Dingo neće raditi u obližnjoj biritiji, ali svaki malo bolji/veći kafić ima da se naradi kao vol. Pogotovo kad bude radio 10, 12h kad bude trebalo. Još je sam tu govorio kako je samotnjak i da ne voli baš nove ljude, njegov sarkazam i sve, ee rad s ljudima je puno drukčiji. Kad ti je pun kufer svega ti moraš prema odvratnim umišljenim gostima biti nasmješen. Ali ako ti misliš da će ti biti bolje nego sad, svakako to napravi.

callac

Post by callac » 05 Apr 2011, 16:04

Dingo, nemoj samo da te godine sputavaju, ti em izgledaš mladoliko , nemaš ni "teret" obitelji iza sebe pa samim time lakše ćeš podnijeti tu veliku promjenu. Samo reci u koju birtiju treba doć pijančevati!!! :partyman: :supz:
šalim se, ono, ako misliš da ti je konobarenje jedina opcija za sada, ok, al potraži još malo, situacija stvarno nije bajna za konobariti, imam dva pacijenta koji su od srednje samo konobare i to po fensi zg kafićima, oboje su sada na novim poslovima, jedan prodaje kavu, čak je i to isplativije, drugi će se pokušat ugurati u neko iznajmljivanje prostora... naših su godina..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 05 Apr 2011, 18:32

hvala svima na podršci i savjetima! :seksualische:
sada moram gibati i ne stignem vam odgovoriti na postove, bum sutra ili kad već. adio...

elrania

Post by elrania » 05 Apr 2011, 20:55

ne osjećam se ko da baš mogu dijeliti neke savjete, jer nisam nikada bila ni u približno sličnoj poziciji, al slažem se s bubom da treba paziti na to konobarenje, jer mi djeluje ko dosta riskantna opcija.
u svakom slučaju želim sreću i da se sve posloži za tebe!

callac

Post by callac » 05 Apr 2011, 23:31

umornjikavo, ne da mi se ić sad u šetnju pa kupati pa namještat krevet da bi došla do dijela koji najviše volim- zbuksana žderem sjemenke suncokreta i gledam seriju dok mi se ne počnu sklapat oči i fino zaspim
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 06 Apr 2011, 00:00

gladno pomalo,razočarano jer se trebam natjerat da zaspim najkasnije do 00:45 :lol: a nikako mi nejde uz forume,igrice,serije :facepalm: i zato sam na poslu zombi weeeee
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Bub

Post by Bub » 06 Apr 2011, 00:17

sretno, malo se cugnilo opet, ipka je LP...

Aryx

Post by Aryx » 06 Apr 2011, 02:16

nazivcirano, spusio dosta matcheva u sc2 veceras .... uzas :(
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Jane Doe

Post by Jane Doe » 06 Apr 2011, 07:22

čisto OK, a vidim da će biti lijep dan danas i to me baš veseli.
Image

Bub

Post by Bub » 06 Apr 2011, 10:07

Njonjavo.

Studeni

Post by Studeni » 06 Apr 2011, 10:33

Bub wrote:Njonjavo.

točno to!
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Apr 2011, 11:45

elrania wrote:ne osjećam se ko da baš mogu dijeliti neke savjete, jer nisam nikada bila ni u približno sličnoj poziciji, al slažem se s bubom da treba paziti na to konobarenje, jer mi djeluje ko dosta riskantna opcija.
u svakom slučaju želim sreću i da se sve posloži za tebe!
hvala, trebat će mi i malo sreće u svoj toj priči. :)

Post Reply