Što ste zadnje kupili??

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Što ste zadnje kupili??

Post by callac » 27 Mar 2011, 17:38

elrania wrote:a evo, stajalo je i pri vrhu ove pa je bilo zaista neobično da se ne kuži :lol:
nisam išla od vrha jer mi se stranica otvorila točno na tvoj post, a i nisam očekivala da si prije napisala koje kad u postu iznad piše samo tenisice bez specijalnog objašnjenja ili nekog smajla da uopće pomislim da je već bilo priče o njima. no nvm.
i nisam ljubiteljica istih, neudobne su mi, odnoso preravne dolje pa nisu neka potpora za kralježnicu, a i pretjerano isfurane u svojoj neobičnosti uzoraka, od takvih vrsta tenisica su mi starke No1 (iako su i one za neko dulje hodanje smrt za stopala)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 27 Mar 2011, 17:58

pa ok, whatever kak je ispalo :lol:

ja sam ove kupila tek sad, jer mi taman ulošci (koje ne mogu više odbijati nositi) stanu unutra s obzirom da su one preogromne za moja stopala, a s njima su taman i uklonjena je strepnja da će bit preravne il neudobne. i gadno mi je po ljeti išta što nije platneno.
dosad sam starke nosila, al nisam imala kog tražiti 400 kn za novi par.

ot: hranu

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Mar 2011, 22:32

SpoilerShow
Ja odsad uvijek kupujem fejkerske starke, jer mi traju jednako ili dulje kao originalke. Provjereno (nosim ih uvijek osim kad je vrijeme za čizme)
I inače mrzim sve tenisice (i balerinke) ovog svijeta i mislim da ih treba ukinuti. Starke su mi jedine koje su malo manje ružne od svih ostalih, ali ni to ne znači da su mi skroz lijepe.
ont: cedevitu, kavu
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 27 Mar 2011, 22:47

Asfodel wrote:
SpoilerShow
Ja odsad uvijek kupujem fejkerske starke, jer mi traju jednako ili dulje kao originalke. Provjereno (nosim ih uvijek osim kad je vrijeme za čizme)
I inače mrzim sve tenisice (i balerinke) ovog svijeta i mislim da ih treba ukinuti. Starke su mi jedine koje su malo manje ružne od svih ostalih, ali ni to ne znači da su mi skroz lijepe.
ont: cedevitu, kavu
SpoilerShow
http://www.spartoo.co.uk/Le-Coq-Sportif ... d=spz&sx=F ovo su zadnje koje sam si kupila, ali sve su mi tenisice na tu foru...
If one of them is dead.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Mar 2011, 00:51

dosta alkohola jučer,danas pizzu
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

callac

Post by callac » 28 Mar 2011, 20:46

sve što mi treba za zagrebački odrezak, rikolu salatu, sebi Hoegaardena dva, dečku dvije Bavarijice, jedno maslinovo ulje (mrzim kupovna, al šta ću kad mi se ono fino sjebalo :x ) vrhnje za kuhanje, integralne njoke
If one of them is dead.

sandi

Post by sandi » 29 Mar 2011, 16:43

magi vrećice, sočno iz pećnice...sad cu isprobati taj novi 'hit'
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Mar 2011, 18:22

sandi wrote:magi vrećice, sočno iz pećnice...sad cu isprobati taj novi 'hit'
vrećice za pečenje?
Michel puši karu.

sandi

Post by sandi » 29 Mar 2011, 19:16

DA!...i sad mogu reći da je to najbolji izum ikad u svemiru!...sve funkcionira savrseno, kao u reklami...Stavis meso, uspes začine koje dobijes sa vrećicom...malo promućkaš i staviš peći...rezultat je fenomenalan!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Ašow

Post by Ašow » 29 Mar 2011, 19:19

sandi wrote:DA!...i sad mogu reći da je to najbolji izum ikad u svemiru!...sve funkcionira savrseno, kao u reklami...Stavis meso, uspes začine koje dobijes sa vrećicom...malo promućkaš i staviš peći...rezultat je fenomenalan!
nekak mi je to sve... njah.
--------
Last.fm

Josef K

Post by Josef K » 29 Mar 2011, 19:27

Ma to je čisti otrov :vom:

boyko

Post by boyko » 29 Mar 2011, 19:31

Zadro wrote:Ma to je čisti otrov :vom:
fini otrov :D
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

callac

Post by callac » 29 Mar 2011, 22:39

Išla danas u Keune, uzela si jednu boju, 8.4, hydrogen 6% ,pjenu u boji bakra i dobila hrpu nekih testerića, šampona :mrgreen: ženska je bila super ljubazna, sve mi je fino objasnila i rekla je da imam hit boju kose koju sve ženske koje dolaze kod nje žele dobiti, a ja ću ju sad promjeniti :lol: kažem ja da sam ispred vremena šta se mode tiče :P i uzela sam si neki zeleni lak u Bipi, takvu čudnu nijansu zelene još nisam vidjela, baš je catki, 9,99kn :zubifale:
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Mar 2011, 22:44

sandi wrote:DA!...i sad mogu reći da je to najbolji izum ikad u svemiru!...sve funkcionira savrseno, kao u reklami...Stavis meso, uspes začine koje dobijes sa vrećicom...malo promućkaš i staviš peći...rezultat je fenomenalan!
je, probali smo to par puta. Odlična stvar, makar bi volio da je jače začinjeno. Mekano meso (cijeli picek par puta) i odlično to upije. A meso sočno, mekano i s začinima. Najbolja stvar je mast unutra izlijati na kuhanu rižu, uf.

Ali ubuduće ćemo probati za običnom vrećicom za pečenje, pa sami da stavimo začine...
Michel puši karu.

Ghrall

Post by Ghrall » 31 Mar 2011, 16:54

Bicikl. :)

Post Reply