sandi wrote:Arnold je jebeni neandertalac!!Dragonrage wrote: LOL...a kaj je Arnie bio? Jedino maskarnu nije imao...ali sve ostalo vrijedi i za njega.
Sa idefiniranim, nauljenim mišićima
sandi wrote:Arnold je jebeni neandertalac!!Dragonrage wrote: LOL...a kaj je Arnie bio? Jedino maskarnu nije imao...ali sve ostalo vrijedi i za njega.
ma da se razumijemo...gledat ce se i ovo! Ali Milius je sa svojom vizijom Conana jako visoko postavio letvicu i mislim da ce ju 'novi' Conan jako tesko preskociti...Milius je snimio jedan gotovo art film, a ovo mi vuce na mindless holivudsku akcijadu...Dragonrage wrote: Ja ću dat priliku ovom filmu prije nego kaj krenem kenjat....
john_constantine wrote:ma ili će film ispasti kao duža verzija Xene ili Herculesa, ili će biti riječ o malo sirovijem i krvavijem fantasy filmu u stilu King scorpion i slično. Ali da će nadmašiti originalnog Conana, vrlo teško.
Ne....ne čekam ga jedva...al ću mu dat priliku jer je ovo od samog početka pa do ove točke naveliko napredovalo, nabolje jel te. Nije se ni meni s početka uopće sviđao izbor glumca...ali dečko si je dao truda, fizički se transformirao iz ljepotana u kakvu takvu mrgu, i čisto sumnjam da on želi nadmašiti Arnolda lili da želi da ga se uspređuje s njim...brijem si da nije toliko umišljen. Tak da on...dat ću mu šansu jer original mi nemre uništiti ni za vjeke vjekova. Ne mogu mrziti nešto samo na temelju principa. Tak sam jedva čekao mi Macheta...a sad mrzim film iz dna duše...al sad imam razloge za to...Wendigo wrote:@dragon: da nabildan je, ali opet ponavljam - nije to to, kad zbrojim sve, jel...
ma nevermind, ti jedva čekaš film, ja ga mrzim iz nekih svojih razloga / principa i bok!
Osobno više niti ne očekujem. Ako ga naprave kao brutalnog koljača...ja zadovoljan. Ta ovo je 21 stoljeće...stoljeće hollywoodskih blockbustera...ta nisi valjda očekivao da će ići raditi nešto šta ima "dušu"?sandi wrote:ma da se razumijemo...gledat ce se i ovo! Ali Milius je sa svojom vizijom Conana jako visoko postavio letvicu i mislim da ce ju 'novi' Conan jako tesko preskociti...Milius je snimio jedan gotovo art film, a ovo mi vuce na mindless holivudsku akcijadu...Dragonrage wrote: Ja ću dat priliku ovom filmu prije nego kaj krenem kenjat....
e vidiš, za mene je.Scarface wrote:Meni je također ovo sad jako iščekivan film, a u samom početku san popljuva izbor glumca. Buscemijev Conan nije jedini Conan.