am universum i far from the sun su mi razočaravajući i bolje da je pasi prošao prije nego je sjebo bend do kraja. a zadnja tri sam za rođendan dobila orginale i isto neznam koji mi je bolji, nekako se dvoumim između eclipse i silent waters..... ma sva tri su mi mrak.
Metal (Općenito)
- Jane Doe
Re: Metal (Općenito)
od amorphisa mi nekak jedino ne paše prvi, naporan mi je malo. tales from the thousand lakes mi je albumčina i pol, elegy i tuonela isto. baš ta tri su dosta različita stilom jedan od drugog, ali svi imaju onaj karakterističan "amorphisovski" zvuk, ko i svi ostali. ja to prepoznam "u pol noći", kak bi babe rekle
, taman i da mi neko pusti neki b-sides koji nije ni završio na albumu.
am universum i far from the sun su mi razočaravajući i bolje da je pasi prošao prije nego je sjebo bend do kraja. a zadnja tri sam za rođendan dobila orginale i isto neznam koji mi je bolji, nekako se dvoumim između eclipse i silent waters..... ma sva tri su mi mrak.

- Wendigo
karellian isthmus je strašno monoton, sve pjesme su "iste". ali na njemu i na tales from the thousand lakes zato ima super growl vokala.
slažem se sa am universum i far from the sun - razočaranje, ali moram priznati da mi je alone najslušanija pjesma od amorphisa. 
- Sammy
ijuhuuu izaso novi album Korpiklaana
definitivno mi je to najocekivaniji album godine..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor
yaaaaaaaaySammy wrote:ijuhuuu izaso novi album Korpiklaana![]()
![]()

- Ašow
Sammy wrote:ijuhuuu izaso novi album Korpiklaana![]()
![]()
gledam bas, ove godine je vec 7 death metal izdanja dobrih izbačeno van, a nije ni počela kak treba
- Dead_Child
Sammy wrote:ijuhuuu izaso novi album Korpiklaana![]()
![]()
definitivno najlošiji album ove godine.
Čeka se Moonsorrow, Varg, Suidakra, Cruachan,...
- Sammy
svaka budala ima svoje veselje.Dead_Child wrote:Sammy wrote:ijuhuuu izaso novi album Korpiklaana![]()
![]()
definitivno mi je to najocekivaniji album godine..![]()
definitivno najlošiji album ove godine.
Čeka se Moonsorrow, Varg, Suidakra, Cruachan,...
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Asfodel
Novi Korpikl. nek netko još posluša, ako je ok onda ću i ja. 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Victor Crowley
Veliki sam ljubitelj Korpiklaania ali i metala općenito. Bio sam na njihovom koncertu sa Kivimetsan Druidima, Battleloreom i Falchionom u Zg u Boogaloo. No za mene su oni totalno pali nakon Tales Along This Road. Ove godine dosad najbolje mi je Legion of the Damned ostvarenje. Čekam HammerFall.
- metallicat
i ja sam bila baš na to konc. najdosadniji ikad (ne zbog korpija). hammerfall album čekaš? pa zar nisu svi postali indentični doslovno?

- Victor Crowley
Meni je koncert bio dobar.
HammerFall? Ma kakvi, to je meni jedna od najboljih grupa. Meni bar tako ne zvuče. 
- metallicat
super onda. meni svaki album nakon slušanja je isti, pogotovo sve što dalje idu. oni stari bez obzira su mi i dalje dragi. svaka nova pjesma me podsjeti na neku staru. jbg, šteta jer sam ih baš volila. ali sad su svi više manje takvi, stratovarius, mystic prophecy, sabaton, helloween..

- Victor Crowley
Za Stratovarius ću se složiti da su propali, bio sam nedavno i na njihovom koncertu zajedno s Helloweenom.
Sabaton mi se svaki put poboljšava, ovaj zadnji album mi je dosad najbolji. Helloween od Keepera nije mi ovako dobro zvučao, imaju svježinu, moć.. Ovaj zadnji album, 7 Sinners je za mene pregenijalan. 
- metallicat