doduše, ne znam kak će to sve proć. skoro da imam 39° i više se ne funkcionira dobro.
zato i zadubljivanje u ovu temu i blago katastrofiranje
ajd, noć, bok, naspavaj se i za mene!
vidim da sam ovdje među svojimaAsfodel wrote:Ne misle.. Vjerujem da svi znaju barem nešto o tome tako da...callac wrote:i zavidim svima koji to nikada nisu iskusili i čitaju ovo misleći jebote koja luđakinja...Ja sam zahvalna što osobno nisam iskusila to i depresiju, jer dosta ljudi oko mene jest.
A što se tiče Ghostovog bijesa, nadam se da u takvo što neće prerasti moj deran, koji je i sam jako temperamentan (kao i svi niži ljudi koje sam u životu upoznalaizreka je možda točna
).

Bub wrote:Tak-tak.
remike2 wrote:Bub wrote:Tak-tak.
da, to isto zna pomoći, bilo u očajavanju ili ljutnji. Lakše je kada izbaciš to iz sebe, samo je najbolje imati za to posebnu osobu koja je spremna to napraviti...Asfodel wrote:SpoilerShowOvo što je Cons rekao, klasično zamišljam boksačku vreću kao primarnu terapiju (hvala vam filmovi što ste me učinili takvom) zapravo može bilo što slično, premaranje od bilo kakvog sporta, ne znam.. To za fizički dio.
A ostalo, razgovori s prijateljima, govorenje ljudima onoga što ti je na umu da to izbaciš kroz riječi, a ne crvenilo face.
Sorry ako zvuči preglupo i prelaički, al ne mogu bolje..
Zaboravio si nadodat ko mačkuSammy wrote:koda me Mamic prebio..