Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Sammy

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by Sammy » 06 Feb 2011, 14:36

spremno za nist neradit i odmarat cijeli dan uz gledanje Losta!
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

boyko

Post by boyko » 06 Feb 2011, 14:39

sve me boli. ničeg se ne sjećam..mora da je jučer bilo dobro vani :zubifale:
al baš mi je dobro :rock:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Feb 2011, 16:18

Užasno zbog omražene mi sieste, ali glupo umorno tijelo mi je otkazalo poslušnost. Nisam ja kriva.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 06 Feb 2011, 17:36

Bub wrote:Umorno od squash-a.

elrania

Post by elrania » 06 Feb 2011, 17:58

fuj, vrućina, dehidracija, tresavica, ne mogu gledat... a sutra ispit i tak...... :?

metallicat

Post by metallicat » 06 Feb 2011, 18:37

sitno, i pošteno prežderano prvi put u ovih tj dana :D
još se sad onaj mousse hladi u frižideru :tonqe:
Image

callac

Post by callac » 06 Feb 2011, 18:45

ok iako nisam imala vikend koji sam očekivala..i konačno sam sama sa sobom riješila da se neću više opterećivati radi nekih stvari
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 06 Feb 2011, 18:57

callac wrote:ok iako nisam imala vikend koji sam očekivala..i konačno sam sama sa sobom riješila da se neću više opterećivati radi nekih stvari
hej. htjela sam ti sutra čim završim s ispitom reć kad točno mogu na kavu, jer bih trebala imati i usmeni iz istog kolegija, no ne znam kada, al vjerojatno tokom tjedna pa kao da čujem što će prof reć kad misli ispraviti ispite itd.
sad više ne znam hoću uopće zadovoljiti pismeni :? , a kamo hoće li mi temp past do utorka/četvrtka...javim sutra kakvo će biti stanje :|

callac

Post by callac » 06 Feb 2011, 19:04

elrania wrote:
callac wrote:ok iako nisam imala vikend koji sam očekivala..i konačno sam sama sa sobom riješila da se neću više opterećivati radi nekih stvari
hej. htjela sam ti sutra čim završim s ispitom reć kad točno mogu na kavu, jer bih trebala imati i usmeni iz istog kolegija, no ne znam kada, al vjerojatno tokom tjedna pa kao da čujem što će prof reć kad misli ispraviti ispite itd.
sad više ne znam hoću uopće zadovoljiti pismeni :? , a kamo hoće li mi temp past do utorka/četvrtka...javim sutra kakvo će biti stanje :|
ma kužim, ako ti je loše ne možeš ni učit kako treba, ja ti držim fige i da prođeš i da ozdraviš, svakako javi kakva je situacija :wink:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 06 Feb 2011, 19:11

hvala! uz količinu uloženog posla, bila bih presretna s običnim prolazom.
ma fuj... a planiram si zadnjih nekoliko dana još kak ću malo prošetati sutra popodne da iskoristim lijepo vrijeme, jer mi se baš super potrefilo konačno da mogu ić... :roll:

ot: ko da paru izdišem

remike2

Post by remike2 » 06 Feb 2011, 19:25

Umorno.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Scarface

Post by Scarface » 06 Feb 2011, 19:54

Iman velikih problema s kontrolom bijesa, kako mi drugi kažu, pa bi molija za pomoć, ako imate volje.

Jedan bend kojem ćemo mi vrlo vjerojatno bit predgrupa mrzin iz dna duše, ne podnosin nikoga otamo, i kad mi je danas to spomenija moj basist, izgleda da san toliko popizdija, pocrvenija od bijesa i složija neki luđački pogled da se toga ni ne sićan. Ne znan koji mi je vrag, al previše mržnje kola u meni i ne znan kako ću se obuzdat, inače ću najebat ja i pola njih skupa sa mnom. Sad ne znan šta ću, povuć se doma dva miseca il pokušat nešto napravit nabolje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Feb 2011, 19:58

Ma izbacivanje agresije iz sebe... Boksačka vreća ili razbijanje, ono, šuma, starih štapova na sve strane i razbijaš... :rock:

A drugo sam čuo da ima brojanje u sebi dok se ne smiriš.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 06 Feb 2011, 20:04

Scarface wrote:Iman velikih problema s kontrolom bijesa, kako mi drugi kažu, pa bi molija za pomoć, ako imate volje.
Hmm, pa jel niste vi dalmatinci po naravi temperamentni, to je kod vas normalno. Imao sam jednog kolegu s jednog davnog posla koji je išao na neke razgovore u grupama i kaže da mu je to pomoglo doduše on je bio živčan i temperamentan non-stop.

Scarface

Post by Scarface » 06 Feb 2011, 20:11

Bub wrote:
Scarface wrote:Iman velikih problema s kontrolom bijesa, kako mi drugi kažu, pa bi molija za pomoć, ako imate volje.
Hmm, pa jel niste vi dalmatinci po naravi temperamentni, to je kod vas normalno. Imao sam jednog kolegu s jednog davnog posla koji je išao na neke razgovore u grupama i kaže da mu je to pomoglo doduše on je bio živčan i temperamentan non-stop.
Jesmo, i odna znaš koja je ura kad ja odskačen od tog standarda.

Ma, smanjit ću malo izlaske, povuć se na neko vrime i bit će to ok.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply