...Vicevi...
- Scarface
Re: ...Vicevi...
Nije ona, s njon san tolko kratko svira da san je se i sitija tek par miseci nakon šta si me pitala poznajen li ijednu Sandru.
A i ona je svirala klavir, ako se dobro sićan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Baš tako. Ako si i dobar u nečemu, ne nabiji to na nos ostalima.Decadentor wrote:mene opcenito smeta kad se neko kurci, pogotovo ako nema cime... ali ako je neki expert svaka cast al jbt nemos bit tako egocentrican i umisljen (ovo se ne odnosi samo na glazbu)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
Uh, umišljenih "glazbenika" najviše poznajem... ja sam mom bendu četvrta pjevačica, al su sa svima ostali frendovi jer se poznaju godinama i kada sam se ja pojavila "iz vedra neba" odjednom su se sve našle uvrijeđene i počele dolazit na probe
(a zbog nedolaženja, opijanja i općenite nezainteresiranosti su i smjenjene) pa je bilo uzimanje mikrofona da ja čujem kak to treba zvučati, ljutnje ako bi meni svirali "njihove" pjesme, pa do toga da na sadašnjem albumu ne stoji originalni tekst već se morao izmjeniti da se jedna od bivših smrtno ne naljuti ( tekst je bio u smislu da otkako sam ja došla su ponovno dobili volju za sviranjem pa je promjenjen u došla je Željka i od tada redovito vježbamo
)
A da ne pričam o tome kako ostali suradnici gledaju na to što bend ima žensku pjevačicu jer oni ne priznaju ženske vokale i šikaniraju me kad god se stigne, ono, do ne pozdravljanja kad uđu u prostoriju, a došli su na MOJU probu! ma, grozote....al jebe mi se, dokle god su meni moji dečki dobri, ja sam sretna i za ostale me boli kurac kojeg nemam!
A da ne pričam o tome kako ostali suradnici gledaju na to što bend ima žensku pjevačicu jer oni ne priznaju ženske vokale i šikaniraju me kad god se stigne, ono, do ne pozdravljanja kad uđu u prostoriju, a došli su na MOJU probu! ma, grozote....al jebe mi se, dokle god su meni moji dečki dobri, ja sam sretna i za ostale me boli kurac kojeg nemam!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Kužin, da, i stvar je i u tome da su najbitniji doboš i bas za održavanje ritma, fuš i činele zapravo mogu slijedit taj pampampampampam gitare, i naglašavat pojedine note. Bitno je da bas ne ide tako, mada u metalu i bas ode u brutalu.callac wrote:ma krivo si me shvatio, aj iskarikiraću: ako gitara ide nananananananana bubanj ima pam, pampam parampapam....uglavnom mene bi povuklo da sviram za gitarom pampampampampampam.... nadam se da sad kužiš i svakako da bubanj mora biti sinkroniziran, ja itekako čujem razliku dobrog sviranja i onog koje je tu samo da se čuje neko lupetanje po bas pedali i činelama.. i ja kad pjevam bitan mi je ritam bubnja, čak i puno bitniji ponekad od gitare i "glavne melodije"Scarface wrote:Pa da, upravo o tome govorin. Al šta ću, jedino za njih iman talenta i takav je slučaj. Priznajen da me to frustrira i da san iskompleksiran "položajem" bubnjara u glazbi.callac wrote:naš bubnjar najlošije izgleda od svih u bendu i još uz to i najlošije svira, al ga svi najviše volimo i da njega nema, nema ni mene tamoi slažem se s ghostom, na skunk anansie sam prvi put se zagledala u bubnjara jer je lik takva mrcina da brijem da ima veće i bubnjeve i palice nego obični smrtnici i tako je razvaljivao da sam ja opčinjeno gledala/slušala...da se razumijemo, lik nije zgodan ni niš, al je pojava svojom veličinom i svianjem. probala sam svirat bubnjeve i jebeno je teško uhvatit samo ritam sam za sebe, mene uvijek povuče za gitarom iako ritam bubnja uglavnom nema nikakve veze sa svirkom gitara i pjevanjem
A šta se tiče boldanog- ima svake veze s njima, i upravo je u mediokritetnom i lošem sviranju bubnjeva krivnja šta ovako misli većina ljudi. Zato volin progresivu i ovo šta mi sviramo- svaki rif gitare prati udarac na basu, nadopune su brojne, žaj mi je šta neman još splash činela da mogu ispunit zvučne pauze (mjerljive u mikrosekundama, al opet značajne). Ma, neću više pričat o ovome, samo mi je tlak skočija od nervoze.
- elrania
@callac: zapravo je divno koliko se žena osjeća ugroženo zbog tebe.
a ostali te mogu poljubit u dupe!
- Scarface
E to je baš sramota, i ja bi takve dobro opra, stoka umišljena. Ja zapravo volin ženske vokale, mada san već govorija kako mi ne pašu u nekim pismama. Al recimo, gothic metal i određeni podžanrovi rocka im savršeno pašu, da ne govorin o bluesu i jazzu. Ne slušaj te debile, i evo viruj meni, koji se bavim glazbom, da je dobar ženski vokal jebena rijetkost (a ti to jesi, po onim live nastupima koje san vidija), i ko to ne cijeni, ne može nego bit debil. Ne volin hvalit ljude, jer se lako umisle, al tebi kažen da se držiš ovoga jer ti super ide, i samo vježbaj, vježbaj i vježbaj. Ne dopusti da te neki tamo idioti uvjere da loše pivaš il da manje vridiš.callac wrote:A da ne pričam o tome kako ostali suradnici gledaju na to što bend ima žensku pjevačicu jer oni ne priznaju ženske vokale i šikaniraju me kad god se stigne, ono, do ne pozdravljanja kad uđu u prostoriju, a došli su na MOJU probu! ma, grozote....al jebe mi se, dokle god su meni moji dečki dobri, ja sam sretna i za ostale me boli kurac kojeg nemam!
- callac
elrania wrote:@callac: zapravo je divno koliko se žena osjeća ugroženo zbog tebe.![]()
a ostali te mogu poljubit u dupe!
i da, na našem prvom koncertu se jedna morala uvaliti da pjeva jer kao to je od gazde birtije omiljena pjesma...dovoljno za reć da gazda nije ni slušao kad je pjevala
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
Uh, taj lik ima brdo para, opreme u vrijednosti 500 tisuća kuna, svoj studio, samo jedna gitara mu košta 20 tisuća kn i to mu je onak, srednje kvalitete... ima godina i valjda ga i to malo jebe pa se druži s "klincima" ( a moji dečki su svi 30+) i samo soli pamet okolo i prekreće očima kad ja otvorim usta..Scarface wrote:E to je baš sramota, i ja bi takve dobro opra, stoka umišljena. Ja zapravo volin ženske vokale, mada san već govorija kako mi ne pašu u nekim pismama. Al recimo, gothic metal i određeni podžanrovi rocka im savršeno pašu, da ne govorin o bluesu i jazzu. Ne slušaj te debile, i evo viruj meni, koji se bavim glazbom, da je dobar ženski vokal jebena rijetkost (a ti to jesi, po onim live nastupima koje san vidija), i ko to ne cijeni, ne može nego bit debil. Ne volin hvalit ljude, jer se lako umisle, al tebi kažen da se držiš ovoga jer ti super ide, i samo vježbaj, vježbaj i vježbaj. Ne dopusti da te neki tamo idioti uvjere da loše pivaš il da manje vridiš.callac wrote:A da ne pričam o tome kako ostali suradnici gledaju na to što bend ima žensku pjevačicu jer oni ne priznaju ženske vokale i šikaniraju me kad god se stigne, ono, do ne pozdravljanja kad uđu u prostoriju, a došli su na MOJU probu! ma, grozote....al jebe mi se, dokle god su meni moji dečki dobri, ja sam sretna i za ostale me boli kurac kojeg nemam!
Dosta mi pjesama ne stoji, ali ih izvodim da udovoljim bendu, jer ih oni vole svirati. Plus puno stvari nisu moj đira pa opet istrpim radi njih i odradim svoje. Voljela bih imat više vremena i sredstava za vježbanje jer kad čujem koliko puta neki bendovi imaju probe, userem se, mi se vidimo dva puta tjedno, a zna se često desiti da preskočimo i po mjesec dana.
I hvala za kompliment, neočekivan je i svakako se ja neću umisliti jer nisam taj tip, a i znam da ima daleko boljih od mene
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Evo, da se vratimo on topic:
Guy: Want to hear a joke about my cock? Never mind, its too long.
Girl: Want to hear a joke about my vagina? Never mind, you won't get it.
Mujo ispraća svoju punicu na aerodrom.
I kad avion poleti, Mujo će:
- "Bože uzmi je, sad ti je najbliže."
Djed unuku:
- "Sakrij se, evo učitelja jer danas nisi išao u školu!"
Unuk djedi:
- "Sakrij se ti, ja sam im javio da si ti jutros umro!"
Guy: Want to hear a joke about my cock? Never mind, its too long.
Girl: Want to hear a joke about my vagina? Never mind, you won't get it.
Mujo ispraća svoju punicu na aerodrom.
I kad avion poleti, Mujo će:
- "Bože uzmi je, sad ti je najbliže."
Djed unuku:
- "Sakrij se, evo učitelja jer danas nisi išao u školu!"
Unuk djedi:
- "Sakrij se ti, ja sam im javio da si ti jutros umro!"
- Bub
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
Ode Sanader u posjet kod Obame i ovaj ga ugosti bogato i priredi bal u
njegovu čast. Sanader se začudi i upita Obamu: - Sigurno Vas je puno koštao
ovaj bal. Od kud vam toliki novci?
Obama se nasmiješi i odgovori:
- Eto, vidiš onaj most na periferiji Washingtona? Računali smo da će nas
koštati 10 milijuna dolara da ga izgradimo, ali nas je koštao 8 milijuna.
Od te razlike smo priredili ovaj bal. Nedugo nakon Sanaderove posjete dođe
Obama u Hrvatsku. Sanader ga ugosti kao cara na jahti, brdo hrane, pića
koliko ti srce želi. Obama se začudi, znajući da je Hrvatska u krizi: - Je
li, od kud ovako bogata gozba kad je država pred bankrotom? Sanader
odgovori mrtav-hladan:
- Ovo je tradicionalno gostoprimstvo.
- Ali, od kud vam novac za sve ovo?
- E, vidiš tamo Pelješki most?
Obama se dobro zagleda:
- Ne vidim!
- Eeeeeeeee!!!
njegovu čast. Sanader se začudi i upita Obamu: - Sigurno Vas je puno koštao
ovaj bal. Od kud vam toliki novci?
Obama se nasmiješi i odgovori:
- Eto, vidiš onaj most na periferiji Washingtona? Računali smo da će nas
koštati 10 milijuna dolara da ga izgradimo, ali nas je koštao 8 milijuna.
Od te razlike smo priredili ovaj bal. Nedugo nakon Sanaderove posjete dođe
Obama u Hrvatsku. Sanader ga ugosti kao cara na jahti, brdo hrane, pića
koliko ti srce želi. Obama se začudi, znajući da je Hrvatska u krizi: - Je
li, od kud ovako bogata gozba kad je država pred bankrotom? Sanader
odgovori mrtav-hladan:
- Ovo je tradicionalno gostoprimstvo.
- Ali, od kud vam novac za sve ovo?
- E, vidiš tamo Pelješki most?
Obama se dobro zagleda:
- Ne vidim!
- Eeeeeeeee!!!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
Točke smrzavanja
Opis pojedinih temperaturnih vrijednosti ili što temperatura znači u životu ove planete:
+20°C Na Havajima uzimaju drugi pokrivač.
+18°C Dalmatinci, Talijani i Grci uključuju grijanje.
+15°C Dalmatinci panično kupuju drugu jaknu od perja s kapuljačom.
+10°C Dio životinja priprema se za zimski san.
+5°C Dalmatinci masovno odlaze na bolovanje.
0°C Talijanski automobili ne mogu upaliti.
-1°C Dah se jasno vidi, a Rusi jedu sladoled i piju hladnu pivu.
-5°C Pas vam se uvaljuje u krevet.
-10°C Francuski automobili ne mogu upaliti.
-12°C Političari počinju pričati o beskućnicima.
-15°C Američki automobili ne mogu upaliti.
-20°C Dah se može, ne samo vidjeti, već i čuti.
-25°C Japanski automobili ne mogu upaliti.
-28°C Vašeg psa ne možete ni batinama istjerati iz kreveta.
-29°C Njemački automobili ne mogu upaliti.
-30°C Rusi zakopčavaju gornje gumbe na košuljama.
-35°C Ni jedan normalni automobil ne može upaliti.
-40°C Ruski automobil ne može upaliti.
-50°C Mnogi stanovnici Helsinkija umiru od hladnoce.
-60°C U Moskvi zakopčavaju kapute, navlace šubare i rukavice.
-80°C Čak i odvjetnici zavlače ruke u vlastite džepove.
-100°C Oceani su pokriveni višemetarskim ledom te izumire posljednja flora i fauna na zemlji.
-120°C Alkohol se smrzava, a Rusi padaju u tešku depresiju.
-273,15°C Takozvana "apsolutna nula" prekida kretanje elementarnih čestica u svakoj materiji. Sa smrznutim suzama
na licu, zadnji preživjeli Rus posljednjom snagom liže okamenjeni grumen votke.
Opis pojedinih temperaturnih vrijednosti ili što temperatura znači u životu ove planete:
+20°C Na Havajima uzimaju drugi pokrivač.
+18°C Dalmatinci, Talijani i Grci uključuju grijanje.
+15°C Dalmatinci panično kupuju drugu jaknu od perja s kapuljačom.
+10°C Dio životinja priprema se za zimski san.
+5°C Dalmatinci masovno odlaze na bolovanje.
0°C Talijanski automobili ne mogu upaliti.
-1°C Dah se jasno vidi, a Rusi jedu sladoled i piju hladnu pivu.
-5°C Pas vam se uvaljuje u krevet.
-10°C Francuski automobili ne mogu upaliti.
-12°C Političari počinju pričati o beskućnicima.
-15°C Američki automobili ne mogu upaliti.
-20°C Dah se može, ne samo vidjeti, već i čuti.
-25°C Japanski automobili ne mogu upaliti.
-28°C Vašeg psa ne možete ni batinama istjerati iz kreveta.
-29°C Njemački automobili ne mogu upaliti.
-30°C Rusi zakopčavaju gornje gumbe na košuljama.
-35°C Ni jedan normalni automobil ne može upaliti.
-40°C Ruski automobil ne može upaliti.
-50°C Mnogi stanovnici Helsinkija umiru od hladnoce.
-60°C U Moskvi zakopčavaju kapute, navlace šubare i rukavice.
-80°C Čak i odvjetnici zavlače ruke u vlastite džepove.
-100°C Oceani su pokriveni višemetarskim ledom te izumire posljednja flora i fauna na zemlji.
-120°C Alkohol se smrzava, a Rusi padaju u tešku depresiju.
-273,15°C Takozvana "apsolutna nula" prekida kretanje elementarnih čestica u svakoj materiji. Sa smrznutim suzama
na licu, zadnji preživjeli Rus posljednjom snagom liže okamenjeni grumen votke.
- Ašow
Dobro, u jednom mom bendu se sve zivo i mrtvo pali na bubnjara.callac wrote:Meni ako bi se netko iz nekog benda i svidio to bi bio pjevač- ostatak benda niti ne primjetimal ono, sad sam počela primjećivati, i svejedno su mi pjevači naj
tek sam ja klišej
![]()
Duga kosica, mlad, 666. I razvaljuje bubnjeve ko pravi.
I moze gitarist piciti solo bilo kakav, ja mogu razvuč glas do najdubljeg kojeg mogu proizsvest, basist moze tapirati na najboleniji nacin, kad god i kako god, opet samo ce svi buljit u njega XD
Cuj, imam ja nekoliko one man projekataScarface wrote: Zato san tu totalni egocentrik, one man band. I zato volin ubacit duplu di god mogu a da ne upropastin pismu, jer se jedino ona čuje, i jedino ona i blast beatovi mogu idiotima iz publike privuć pažnju pa da kažu "o jebote vidi ovoga". Inače si moš zabit one palice u guzicu i ić komotno doma. I da, jebi se i ti Ašowe, i tvoje pivanje i sviranje gitare.
al primarno je đitra i pjevanje. Onda ide programiranje i drkanje po basu i bubnjevima
- Scarface
E znan koji je to mali, vidija san ga na tvom videu. Eto, jedino na takav način i ja privučen pozornost, moraš il rasturat il te niko ne jebe 2 %.Ašow wrote:
Dobro, u jednom mom bendu se sve zivo i mrtvo pali na bubnjara.
Duga kosica, mlad, 666. I razvaljuje bubnjeve ko pravi.
I moze gitarist piciti solo bilo kakav, ja mogu razvuč glas do najdubljeg kojeg mogu proizsvest, basist moze tapirati na najboleniji nacin, kad god i kako god, opet samo ce svi buljit u njega XD
- Sammy
Sjedi ženska u autu čekajući zeleno na semaforu.
U traci do nje stane Mujo sa svojim autom.
Gledaju se oni međusobno, pa Mujo počne spuštati prozor.
Ženska sva sretna, očekujući flert s Mujom, počne spuštati svoj prozor.
Mujo se šeretski nasmiješi i reče:
- Šta je, i ti prdnula?
U traci do nje stane Mujo sa svojim autom.
Gledaju se oni međusobno, pa Mujo počne spuštati prozor.
Ženska sva sretna, očekujući flert s Mujom, počne spuštati svoj prozor.
Mujo se šeretski nasmiješi i reče:
- Šta je, i ti prdnula?
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.