+ 1. Naročito ženska bubnjarica.Scarface wrote:Bubnjevi su jedini kul instrument, seren se na gitariste i one koji njih obožavaju a bubnjari su kao glupi i dosadni.

+ 1. Naročito ženska bubnjarica.Scarface wrote:Bubnjevi su jedini kul instrument, seren se na gitariste i one koji njih obožavaju a bubnjari su kao glupi i dosadni.

Ma ništa ne bi upalilo.Ašow wrote:treba kupiti male bubnjeve i s njima pičiti.Scarface wrote:Bubnjevi su jedini kul instrument, seren se na gitariste i one koji njih obožavaju a bubnjari su kao glupi i dosadni.
Baš, nevjerojatnoDecadentor wrote:kakve veze instrumenti imaju s izgledom??
Pa da, upravo o tome govorin. Al šta ću, jedino za njih iman talenta i takav je slučaj. Priznajen da me to frustrira i da san iskompleksiran "položajem" bubnjara u glazbi.callac wrote:naš bubnjar najlošije izgleda od svih u bendu i još uz to i najlošije svira, al ga svi najviše volimo i da njega nema, nema ni mene tamoi slažem se s ghostom, na skunk anansie sam prvi put se zagledala u bubnjara jer je lik takva mrcina da brijem da ima veće i bubnjeve i palice nego obični smrtnici i tako je razvaljivao da sam ja opčinjeno gledala/slušala...da se razumijemo, lik nije zgodan ni niš, al je pojava svojom veličinom i svianjem. probala sam svirat bubnjeve i jebeno je teško uhvatit samo ritam sam za sebe, mene uvijek povuče za gitarom iako ritam bubnja uglavnom nema nikakve veze sa svirkom gitara i pjevanjem
nije mi ni čudo onda što je prvi bubnjar kojeg sam upoznala bio emačScarface wrote:Priznajen da me to frustrira i da san iskompleksiran "položajem" bubnjara u glazbi.
ma krivo si me shvatio, aj iskarikiraću: ako gitara ide nananananananana bubanj ima pam, pampam parampapam....uglavnom mene bi povuklo da sviram za gitarom pampampampampampam.... nadam se da sad kužiš i svakako da bubanj mora biti sinkroniziran, ja itekako čujem razliku dobrog sviranja i onog koje je tu samo da se čuje neko lupetanje po bas pedali i činelama.. i ja kad pjevam bitan mi je ritam bubnja, čak i puno bitniji ponekad od gitare i "glavne melodije"Scarface wrote:Pa da, upravo o tome govorin. Al šta ću, jedino za njih iman talenta i takav je slučaj. Priznajen da me to frustrira i da san iskompleksiran "položajem" bubnjara u glazbi.callac wrote:naš bubnjar najlošije izgleda od svih u bendu i još uz to i najlošije svira, al ga svi najviše volimo i da njega nema, nema ni mene tamoi slažem se s ghostom, na skunk anansie sam prvi put se zagledala u bubnjara jer je lik takva mrcina da brijem da ima veće i bubnjeve i palice nego obični smrtnici i tako je razvaljivao da sam ja opčinjeno gledala/slušala...da se razumijemo, lik nije zgodan ni niš, al je pojava svojom veličinom i svianjem. probala sam svirat bubnjeve i jebeno je teško uhvatit samo ritam sam za sebe, mene uvijek povuče za gitarom iako ritam bubnja uglavnom nema nikakve veze sa svirkom gitara i pjevanjem
A šta se tiče boldanog- ima svake veze s njima, i upravo je u mediokritetnom i lošem sviranju bubnjeva krivnja šta ovako misli većina ljudi. Zato volin progresivu i ovo šta mi sviramo- svaki rif gitare prati udarac na basu, nadopune su brojne, žaj mi je šta neman još splash činela da mogu ispunit zvučne pauze (mjerljive u mikrosekundama, al opet značajne). Ma, neću više pričat o ovome, samo mi je tlak skočija od nervoze.
O viruj mi, najveći ljigavci i gmazovi se kriju među mojom podrasom. Da vidiš s kojin sve debilima iman posla, zgadija bi ti se život. "Vau, ja sviran bubnjeve i ja san faca, vau"- uf, moran sad ovo ispričat: jedan put mi je na probe bivšeg benda upa neki kao bubnjar, dok ja još nisan doša. Dovela ga je pivačica. I sad pazi ovo: lik je vidija da mene još nema, jer san kasnija i sija je za bubnjeve i počeja srat, kao: koji je ovo debil ovako namistija prijelaze, koji debil ovako drži činele itd itd. I ej, dolazin ja i čujen ga kako sere priko vrata. Al aj, uđen ja u prostor i vidin njega, vidin pivačicu i ostale članove i svi kao gledaju u pod, skužili su da san sve čuja. I aj, kao, ja osta "ravnodušan" i reka mu pristojno nek se digne i to je to. I počne on meni srat o tome kako su mi loši bubnjevi, i da vjerojatno ne sviran tako dobro kad neman neke marke od bubnjeva. I ne ponosin se ovim, jer san pacifist i izbejgavan nevolje, al samo san mu reka: sad ćeš se dignit odatle, izać ćeš vani, i slušat ćeš moje jebeno sviranje na ovim usranim bubnjevima i plakat od žalosti, jel ti to jasno?elrania wrote:nije mi ni čudo onda što je prvi bubnjar kojeg sam upoznala bio emačScarface wrote:Priznajen da me to frustrira i da san iskompleksiran "položajem" bubnjara u glazbi.![]()
i simpatično mi je što sam kod njih doživjela manje naglašavanja muzičkih/bendovskih pripadnosti neg kod onih kojima je gitara primarna.