Koji ste horror zadnji gledali?
- Ašow
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Salo or 120 days of sodom
10/10
trenutno je u igri itchi the killer
malo ponavljam gradivo, i taj je 10/10
moram malo da si smirim misli u glavi
10/10
trenutno je u igri itchi the killer
malo ponavljam gradivo, i taj je 10/10
moram malo da si smirim misli u glavi
- Vermillion
From Beyond (1986) - Gledao sam ga ko klinac i pokakio gaće od straha, sad ga pogledao i mogu reci da je trešast ali sam fakat zadovoljan - uvijek mi bolje leže gumena čudovišta nego kompjuterska
7.5/10
7.5/10
- copycat
Moj život... 

- electric_eye
The Dead Zone (1983) - Odlican film...Naravno u filmu glumi moj najdrazi glumac Christopher Walken. 8/10
- remike2
The People Under The Stairs (1991) - 9/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Bub
Vanishing on 7th Street (2010) - 4/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
je, baš odličan horor koji sadržava neke od bolesnijih scena + jezovita atmosfera bez ikakvog humora kojega je inače često bilo u hororima 80 - tih za razliku od danas, kada su horori sve ozbiljniji...Vermillion wrote:From Beyond (1986) - Gledao sam ga ko klinac i pokakio gaće od straha, sad ga pogledao i mogu reci da je trešast ali sam fakat zadovoljan - uvijek mi bolje leže gumena čudovišta nego kompjuterska
7.5/10
Michel puši karu.
- Ašow
Basket Case 3 - 1/10
Prva jedinica na mom imdb profilu.
Jednostavno previše. Prvi dio filma je bio dovoljan. Dvojka je bila stvarno nešto nepotrebno. Ali sad kad sam i trojku pogledao shvaćam da i opet koliko god sranja i poremećenosti i gluposti i besmislenosti pogledao od japana preko low budget filmova na mandarinskom do talijanskih old school giallo sranja do američkih remakeova, ovakvo nešto nikad nisam gledao niti sam mogao zamisliti da nesto moze biti ovako loše. Ali ne loše poput loših filmova koji su carski nego loše loše da ne može biti lošije. Loša gluma (ne znam jel to namjerno, ali u dvojci je slično bilo) + sve u filmu počevši od likova i od toga da je njegova cura rodila 12 jebenih malih čudovišta je simply too much. I onda ga još poremećeni doktor sa 6 ruku stavi na robota (ala onaj robot iz aliena 2 sa kraja filma gdje ripley se šora sa alienom) da može hodati itd.
Jednostavno ne, ne i ne. Trebao sam stati na jedinici, ali vrag mi nije dao mira.
Jebem ti tog vraga.
Nisam stavio spoilere jer na ovak nesto vas nitko i ništa ne može pripremiti.
Prijateljski vam savjetujem da ne gledate ovaj film osim ako nemate vidljivih genskih poremećaja (vanjskih i unutarnjih) i ako vas starci nisu 10 godina držali na tavanu ili u podrumu.
Jednostavno previše. Prvi dio filma je bio dovoljan. Dvojka je bila stvarno nešto nepotrebno. Ali sad kad sam i trojku pogledao shvaćam da i opet koliko god sranja i poremećenosti i gluposti i besmislenosti pogledao od japana preko low budget filmova na mandarinskom do talijanskih old school giallo sranja do američkih remakeova, ovakvo nešto nikad nisam gledao niti sam mogao zamisliti da nesto moze biti ovako loše. Ali ne loše poput loših filmova koji su carski nego loše loše da ne može biti lošije. Loša gluma (ne znam jel to namjerno, ali u dvojci je slično bilo) + sve u filmu počevši od likova i od toga da je njegova cura rodila 12 jebenih malih čudovišta je simply too much. I onda ga još poremećeni doktor sa 6 ruku stavi na robota (ala onaj robot iz aliena 2 sa kraja filma gdje ripley se šora sa alienom) da može hodati itd.
Jednostavno ne, ne i ne. Trebao sam stati na jedinici, ali vrag mi nije dao mira.
Jebem ti tog vraga.
Prijateljski vam savjetujem da ne gledate ovaj film osim ako nemate vidljivih genskih poremećaja (vanjskih i unutarnjih) i ako vas starci nisu 10 godina držali na tavanu ili u podrumu.
- Decadentor
Ašow wrote:Basket Case 3 - 1/10
Jebem ti tog vraga.
sta mislis da sad nisam pao u napast da pogledam?

I to samo ovaj dio

- Ašow
Vjeruj mi, nemoj.
Jednostavno... ne valja.
rađe napiši na A4 papir "I RAPE CHILDREN" i odi na chatroulette.
Kuzis li sad koliki mentalni napor moras uloziti u gledanje neceg ovakvog? Aj da je možda bolja gluma bi mu dao ocjenu više. Čak ima i sisa. I dvoumio sam se između 1 i 2 baš zbog tih sisa, ali sam odlučio ne dati 2 jer je krivi lik u filmu u igri s tim sisama.
Vjeruj mi, complete waste of time.
Jednostavno... ne valja.
rađe napiši na A4 papir "I RAPE CHILDREN" i odi na chatroulette.
Kuzis li sad koliki mentalni napor moras uloziti u gledanje neceg ovakvog? Aj da je možda bolja gluma bi mu dao ocjenu više. Čak ima i sisa. I dvoumio sam se između 1 i 2 baš zbog tih sisa, ali sam odlučio ne dati 2 jer je krivi lik u filmu u igri s tim sisama.
Vjeruj mi, complete waste of time.
- Jane Doe
narok (hell) (2005) - 2,5/10
joooj, kako loše. gledam trailer i baš mi je izgledalo fora, cijeli pakao i mučenje i pizdarije, kad ono film loš, priča jadna, gluma katastrofa, animacije šrot. jedino kaj u filmu valja je su pakao, minioni i ideje za mučenje (ajde, ok su). zato je i ocjena 2,5 jer valjaju 2 i pol stvari u filmu
već dugo nisam ubrzavala neke scene kod film, već jaaaako dugo, ali ovdje sam morala, da ga ne ugasim
a na imdb-u mu dali 4,9, a za kaj točno, nije mi jasno
to je tajlandski film i vidim da je remake nekog japanskog iz 1960 (the sinners of hell)
joooj, kako loše. gledam trailer i baš mi je izgledalo fora, cijeli pakao i mučenje i pizdarije, kad ono film loš, priča jadna, gluma katastrofa, animacije šrot. jedino kaj u filmu valja je su pakao, minioni i ideje za mučenje (ajde, ok su). zato je i ocjena 2,5 jer valjaju 2 i pol stvari u filmu

već dugo nisam ubrzavala neke scene kod film, već jaaaako dugo, ali ovdje sam morala, da ga ne ugasim

to je tajlandski film i vidim da je remake nekog japanskog iz 1960 (the sinners of hell)

-
chain letter (2010)
prejadan horor - nije mi jasno kako se brad dourif pojavljuje u ovome.... killovi su upropasteni lošom kamerom , gluma je blagorečeno smiješna.... ubojica izgleda kul ali nedovoljno se pojavljuje.... radnja je ono na rubu katastrofe..... nasmijao sam se masu puta
2/10
prejadan horor - nije mi jasno kako se brad dourif pojavljuje u ovome.... killovi su upropasteni lošom kamerom , gluma je blagorečeno smiješna.... ubojica izgleda kul ali nedovoljno se pojavljuje.... radnja je ono na rubu katastrofe..... nasmijao sam se masu puta
2/10
:supz: :supz:
- Wendigo
event horizon
napokon je i to došlo na red, ali nisam nešto extra oduševljen.. očekivao sam nešto originalnije.
3/5
napokon je i to došlo na red, ali nisam nešto extra oduševljen.. očekivao sam nešto originalnije.
3/5