mogu oni i bolje. ali, nije mi loš stvarno.metallicat wrote:jesam. loše. tebi?jigsaw wrote:Netko poslušao novi Sabaton?
Metal (Općenito)
- jigsaw
Re: Metal (Općenito)
- metallicat
mislim da nisu mogli bolje, jer nažalost im je svaki indentičan. kad sam ih prvi put čula, tj njihov prvijenac oduševila sam se zbog boje glasa

- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Asfodel
Upravo takometallicat wrote:![]()
![]()
još samo da imam takav mob da se glasno čuje glazba![]()
Znaš kakv je njima gore standard... ja ne bih mogla ni mačku potjerati da me napadne
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
+1Wendigo wrote:Ašow wrote:Ne bi ih poslušo ni da mi plate.
i općenito jebem ti sav taj "metal" danas di je glavni instrument sintisajzer, još čuješ bubanj eventualno, a gitare su samo za ukras jer ih se od sintisajzera ni ne čuje
i one ultra vesele koji imaju zvuk ko nintendo, takvi se samo kote u zadnje vrijeme...
lagano ode ovaj glazbeni pravac ukurac, ak se kakvo čudo ne dogodi

- Wendigo
sintisajzer priznajem u prog. metalu i evenutalno u nekom power bandu kojeg mogu podnijeti, ali mi to sve manje i manje paše u zadnje vrijeme. amorphis je jako velika iznimka, njih volim kak´god.. 
ili kombinacije proga i powera tipa; symphony X, evergrey...
- Jane Doe
kad su odkazali koncert ja sam se doslovce rasplakalaWendigo wrote:sintisajzer priznajem u prog. metalu i evenutalno u nekom power bandu kojeg mogu podnijeti, ali mi to sve manje i manje paše u zadnje vrijeme. amorphis je jako velika iznimka, njih volim kak´god..
njih volim nenormalno

- Wendigo
da, šteta što su ih preselili u graz.. 
ja sam ih počeo slušati tek na ljeto 2009. i još uvijek mi nisu dosadili, kao većina novootkrivenih bandova.
ja sam ih počeo slušati tek na ljeto 2009. i još uvijek mi nisu dosadili, kao većina novootkrivenih bandova.
- Jane Doe
ni neće, vjeruj mi, ja sam ih počela slušat, kolko se sjećam, pred jedno 10-ak god. i još ih volimWendigo wrote:da, šteta što su ih preselili u graz..
isto ko i paradise lost, ljubav još od ranih srednjoškolskih dana i dan danas jedan od najdražih bendova

- Ašow
E, vidio sam ih prije 3 godine ili 2, neznam vise.Jane Doe wrote:kad su odkazali koncert ja sam se doslovce rasplakalaWendigo wrote:sintisajzer priznajem u prog. metalu i evenutalno u nekom power bandu kojeg mogu podnijeti, ali mi to sve manje i manje paše u zadnje vrijeme. amorphis je jako velika iznimka, njih volim kak´god..
njih volim nenormalno
Ostali su mi u lijepom sjećanju zbog cure koja je bila samnom za vrijeme dok su oni svirali.
A synth uopće ne priznajem.
tj u 99% glazbe ne priznajem. Ima nekog noisea i tak.
- jigsaw
Amorphis sam isto počeo prije par godina slušati, stvarno mogu reći da mi je to jedan od najdražih bendova. Pogotovo zadnja tri albuma.
- Wendigo
ja jedino i slušam ta zadnja tri. obožavam ih, pogotovo skyforger.jigsaw wrote:Amorphis sam isto počeo prije par godina slušati, stvarno mogu reći da mi je to jedan od najdražih bendova. Pogotovo zadnja tri albuma.
i oni prije su bili zanimljivi, svaki na svoj način pošto su dosta stilova promijenili. recimo, tuonela mi je super ali me previše izdeprimira..
- Scarface
Potpuno razumin, tako je meni s Dark Tranquilityjem i Sonatom Arcticom.Jane Doe wrote:ni neće, vjeruj mi, ja sam ih počela slušat, kolko se sjećam, pred jedno 10-ak god. i još ih volimWendigo wrote:da, šteta što su ih preselili u graz..
ja sam ih počeo slušati tek na ljeto 2009. i još uvijek mi nisu dosadili, kao većina novootkrivenih bandova.![]()
isto ko i paradise lost, ljubav još od ranih srednjoškolskih dana i dan danas jedan od najdražih bendova
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- jigsaw
Meni je od ta tri recimo najbolji Eclipse.Wendigo wrote:ja jedino i slušam ta zadnja tri. obožavam ih, pogotovo skyforger.jigsaw wrote:Amorphis sam isto počeo prije par godina slušati, stvarno mogu reći da mi je to jedan od najdražih bendova. Pogotovo zadnja tri albuma.
i oni prije su bili zanimljivi, svaki na svoj način pošto su dosta stilova promijenili. recimo, tuonela mi je super ali me previše izdeprimira..