Što ste zadnje kupili?
- john_constantine
- elrania
right...Ivana wrote:Kaj se tice azijatskih horrora, pogledala sam nekakav Grudge i The Ring i nakon potonjeg umirala od straha svaki put kada bi zazvonio telefon. E to je bio horror i pol!jigsaw wrote:Jeepers Creepers malo uzdrma...
a nis, onda se baci na azijske horrore. ne remakeove, nego bas originale...
evo, ja cu poslusat bakera pa veceras pogledati shutter
ot: taman kupila die hard na kiosku, sumnjam da cu nastavke uzimati... i jos sutra kupujem za saku dolara... pa cekam sljedecu ponudu i da se nekako dokopam novaca i narucim par stvari koje su mi zapale za oko
- Aryx
odlican horror . nakon juona po meni najstrasnijiA$H wrote:pogotovo zadnja scena remek djelo...bakero wrote:evo, ja cu poslusat bakera pa veceras pogledati shutter
viruj mi nećeš požalit što si me poslušala!
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- bakero
ta me je scena i najviše dotakla, brrrrrrrrA$H wrote:pogotovo zadnja scena remek djelo...bakero wrote:evo, ja cu poslusat bakera pa veceras pogledati shutter
viruj mi nećeš požalit što si me poslušala!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
odličan film, queenov soundtrackSkorn wrote:The Highlander.
jedan jedini.
Connor MacLeod: I've been alive for four and a half centuries, and I cannot die.
Brenda: Well, everyone has got their problems
who wants to live forever!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- Vorador
Si kupila? Kakva je kvaliteta DVDa?elrania wrote:right...Ivana wrote:Kaj se tice azijatskih horrora, pogledala sam nekakav Grudge i The Ring i nakon potonjeg umirala od straha svaki put kada bi zazvonio telefon. E to je bio horror i pol!jigsaw wrote:Jeepers Creepers malo uzdrma...
ot: taman kupila die hard na kiosku, sumnjam da cu nastavke uzimati... i jos sutra kupujem za saku dolara... pa cekam sljedecu ponudu i da se nekako dokopam novaca i narucim par stvari koje su mi zapale za oko
- A$H
i nije baš bajna..ali je bolja od Divx-a koji sam imao do sada..Vorador wrote:Si kupila? Kakva je kvaliteta DVDa?elrania wrote:right...Ivana wrote: Kaj se tice azijatskih horrora, pogledala sam nekakav Grudge i The Ring i nakon potonjeg umirala od straha svaki put kada bi zazvonio telefon. E to je bio horror i pol!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!