Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
From Beyond the Grave (1973) - solidan horor omnibus, malo slabijih priča od prošlih filmova iz iste produkcije koje sam gledao. Prva priča o ukletom ogledalu je odlična. Druga priča je više bizarna, o čovjeku nezadovoljan životom koji se zaljubi u kćer jednog vojnika koja ima mračnu tajnu. Treća je definitivno najslabija - priča o elementalu i vidovnjakinji. A četvrta najbolja u filmu, o ukletim vratima koja vode u sobu koja skrivaju mračnu krvavu tajnu. 3/5
Michel puši karu.
- callac
Ghrall wrote:Devil - Sasvim sam zadovoljan filmom. 7/10

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
- Riddick
Santa's Slay (2005) -6,5/10
simpatično,pravi blagdanski filmić
- Decadentor
hehe bas si ga skinio nekidan za pripremuRiddick wrote:Santa's Slay (2005) -6,5/10

- ZeroX
Kad ste svi već toliko popljuvali Darkness onda ga neću ni pogledat. Ali inače, Jaume Balaguero 

"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- bluedreamer
Noroi (2005) 4,5/10,
ocekiva san puno puno vise, (7,5 na Imdb)
ima nekoliko svijetlih trenutaka ali nista posebno, na dijelove i dosadno...
ocekiva san puno puno vise, (7,5 na Imdb)
ima nekoliko svijetlih trenutaka ali nista posebno, na dijelove i dosadno...
- maddjuro
machete 6/10- ok film, ima nešto interesantne akcije, ali nije mi najbolje sjeo
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Ipak nisam pogledao Lost highway, znam da je bio na redu. Oprosti.callac wrote:Ghrall wrote:Devil - Sasvim sam zadovoljan filmom. 7/10![]()

Pogledao sam Creature (1985) - Bome rip off Aliena, no nema veze. Pustiš mozak na pašu i dobro je. Zabavio me. 6/10
- john_constantine
ma takvih ima na bacanjeGhrall wrote:Ipak nisam pogledao Lost highway, znam da je bio na redu. Oprosti.callac wrote:Ghrall wrote:Devil - Sasvim sam zadovoljan filmom. 7/10![]()
![]()
Pogledao sam Creature (1985) - Bome rip off Aliena, no nema veze. Pustiš mozak na pašu i dobro je. Zabavio me. 6/10

Michel puši karu.
- remike2
The Innocents (1961) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- john_constantine
Fringe season 1 - vrhunska serija. Walker je prezabavan lik za svojim dijalozima, a tek odlična i zanimljiva ekipa. Sjajni slučajevi i nekoliko epizoda s čudovištima. A tek zanimljiva glavna radnja s neočekivanim preokretom u posljednjoj epizodi. A ostalo je dosta neodgovorenih pitanja tako da krećem na gledanje druge sezone. 5/5
Michel puši karu.
- JohnDoe
The Uninvited
Niska očekivanja - jako dobar ukupan dojam.
Iako je to opet jedan film koji ne znam dal bi se svrstio na horor policu, više neki triler sa horor elementima....
S obzirom da se radi o američkom filmu JAAKO me je iznenadio twist na kraju i ton kojim je završio film, ali sam onda kopanjem došao do podatka da je ovo remake južno korejskog filma tale of 2 sisters koji mi je odmah došao na listu za odgledat, pa mi je odmah jasnije bilo
7/10
Niska očekivanja - jako dobar ukupan dojam.
Iako je to opet jedan film koji ne znam dal bi se svrstio na horor policu, više neki triler sa horor elementima....
S obzirom da se radi o američkom filmu JAAKO me je iznenadio twist na kraju i ton kojim je završio film, ali sam onda kopanjem došao do podatka da je ovo remake južno korejskog filma tale of 2 sisters koji mi je odmah došao na listu za odgledat, pa mi je odmah jasnije bilo

7/10
- dark_driving
silent night, deadly night 2 - 2/10 - doslovno 45 minuta snimki iz prvog dijela su ubacili ovdje a ostalih 45 minuta je toliko lose da ne treba trosit vrijeme, danas cu probat pogleat trci dio, mozda bude malo bolji
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
- Jane Doe