samo će ryder doć. nas iz rijeke ide mislim 4, tako da će se on s nama družit. valjda ćemo na neku cugu prije konc..Eat Your Brains wrote:Gdje i kad onda,i tko ce sve bit?
MEETING!
- metallicat
Re: MEETING!

- metallicat
elri, callac; možete mi objasnit gdje je aždaja i kako doć tamo? imat ćemo vremena i stvarno bi htjela vidit čega sve ima 

- elrania
trenutačno ima malo. naručuju ti uglavnom 4-5 pari cipela koje stalno idu i nije neka lijepa ponuda ostatka sada bar što se mog ukusa tiče.metallicat wrote:elri, callac; možete mi objasnit gdje je aždaja i kako doć tamo? imat ćemo vremena i stvarno bi htjela vidit čega sve ima
ista stvar s korzetima, al ima dosta šoseva i nekih topića i nakita.
ak ideš od trga onda se sam spuštaš južno u gajevu, prođeš kraj algoritma, ideš ravno, pređeš cestu, ideš još ravno i još jednom predeš cestu i znak dućana ti je pred nosom.
uđeš u zgradu i ideš u podrum.
-
Eat Your Brains
Znaci nema nikog kog znam..steta.metallicat wrote:samo će ryder doć. nas iz rijeke ide mislim 4, tako da će se on s nama družit. valjda ćemo na neku cugu prije konc..Eat Your Brains wrote:Gdje i kad onda,i tko ce sve bit?
I like to eat things.
- Jane Doe
eto super, baš sam te i ja to mislila pitat.... sad ispada da sam pored njega prošla bar 100 puta i da ga nisam zamijetilaelrania wrote:trenutačno ima malo. naručuju ti uglavnom 4-5 pari cipela koje stalno idu i nije neka lijepa ponuda ostatka sada bar što se mog ukusa tiče.metallicat wrote:elri, callac; možete mi objasnit gdje je aždaja i kako doć tamo? imat ćemo vremena i stvarno bi htjela vidit čega sve ima
ista stvar s korzetima, al ima dosta šoseva i nekih topića i nakita.
ak ideš od trga onda se sam spuštaš južno u gajevu, prođeš kraj algoritma, ideš ravno, pređeš cestu, ideš još ravno i još jednom predeš cestu i znak dućana ti je pred nosom.
uđeš u zgradu i ideš u podrum.
samo se moram sjetiti da kompas ponesem

- Wendigo
da.. ovi koje znaš više ne dolaze na forum - aryx, ash, boby..Eat Your Brains wrote:Znaci nema nikog kog znam..steta.metallicat wrote:samo će ryder doć. nas iz rijeke ide mislim 4, tako da će se on s nama družit. valjda ćemo na neku cugu prije konc..Eat Your Brains wrote:Gdje i kad onda,i tko ce sve bit?
ako elrania i callac budu išle, vjerojatno i ja dođem s njima na cugu pa se možemo vidjeti.
- metallicat
to misliš ako budu išle s eyb? ili to znači da ćeš s nama ić jedino ako one budu išle?Wendigo wrote:ako elrania i callac budu išle, vjerojatno i ja dođem s njima na cugu pa se možemo vidjeti.
elri, hvala. ovo ću si c/p pa sa sobom nosat

-
John_Ryder
ovo sve već stvarno postaje zbunjujuće 
- Wendigo
ovo drugo. uglavnom, nastojati ću se pojaviti tamo ako ću imati vremena taj dan.metallicat wrote:to misliš ako budu išle s eyb? ili to znači da ćeš s nama ić jedino ako one budu išle?Wendigo wrote:ako elrania i callac budu išle, vjerojatno i ja dođem s njima na cugu pa se možemo vidjeti.
elri, hvala. ovo ću si c/p pa sa sobom nosat![]()
- metallicat
ne razumijem. ti znači ne želiš se nać, jedino da dođu cure onda može? pa zašto? ako ti se neda, možeš reć, ispada da tlačim ili nešto.

- Wendigo
ma ne. mislio sam da nije 100% dali ću moći doć na cugu u ponedjeljak u to doba. a ako dođem, sigurno ću doći sa callac. ako se ne varam, ona je napisala da bi došla sa elri.
zakomoplicirao se sav taj dogovor i više ne znam tko, gdje i s kim.
zakomoplicirao se sav taj dogovor i više ne znam tko, gdje i s kim.
- metallicat
koliko sam ja skužila, njih dvije neće doć jer obje rade do 20h, a u točno toliko mi moramo već biti unutra..

- elrania
elri ne može zbog posla, a callac će valjda direkt s posla, pogle stranicu prije 
edit: viš kak cat zna i prati
edit: viš kak cat zna i prati
- metallicat
ti muški
još ja gledam, što se nešto promjenilo a da nisam vidjela
a ovo s njegove strane je skoro bezobrazno ispalo
a ovo s njegove strane je skoro bezobrazno ispalo

-
Eat Your Brains
Wen,daj dodi..ja bih htio,al sta cu tamo bez da ikog poznam.I nek elrania i callac dodu,naredi im.Imas valjda jos kakvog utjecaja.I zas asow nece doc?
I like to eat things.