'Reykjavik Whale Watching Massacre' (2009)
http://www.zuti-titl.com/reykjavik-whal ... -2009.html
do sada sam čitao sam loše reviewe, pa me velimirov stav malo pomaknuo da dam filmu šansu
Reykjavik Whale Watching Massacre (2008)
- HorrorHR
- Site Admin
- HorrorHR
- Site Admin
-
GreenHornet
Re: Reykjavik Whale Watching Massacre (2008)
Vrlo dobar/Odličan.
Film u nijednom trenutku nije dosadan,dapace,zabavan je,osim sto sam u nekim dijelovima ocekivao da ce radnja biti mrvicu dinamicnija s vise akcije...Odlična lokacija.Vizualno vrhunski napravljeno.
Ubojstva dobra,jedno mi se posebno svidiloostala manje-vise standarda za ovakav tip filmova.
Humor na razini
Likovi klisej,ali sam bas jedva cekao da neki nastradaju,tako da su s moje strane to dobro pogodili.Veliki +.Dosta dobra gluma.Doduse,mogli su bolje objasnit razloge zasto trojka ubija,nekako se iz njiohovih rijeci i dijaloga ne moze zakljucit,zbrkano je
8,3/10
Film u nijednom trenutku nije dosadan,dapace,zabavan je,osim sto sam u nekim dijelovima ocekivao da ce radnja biti mrvicu dinamicnija s vise akcije...Odlična lokacija.Vizualno vrhunski napravljeno.
Ubojstva dobra,jedno mi se posebno svidilo
SpoilerShow
kad azijata pogodi ogromnim harpunom iz daljine(ni signalka u glavu nije za bacit hehe),
Humor na razini
SpoilerShow
,kad se otkrije da je crnac gay me nasmijalo do suza,bas nekako bolesno,iz vedra neba ili kad azijat za 3 starije dame kaze da su ruznije od kurvi iz koreje
SpoilerShow
za preobrazbu azijaktinje iz povucene i mirne cure u "junakinju" koja pred nicim ne preza da bi uspjela i izvukla zivu glavu
SpoilerShow
spominju kitove,crnog isusa,fuhrera,nekakva bozanstva?!kad da redatelj nije znao sto bi...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Studeni
Likovi teži kliše, ali skroz simpatično....ima par mjeseci da sam gledao, ali koliko se sjećam dojam je skroz pozitivan iako je film poprilično smiješan u izvedbi....mislim da bi dojam bio puno pozitivniji da se nije išlo na engleski već da domaći pričaju islandski......7/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- kraykulla
meni ovo bio zakon film,stvarno sam se dobro zabavljao gledajući ovo,neka vrsta uvrnutog slashera na skandinavski način,hahaha isus,hahaha fuhrer. 
-
olio
vrlo dobar film, za opustit se uz ubijanje super
-
tenkre
...kad ženska krene poljubit crnca, a ovaj joj odgovara da je gay! - neprocjenjivo!
- Ašow
6/10
Film ko stvoren za odmorit se.
Likovi su mi neki čudni svi do jednog. Mozda zbog filma kao filma.
Ima super scena (u spoileru mi je najbolje ubojstvo u filmu) i dobio je ocjenu vise zbog tog jer je epski.
I molim nekog da mi pronađe glazbu koja se koristila u filmu. Iznimno bi mu bio zahvalan.
Na kraju filma ending creditsi kazu za 3 pjesme, a pojavila se jedna akusticna pjesma na sredini filma sa zenskim vokalom i nemogu ju naci nigdje.
EDIT:
Našao sam original.
http://www.johannh.com/en/music/when-you-cry

Film ko stvoren za odmorit se.
Likovi su mi neki čudni svi do jednog. Mozda zbog filma kao filma.
Ima super scena (u spoileru mi je najbolje ubojstvo u filmu) i dobio je ocjenu vise zbog tog jer je epski.
SpoilerShow
HARPUN ZA KITOVE PREMA JAPANCU!!!!
:D:D:D
SAKI SAKI FAJV DALLA!!!!! MI LAV JU LONG TAJM
SAKI SAKI FAJV DALLA!!!!! MI LAV JU LONG TAJM
I molim nekog da mi pronađe glazbu koja se koristila u filmu. Iznimno bi mu bio zahvalan.
Na kraju filma ending creditsi kazu za 3 pjesme, a pojavila se jedna akusticna pjesma na sredini filma sa zenskim vokalom i nemogu ju naci nigdje.
EDIT:
Našao sam original.
http://www.johannh.com/en/music/when-you-cry