Kako se osjecate @ the moment? :o)
- remike2
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
Ok.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
CovjekZeko
Odlično, upravo su mi rekli da imam giht! 
- remike2
Umorno.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- boyko
čist oke,unatoć trulom vremenu vani
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Scarface
Jako zadovoljno nakon napisanih nekoliko tekstova za bend.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
koji stil? i svaka čast btwScarface wrote:Jako zadovoljno nakon napisanih nekoliko tekstova za bend.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
ajoj. a niš, manje mesa žderatCovjekZeko wrote:Odlično, upravo su mi rekli da imam giht!

- Ašow
objavis pokoji da vidimo o cem se radi? tematika i toScarface wrote:Jako zadovoljno nakon napisanih nekoliko tekstova za bend.
- Scarface
Ašow wrote:objavis pokoji da vidimo o cem se radi? tematika i toScarface wrote:Jako zadovoljno nakon napisanih nekoliko tekstova za bend.
Ne mogu, nisu dovoljno awesome. Ozbiljno. Lošost. Ona totalna. Kužiš me, frende?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
There's no need to be sarcastic when I'm tryin' to be normal & polite.
- john_constantine
nekako ono smireno, dok sam danas na poslu bio ono "nervozan". Na kraju je ispalo
1) Nema više novina petkom na poslu. Svi mi uzimaju novine dok ja čitam "a čitati ćeš doma".
2) Zajebavaju se za mojim stolcem. Bacio sam ga na stranu i uzeo drugi koji se ne može spuštati (znate, onaj kurac od poluge za spuštanje)
3) maknuo na drugom katu gdje radim fotelju (ma naslonjač ili nešto slično) i stavio policu za rad. Je, već me gnjave zašto sam to napravio jer nemaju na čemu sjediti i brbljati.
4) onome koji mi je riješio moj sudoku iz mozgalice dok sam ja radio bez mog dopuštenja i koju sam ja platio 15 kn, sam stavio puno soli u njegovu flašu soka koja je koštala manje.
5) i konačno odjebao seljaka od radnika. Mene će jebati iako sam naučio to raditi (mislim, nisam još to prije radio, ali sam u par dana to naučio) i raditi od mene bedaka. Ja sam ga ostavio neka sam radi, tko ga jebe.
Nema više zajebancije za mnom.
1) Nema više novina petkom na poslu. Svi mi uzimaju novine dok ja čitam "a čitati ćeš doma".
2) Zajebavaju se za mojim stolcem. Bacio sam ga na stranu i uzeo drugi koji se ne može spuštati (znate, onaj kurac od poluge za spuštanje)
3) maknuo na drugom katu gdje radim fotelju (ma naslonjač ili nešto slično) i stavio policu za rad. Je, već me gnjave zašto sam to napravio jer nemaju na čemu sjediti i brbljati.
4) onome koji mi je riješio moj sudoku iz mozgalice dok sam ja radio bez mog dopuštenja i koju sam ja platio 15 kn, sam stavio puno soli u njegovu flašu soka koja je koštala manje.
5) i konačno odjebao seljaka od radnika. Mene će jebati iako sam naučio to raditi (mislim, nisam još to prije radio, ali sam u par dana to naučio) i raditi od mene bedaka. Ja sam ga ostavio neka sam radi, tko ga jebe.
Nema više zajebancije za mnom.
Michel puši karu.
- Scarface
There's always, always a need to be sarcastic. And I'm not being sarcastic (this right here is also a sarcasm... or not).
- Ašow
- Scarface
Da, uglavnom, preawesome si, stari, samo tako dalje.

- elrania
malo sam se prenajela pa mi je zlo, al uglavnom sve ok.