Kako se osjecate @ the moment? :o)
- remike2
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
Odlično.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
filmofil
da, ali se plaća, a i bolje mi je da imam neko iskustvo s profesorima nego da se pojavljujem jednom godišnje tamo samo zbog ispita...puno toga i popamtim na predavanjima
This is the Zodiac speaking.
- Ašow
Sve je to kurac.filmofil wrote:da, ali se plaća, a i bolje mi je da imam neko iskustvo s profesorima nego da se pojavljujem jednom godišnje tamo samo zbog ispita...puno toga i popamtim na predavanjima
Trust me.
- Asfodel
I kao vanredni ja trebam potpise. Nije to svuda isto regulirano..Ašow wrote:Kazem vam ljudi, odite na izvanredno.
Ako zelite kolokvirati, mozete. Sve mozete ko i redovni, samo se ne bojite za potpis
@filmophil - sredi se i nemoj izostajat, jesi ti normalan .. 2 sata će mi se sigurno zalomit - nije izgovor. Ta dva sata trebaju ostat za nedajbože ako oboliš. Navikni se da ćeš kroz tolike godine na fucksu viđat svakakvih debila čija predavanja neće bit od koristi. I šta ćeš ti onda napravit, svake god imate neko drame s potpisem?!
ont: odmoreno
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Na mom faksu je regulirano. Izvanredni studenti samo idu na ispite.Asfodel wrote:I kao vanredni ja trebam potpise. Nije to svuda isto regulirano..Ašow wrote:Kazem vam ljudi, odite na izvanredno.
Ako zelite kolokvirati, mozete. Sve mozete ko i redovni, samo se ne bojite za potpis
Imaju mogucnost dogovora s profesorom da pokusaju kolokvirati pojedine predmete i tak.
-
filmofil
ma pokušat ću, al kažem, tek je 3. tjedan završio, ako mi se zalomi koji izostanak previše tamo pred kraj onda bum žalio što sam išao 3 mjeseca na predavanja uzalud...fuck thatAsfodel wrote:
@filmophil - sredi se i nemoj izostajat, jesi ti normalan .. 2 sata će mi se sigurno zalomit - nije izgovor. Ta dva sata trebaju ostat za nedajbože ako oboliš. Navikni se da ćeš kroz tolike godine na fucksu viđat svakakvih debila čija predavanja neće bit od koristi. I šta ćeš ti onda napravit, svake god imate neko drame s potpisem?!
This is the Zodiac speaking.
- Bub
Nekako živčano. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
ima više razloga zašto je bolji redovni studij; moraš bit na predavanju pa bar 20% zapamtiš ako niš drugo, x-ica, definitivno plaćanje faxa i meni skoro najbitnije što mi je mjesečna karta za bus samo 54kn, inače je 130, a radnička 280.
edit: zaboravila još bitnije; mogu radit više poslova, čak i osigurat se s te strane da ću nešto uvijek radit, a kad nisi student manje su šanse. plus šta mogu birat kad ću radit.
ot: pokisla vani, i smrzla se.
edit: zaboravila još bitnije; mogu radit više poslova, čak i osigurat se s te strane da ću nešto uvijek radit, a kad nisi student manje su šanse. plus šta mogu birat kad ću radit.
ot: pokisla vani, i smrzla se.

- callac
definitivno bolje nego prošlu nedjelju u ovo vrijeme..i nekako mirnije, bez grča u želucu
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Umorno ko pas. Veselim se sutrašnjem danu, čak.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
+ alkoholaAsfodel wrote:Umorno ko pas. Veselim se sutrašnjem danu, čak.

- Andrej
- Bub
Ma tko je vidio spavat svaki danAndrej wrote:3:43 h
San je prevaziđena forma.
OT: Onako nekako u sredini, ni dobro ni loše.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Pigmix
pretežito oblačno
- Sammy
zamračeno..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.