Test iz čega?metallicat wrote:kako je lijepo kad me netko podsjeti da nemoram više učit![]()
![]()
tj u srijedu u meku na sastanku pišemo test, al ću samo pročitat![]()
Kako se osjecate @ the moment? :o)
- DrugsBunny
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Ašow
da napreduje, eventualno dođe na kasu ili želi postati full timer. 
- metallicat
kao jesam napredovala i moram ići na te mjesečne sastanke, ali ipak službeno nisam nego za koji mjesec, tj valjda 12.
te neke check liste, testovi od A-F i slično se uvijek rade, a od sad ću i ja moć drugima. to ti je taj američki stil, sve treba znat, apsolutno sve standarde. puno je toga, pogotovo brojka (gramaže, temperature...) tako da sad imam hrpu papira doma i knjižica koje treba naučit
te neke check liste, testovi od A-F i slično se uvijek rade, a od sad ću i ja moć drugima. to ti je taj američki stil, sve treba znat, apsolutno sve standarde. puno je toga, pogotovo brojka (gramaže, temperature...) tako da sad imam hrpu papira doma i knjižica koje treba naučit

- Asfodel
Ubijeno od kuhinje, fuj
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Asfodel wrote:Ubijeno od kuhinje, fuj
prava žena
- callac
plus sad i prežederano od onog što sam spremila...Asfodel wrote:Ubijeno od kuhinje, fuj
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
filmofil
ma tek za 2 tjedna je prvi kolokvijDrugsBunny wrote:....a učit?
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
Meni je sutra prvi parcijalni ispit iz mikroba, al umisto da naučin 300 stranica iz knjige, za sutra ću proć samo pitanja i 20 stranica sažetka, ako padnen, na kraju turnusa je veliki pismeni ispit pa ću valjda tad to sredit. Ni meni se još baš ne uči, iako su mi svi već u panici na faksu, kao najteža godina, triba učit ka manijak. Ma ajde, jednom se živi, jedno je sigurno- ne želin na kraju faksa kad diplomiran bit sjeban zbog učenja, oću šta normalnije i opuštenije završit ovo sranje.filmofil wrote:ma tek za 2 tjedna je prvi kolokvijDrugsBunny wrote:....a učit?dovoljno je što mi prek tjedna izmore dušu, ne bum bome i prek vikenda razmišljal o faksu
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
e jedno pitanje...ako se ja ne pojavljujem na satu nekog profesora cijeli semestar nemam apsolutno nikakve šanse izać kod njega na ispit? to je siguran pad predmeta?
pitam jer imam jednu zajebanu situaciju...u prva 3 tjedna od 6 mogućih sati ja sam izostao 4 puta kod tog profesora (ne pitajte kako), a kod njega je maksimum 6 sati da se može izostat...e sad, do kraja semestra ima još 13 tjedana i poznavajući sebe, 2 sata će se sigurno još zalomit, a ne želim npr sad 10 tjedana za redom mu doć na sat i onda se sjebem 11. tjedan i sjebe mi se budilica pa ne dođem i ode sve u kurac
stvar je u tome što on u tih 6 sati koje smo imali do sada nije ništa pametnog rekao, priča o totalno desetim stvarima i meni se neda to slušati...možda su mu 2 rečenice bile vezane uz predmet...voli otići daleko od teme, al ga onda nasere i priča gluposti, nije da te nešto nauči...i nisam jedini kojem je on takav, to su mi pričali i ostali iz grupe
pitam jer imam jednu zajebanu situaciju...u prva 3 tjedna od 6 mogućih sati ja sam izostao 4 puta kod tog profesora (ne pitajte kako), a kod njega je maksimum 6 sati da se može izostat...e sad, do kraja semestra ima još 13 tjedana i poznavajući sebe, 2 sata će se sigurno još zalomit, a ne želim npr sad 10 tjedana za redom mu doć na sat i onda se sjebem 11. tjedan i sjebe mi se budilica pa ne dođem i ode sve u kurac
stvar je u tome što on u tih 6 sati koje smo imali do sada nije ništa pametnog rekao, priča o totalno desetim stvarima i meni se neda to slušati...možda su mu 2 rečenice bile vezane uz predmet...voli otići daleko od teme, al ga onda nasere i priča gluposti, nije da te nešto nauči...i nisam jedini kojem je on takav, to su mi pričali i ostali iz grupe
This is the Zodiac speaking.
- metallicat
koliko ja znam, nemaš šanse. na mom faxu, bar u ri, nismo smijeli više od 1 predavanja izostat. vježbe obavezno nadoknadit ako nismo bili, mada se više od 1,2x ne tolerira, a seminar smo morali kod nekih odgovarat ako nas nije bilo.
ot: obožavam kad me netko odjebe u zadnji čas, a već napravila planove
ot: obožavam kad me netko odjebe u zadnji čas, a već napravila planove

- Ašow
Nema sanse za ist. donesi ispricnice, pisi seminare, bogove isuse, samo da dobijes potpis.filmofil wrote:e jedno pitanje...ako se ja ne pojavljujem na satu nekog profesora cijeli semestar nemam apsolutno nikakve šanse izać kod njega na ispit? to je siguran pad predmeta?
Zbog tih sranja sam se i prebacio na izvanredno.
Jeftinije mi je za 4000kn i nemoram se zajebavati sa potpisima.
To sto nemam iksicu i studentska prava mi ne znaci nist.
Ljudi se truju u menzama u Varaždinu.
- DrugsBunny
Znam kako je. To mi se jako često događa u zadnje vrijeme.metallicat wrote:ot: obožavam kad me netko odjebe u zadnji čas, a već napravila planove![]()
- Scarface
Da, tako je i kod nas. Na nekim predmetima čak se i predavanja moraju usmeno kolokvirat. Za svaku vježbu i seminar koji se izostaje moraš odgovarat obrađeno gradivo. A inače je pravilo za svaki predmet max. 20 % izostanaka, naravno, kolokviranih (jer se u protivnom nema pravo pristupa ispitu).metallicat wrote:koliko ja znam, nemaš šanse. na mom faxu, bar u ri, nismo smijeli više od 1 predavanja izostat. vježbe obavezno nadoknadit ako nismo bili, mada se više od 1,2x ne tolerira, a seminar smo morali kod nekih odgovarat ako nas nije bilo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Kazem vam ljudi, odite na izvanredno.
Ako zelite kolokvirati, mozete. Sve mozete ko i redovni, samo se ne bojite za potpis
Ako zelite kolokvirati, mozete. Sve mozete ko i redovni, samo se ne bojite za potpis
- DrugsBunny
To izuskuje novaca.
Nisam toliki smrad da tjeram roditelje da mi plaćaju fax jer smatram da je sakupljanje potpisa najmanji problem koji mogu imati tokom studiranja.
Osim toga, volim jesti na x-icu.
Nisam toliki smrad da tjeram roditelje da mi plaćaju fax jer smatram da je sakupljanje potpisa najmanji problem koji mogu imati tokom studiranja.
Osim toga, volim jesti na x-icu.