Koje serije trenutno pratite?
- callac
Re: Koje serije trenutno pratite?
mene glupi rs zajebava već tjedan dana...opaka mi je nestašica sa serijama, ostale još dvije ep. californication i gotova sam, u planu mi je sad breaking bad koji će mi frend snimiti. od ostalog gledam sve po starom, da ne pišem sad opet 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Info
Napokon netko. Prva sezona je odlična i to ti je taman da se navikneš na novog Bryan Cranstona, a onda druga i treća će te doslovno uništiti sa scenarijom, režijom i genijalnim zapletima. Savršena nova serija.callac wrote:mene glupi rs zajebava već tjedan dana...opaka mi je nestašica sa serijama, ostale još dvije ep. californication i gotova sam, u planu mi je sad breaking bad koji će mi frend snimiti. od ostalog gledam sve po starom, da ne pišem sad opet
Svi ga pamte i pamtiti će ga po ulozi Hala iz Malcolma, ali ovo što je on zasad odglumio u Breakin Badu je nešto najbolje što sam vidio u posljednjih 10 godina što se tiče i filmova i serija.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- callac
klasična uzročno/posljednična situacija, baš zato jer mi se i svidio kao Hal me privuklo na gledanje jer obožavam tog glumca, ali vjerujem (zapravo i nadam se) da se uspio odlijepiti od lika jer svugdje dalje gdje sam ga gledala je bio istiInfo wrote:Napokon netko. Prva sezona je odlična i to ti je taman da se navikneš na novog Bryan Cranstona, a onda druga i treća će te doslovno uništiti sa scenarijom, režijom i genijalnim zapletima. Savršena nova serija.callac wrote:mene glupi rs zajebava već tjedan dana...opaka mi je nestašica sa serijama, ostale još dvije ep. californication i gotova sam, u planu mi je sad breaking bad koji će mi frend snimiti. od ostalog gledam sve po starom, da ne pišem sad opet
Svi ga pamte i pamtiti će ga po ulozi Hala iz Malcolma, ali ovo što je on zasad odglumio u Breakin Badu je nešto najbolje što sam vidio u posljednjih 10 godina što se tiče i filmova i serija.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Naravno da i ja gledan, al Info još ne zna kolko san nenormalan, pa mu opraštan. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
sinoć sam se konačno uhvatila vampire diaries
a ono, glupost, al odmara mozak 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Muniesa
Mad Men na Fox Lifeu. Predobra serija
- Mistrija
Haven i Rubicon su mi se popravile u zadnjih ep do dvije, taman pred krajeve sezona, pih 
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."
- Andrej
Odgledao dve epizode "Battlestar Galactica" i mislim da ću nastaviti.
Sjajno snimanje, gluma, prljavi karovi, odlična boja i fenomanalno konfuzni uvod su me naterali da ne gledam kroz monitor i razmišljam o drugim stvarima za vreme gledanja.
Sjajno snimanje, gluma, prljavi karovi, odlična boja i fenomanalno konfuzni uvod su me naterali da ne gledam kroz monitor i razmišljam o drugim stvarima za vreme gledanja.
We're all mad here...
- callac
jej!!Andrej wrote:Odgledao dve epizode "Battlestar Galactica" i mislim da ću nastaviti.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Ti si kriva što sam se navukaocallac wrote:jej!!Andrej wrote:Odgledao dve epizode "Battlestar Galactica" i mislim da ću nastaviti.
Sjajno snimanje, gluma, prljavi karovi, odlična boja i fenomanalno konfuzni uvod su me naterali da ne gledam kroz monitor i razmišljam o drugim stvarima za vreme gledanja.![]()
Stvarno OK serija
We're all mad here...
- callac
jebate andrej pa ti se opako navukao, nema te na forumu nikako
ja sam jučer skinula zaostatke serija i sad ne znam šta bih prvo gledala
počela popodne sa gossip girl za mozak odmoriti, navečer bi sad mogao past ili house ili grey's onako doktorsko veče...a sutra uz ručak neš ozbiljnije:dexter + supernatural 
ja sam jučer skinula zaostatke serija i sad ne znam šta bih prvo gledala
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Callac, zašto mi nisi rekla da postoje dve pilot epizode od po sat i po, pre početka serije?callac wrote:jebate andrej pa ti se opako navukao, nema te na forumu nikako![]()
![]()
SpoilerShow
Hi Callac 

We're all mad here...
- callac
svašta andrej, pa to se spomenulo bar sto puta i svi komentiraju kako nisu izdržali pa sam ti ja rekla da ne odustaješ nakon pilota! vrati se unazad pa čitajAndrej wrote:Callac, zašto mi nisi rekla da postoje dve pilot epizode od po sat i po, pre početka serije?callac wrote:jebate andrej pa ti se opako navukao, nema te na forumu nikako![]()
![]()
![]()
SpoilerShowHi Callac
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
- callac
evo i da dokažem da sam ti rekla za pilot!callac wrote:ja ne vjerujem da ima još netko tko tu seriju nije pogledaoAndrej wrote:Battlestar Galactica. Ako me ni ovo ne zainteresuje, definitivno odustajem od gledanja serija.u svakom slučaju, s moje strane veeelika preporuka, i nemoj odustajato nakon pogledanog pilota (iako je meni on bio povod da nastavim, mnogima je predug i dosadan)
ja sam seriju tri puta gledala, to dovoljno govori šta mislim o njoj
If one of them is dead.
If one of them is dead.