Digitalna televizija
- Jandra
Re: Digitalna televizija
Ajd, hvala Bogu.
Očito da, ne može se bez dobrog televizora. Ja na moru isto imam stari katodni, i kupio sam reciever i sranje je. Ne hvata dobro iz daljinskog, teletekst je presitan...
Očito da, ne može se bez dobrog televizora. Ja na moru isto imam stari katodni, i kupio sam reciever i sranje je. Ne hvata dobro iz daljinskog, teletekst je presitan...
- Asfodel
Sve radi. Osim kad je grmljavina 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Dragonrage
-
John_Ryder
potpis.Dragonrage wrote:Sranje žešće...samo da svima pokupe pare...
zato treba ovo kupit http://www.links.hr/index.php?naziv=TV+ ... 51.903.038
ot: otkažeš pretplatu,tv prodaš ,ne trebaju ti nikakvi dvd plejeri,digitalni prijemnici,itd. ionako gledam sve na kompjuteru,a ovo tek toliko da vidim vijesti i neku tekmu,baš mi se gleda mirko fodor ujutro i zabranjena ljubav
- john_constantine
evo, kupio SCART splitter i dobra stvar. A sada, najgora stvar. Da ne moram stalno vaditi SCART kabel, ostavio sam ga istekavši od playstationa. Ali dok je taj kabel u splitteru, onda prijamnik ne radi.
odnosno, radi, samo je crni ekran, s zvukom... Ma neka se sjebe, ionako je koštao samo 25 kn.
Michel puši karu.
- Muniesa
Kolko to kanala lovi?John_Ryder wrote:potpis.Dragonrage wrote:Sranje žešće...samo da svima pokupe pare...
zato treba ovo kupit http://www.links.hr/index.php?naziv=TV+ ... 51.903.038
ot: otkažeš pretplatu,tv prodaš ,ne trebaju ti nikakvi dvd plejeri,digitalni prijemnici,itd. ionako gledam sve na kompjuteru,a ovo tek toliko da vidim vijesti i neku tekmu,baš mi se gleda mirko fodor ujutro i zabranjena ljubav
-
John_Ryder
to ću tek vidjeti 
- Bub
@Muniesa jer to nije malo skupo i još nema antenu, a kod nas još nije sve kako treba i gubi se signal, jel se može ubosti u USB?
Evo dvije jeftinije varijante s antenama link1 i link2
EDIT: sad vidim kvalitetnija stvar ova tvoja, ali dosta skupa i dobiješ u komletu sve.
Evo dvije jeftinije varijante s antenama link1 i link2
EDIT: sad vidim kvalitetnija stvar ova tvoja, ali dosta skupa i dobiješ u komletu sve.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
@bub - ima antenu i da,priključi se na usb
edit: da to je najbolje što ima kupit kod nas,a nema smisla dat nekih 200 kn pa vidit 2,3 programa samo
edit: da to je najbolje što ima kupit kod nas,a nema smisla dat nekih 200 kn pa vidit 2,3 programa samo
- john_constantine
evo, otprve odlično snimi film i to na dobar način. Ali da si osiguram da mi netko ne obriše, stavim opciju zaključaj. E sada, kada hoću pogledati film, pita me password? Čekaj malo, kakav password? A nije me pitalo ništa i sada ne znam koja je uopće kombinacija brojeva... valjda mora biti u uputama.
Michel puši karu.