Kako se osjecate @ the moment? :o)
- remike2
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
Dosta dobro.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Bub
remike2 wrote:Dosta dobro.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
o kakav radostan dan!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
tek sad vidim ovo. strašno jadno i razumijem te u ovoj situaciji, jer bi i meni takvo što užasno smetalo.Andrej wrote: Jednostavno smo imali drugačiji pogled na stvari oko nas. Kad doživiš da hodaš s nekim ulicom i taj neko pogleda prema devojci koja očigledno da nema za hleb, ide polupocepana i prokomentariše za nju - fuj, vidi na šta liči, mrzim bedne i siromašne ljude...
Jedino što ti ostane je - da je lepo zamoliš - Sad lepo se okreni, kreni i imaš tri sekunde da pobegneš pre nego što ti kičmu iščupam kroz usta.![]()
A to joj nije bio prvi put, da tako nešto prokomentariše.
znala sam imati neke konflikte u vezi upravo zbog sličnih pljuvanja/ismijavanja drugih osoba bilo da su invalidi, osobe s određenim stupnjem mentalne retardacije i sl. i zaista ne podnosim omalovažavanja na tom nivou.
ot: malo zdravije. još jednom posegnula za šok-terapijom ljekovima/tekućinom i valjda će svaki jači znak bolesti biti ubijen do ponedjeljka.
- Andrej
Iskreno, nisam nešto preterani moralista i ne bavim se ljudima oko sebe, ali kad vidiš prelepu devojku(nebitno i da nije), kako hoda ulicom u pocepanim patikama i staroj garderobi, treba da si idiot nad idiotima - da bi je popljuvao zbog života koji ima.elrania wrote: tek sad vidim ovo. strašno jadno i razumijem te u ovoj situaciji, jer bi i meni takvo što užasno smetalo.
znala sam imati neke konflikte u vezi upravo zbog sličnih pljuvanja/ismijavanja drugih osoba bilo da su invalidi, osobe s određenim stupnjem mentalne retardacije i sl. i zaista ne podnosim omalovažavanja na tom nivou.
Delimično je i moja greška u pitanju, zato što sam imao period u kome sam se retko kad zapitao - s kim sam to ja.
Tako mi i treba kad jurim za lepim dupetom, a ne za normalnom osobom.
We're all mad here...
-
filmofil
elrania, kak to na faksu ide s opravdavanjem satova? za to nam nisu nikaj rekli, a kaj ak obolim na tjedan dana, kak to opravdam?
This is the Zodiac speaking.
- elrania
mislim da je čisto humano odnositi se prema osobi ko prema osobi, a ne izražavati ili gađenja ili prijezir zbog vlastite balavosti i seljaštva, te nerazumijevanja svijeta oko sebe. nije tu sad neki ekstra moral u pitanju, nego samo ljudskost koja mnogima fali u nekoj mjeri.
@filmofil: to moraš na svom faksu provjeriti. kod mene je skoro za svaku studijsku grupu neš deseto. imaš uglavnom fore da možeš jednom ili dva puta izostati (ovisno o prof, na sintaksi na anglistici sam mogla i šest puta
) bez ikakve ispričnice, al ak 3. put izostaneš, nema potpisa.
provjeri si to svakako i pazi da ne bi bilo da jedan prof tjera svoje, drugi svoje.
@filmofil: to moraš na svom faksu provjeriti. kod mene je skoro za svaku studijsku grupu neš deseto. imaš uglavnom fore da možeš jednom ili dva puta izostati (ovisno o prof, na sintaksi na anglistici sam mogla i šest puta
provjeri si to svakako i pazi da ne bi bilo da jedan prof tjera svoje, drugi svoje.
-
filmofil
već sam izostal 3 dana cijela u prva 2 tjedna, zato pitam...zapisan sam barem jednom na 4 predmeta, a na jednom predmetu i 2 puta...uglavnom, užas, ak se nekaj takvo desi još koji put mogu slobodno prestat dolazit u ovom prvom semestru jer neću imat uvjet za nijedan izlazak na ispit
- elrania
pa odi nekome na konzultacije ili odmah pošalji na mail upit što s tim, kako dalje. zna biti da neki daju seminare za pisati kad se izostalo pa te možda i to čeka, al kažem, ovisi o profesoru, al ponajviše faksu, jel.
zato nemoj mene pitati, trči za prof!
zato nemoj mene pitati, trči za prof!
-
filmofil
obavit ću to onda u ponedjeljak...ma skroz sam zbunjen u vezi svega još, problem je kaj oni nama niš ne govore nego se za sve snalazim sam ili visim kod tajnice 2 sata dnevno da obavim svu papirologiju i saznam kaj me zanima
- DrugsBunny
Kako to da izostaješ tak puno?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
filmofil
2 puta sam prespavao cijeli dan od iscrpljenosti, jednostavno nisam imao volje dić se u 6 ujutro, a jedan dan sam preskočio još tamo prošli tjedan jer nisam imao raspored, a nije ga bilo ni na netuDrugsBunny wrote:Kako to da izostaješ tak puno?
ma treba mi malo da se ufuram u to dizanje rano ujutro, 5 mjeseci se nisam probudio prije podneva, a sad odjednom moram bit na nogama u 6 ujutro svaki dan
- Sammy
naspavano, ali gladno 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Andrej
OT: Užurbano!!!
We're all mad here...
- callac
gladna sam, možda zato što nisam jela ništa od jučer u otprilike ovo doba? 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.