Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jane Doe

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by Jane Doe » 15 Oct 2010, 09:50

ajde, lijepo je kad kraj tjedna/početak vikenda ovako počne; veselo i u dobrom raspoloženju :partyman:
Image

Andrej

Post by Andrej » 15 Oct 2010, 09:55

Nije brate. Mnogo me to muči. Navikao sam da čačkam nos desnom rukom :lol:
Zezam se, malo me ubija što ne mogu na sparing i u teretanu pa sam sve nervozniji i nervozniji, a izbegavam trčanje da se ne bih oznojio ko prase i usmrdeo bandažer. :lol:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 15 Oct 2010, 10:01

Jane Doe wrote:ajde, lijepo je kad kraj tjedna/početak vikenda ovako počne; veselo i u dobrom raspoloženju :partyman:
Ufff uvjek sam u petak najraspoloženiji, mislim kao i većina.
Andrej wrote:Nije brate. Mnogo me to muči. Navikao sam da čačkam nos desnom rukom :lol:
Zezam se, malo me ubija što ne mogu na sparing i u teretanu pa sam sve nervozniji i nervozniji, a izbegavam trčanje da se ne bih oznojio ko prase i usmrdeo bandažer. :lol:
Pa sad nabaciš sparing u krevetu, jest da si malo hendikepiran, al bar nema grubih udarac (valjd) :zubifale:

Andrej

Post by Andrej » 15 Oct 2010, 10:08

Bub wrote: Pa sad nabaciš sparing u krevetu, jest da si malo hendikepiran, al bar nema grubih udarac (valjd) :zubifale:
Valjda neće biti grubih udaraca. Sažaliće se na mene zbog zavoja ovaj put :lol:
Šalim se, od juče uveče sam freeeeeeee. Neka razmimoilaženja oko životnih pitanja. :zubifale:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 15 Oct 2010, 10:13

Znači ipak dolaziš u Hrv kod Callac :zubifale: šalim se naravno, a čuj nekad dobro dođe malo odmora jedno od drugog.

Andrej

Post by Andrej » 15 Oct 2010, 10:18

Bub wrote:Znači ipak dolaziš u Hrv kod Callac :zubifale: šalim se naravno, a čuj nekad dobro dođe malo odmora jedno od drugog.
:lol:
Upravo je to u pitanju - odmor. Ne mogu više brate. Nemam strpljenja za neke priče. Jebeš sise, dupeta i guzice, kad je nekome najveći problem u životu - nove cipele, koncert Seke Aleksić i koja njena drugarica je kurva.
Sad se konačno osećam sjajno.
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 15 Oct 2010, 10:29

Andrej wrote:
Bub wrote:Znači ipak dolaziš u Hrv kod Callac :zubifale: šalim se naravno, a čuj nekad dobro dođe malo odmora jedno od drugog.
:lol:
Upravo je to u pitanju - odmor. Ne mogu više brate. Nemam strpljenja za neke priče. Jebeš sise, dupeta i guzice, kad je nekome najveći problem u životu - nove cipele, koncert Seke Aleksić i koja njena drugarica je kurva.
Sad se konačno osećam sjajno.
Sad znam da ću dobit jezikovu juhu od svih cura s foruma, al'...e da te cipele, nokti, kosa, odjeća etc., volim ja kad se cura dotjera i sve, ali više se dotjerivaju jedna za drugu nego za nas i u svim slučajevim to rade da bi komentirale jedna drugu, dok mi muški il' pola stvari ne primjetimo ili nam je dobro i ovako i onako, ukratko ne zamaramo se previše takvim stvarim, dok lijepši spol gleda na svaku jebenu sitnicu. Meni zna to pretjerivanje isto ići na živce, da onda iz takvih gluposti dođe do velikih i učestalih svađa, a muški ponos neće da popusti.

Andrej

Post by Andrej » 15 Oct 2010, 10:39

Bub wrote: Sad znam da ću dobit jezikovu juhu od svih cura s foruma, al'...
Hahahahahahaha!!!! :lol: Legendo!!!
Jednostavno smo imali drugačiji pogled na stvari oko nas. Kad doživiš da hodaš s nekim ulicom i taj neko pogleda prema devojci koja očigledno da nema za hleb, ide polupocepana i prokomentariše za nju - fuj, vidi na šta liči, mrzim bedne i siromašne ljude...
Jedino što ti ostane je - da je lepo zamoliš - Sad lepo se okreni, kreni i imaš tri sekunde da pobegneš pre nego što ti kičmu iščupam kroz usta. :evil:
A to joj nije bio prvi put, da tako nešto prokomentariše.
We're all mad here...

Jane Doe

Post by Jane Doe » 15 Oct 2010, 10:54

uh, tako nešt ti zbilja netreba u životu...
vjerujem da se osjećaš sjajno, i trebaš :D

Bub, srećo, nemaš beda, nebumo te pojele sada :tonqe: :lol:
nema ništa loše uživati u tim našim ženskim sitnicama, dok ne postanu bolesna opsesija, s tim se potpuno slažem s tobom...
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 15 Oct 2010, 11:07

malo zabrinuto ali ok,jer je petak i vidjet ću curu,a sutra krš i lom u ksetu :supz:

Bub

Post by Bub » 15 Oct 2010, 11:15

Andrej wrote:
Bub wrote: Sad znam da ću dobit jezikovu juhu od svih cura s foruma, al'...
Hahahahahahaha!!!! :lol: Legendo!!!
Jednostavno smo imali drugačiji pogled na stvari oko nas. Kad doživiš da hodaš s nekim ulicom i taj neko pogleda prema devojci koja očigledno da nema za hleb, ide polupocepana i prokomentariše za nju - fuj, vidi na šta liči, mrzim bedne i siromašne ljude...
Jedino što ti ostane je - da je lepo zamoliš - Sad lepo se okreni, kreni i imaš tri sekunde da pobegneš pre nego što ti kičmu iščupam kroz usta. :evil:
A to joj nije bio prvi put, da tako nešto prokomentariše.
To je meni najveći problem, ne kažem da se moramo slagati u svemu, ali neke stvari se moraju znat što je dobro, a što loše. Nažalost što se prvih 3 - 6mj to ne može uvidjet tako lako, pošto je to početna faza i naviše je zaljubljenost u igri, ali kasnije sve mane izlaze na vidjelo pr. kako moje tako i njene. Svatko ima mane i to nije ništa loše, ali da ovo što si napisao baš i nije lijepo što je tako šta izjavila, mene bi isto automatski to odbilo. Nagore mi je kad čujem suprotnosti se privlače, je da možda prvih nekoliko mjeseci, pošto je sve nekako igra, ali kad s nekim misliš provesti život...ipak moramo biti dosta slični jedno drugome.
Jane Doe wrote:Bub, srećo, nemaš beda, nebumo te pojele sada :tonqe: :lol:
nema ništa loše uživati u tim našim ženskim sitnicama, dok ne postanu bolesna opsesija, s tim se potpuno slažem s tobom...
Ma i mi muški uživamo u našim sitnicama i sve je to potrebno svakome, ali da kad počne gledati samo u jednom pravcu i misliti da je to najbolji način, a ne želi poslušat (misli da pametujem) bude veliki problem. Sad da ne ispadne da kakam samo po ženam, nismo ni mi mušku sveci imamo i mi svojih mušica.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 15 Oct 2010, 11:23

Bub, hahaha, sad si me podsjetio
najače mi je kad mi je muž rekao da što će mi tolike tenisice, ništa loše, samo je primjetio (stigle redizajnirane startasice i ja nisam mogla kupit samo jedne, a naravno da nisam bila bosa do tad, dva para starki su mi prijeko potrebna :zubifale: ), a njegov dio ormara se jedva može zatvarit od majica raznih bendova.
onda smo se samo nasmijali na to.
Image

callac

Post by callac » 15 Oct 2010, 12:11

Andrej wrote:
Bub wrote: Pa sad nabaciš sparing u krevetu, jest da si malo hendikepiran, al bar nema grubih udarac (valjd) :zubifale:
Valjda neće biti grubih udaraca. Sažaliće se na mene zbog zavoja ovaj put :lol:
Šalim se, od juče uveče sam freeeeeeee. Neka razmimoilaženja oko životnih pitanja. :zubifale:
:shock: :o znači od danas te možemo zvat Slobodan :mrgreen: me like.... :D :D :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 15 Oct 2010, 12:16

callac jadan tvoj momak :lol:

Andrej

Post by Andrej » 15 Oct 2010, 12:28

John_Ryder wrote:callac jadan tvoj momak :lol:
Šta jadan on?!!! Jadan ja ako me dohvati, a ništa nisam zgrešio :lol:
Bežiiiiiiii Andrej!!!!! :axe: :lol: