Kako se osjecate @ the moment? :o)
- callac
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
baš dosta dobro zapravo
prehlada lagano jenjava, sutra je petak...i tako 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Kak je to čudno da se ta prehlada/bolest uvjek smiri do petka, fascinantno...ali i kod mene je takav slučaj.callac wrote:baš dosta dobro zapravoprehlada lagano jenjava, sutra je petak...i tako
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
meni se smirila do trećeg petkaBub wrote:Kak je to čudno da se ta prehlada/bolest uvjek smiri do petka, fascinantno...ali i kod mene je takav slučaj.callac wrote:baš dosta dobro zapravoprehlada lagano jenjava, sutra je petak...i tako
![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
mene virusi i boleštine obično napadnu pred vikend, nabijem ih bezobrane...
- BakaRex
- Asfodel
Kao očajna kućanica, predozirano boravkom u kuhinji aaaa
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
filmofil
napaljeno...u tramvaju sam vidio curu koja je možda najljepša koju sam IKADA vidio uživo, srce mi je lupalo dok sam ju gledao, a vozila se samnom nekih desetak stanica...par puta smo se i pogledali, aj bar to
mislim da ću bit još pod njenim dojmom par dana, jednostavno je prelijepa...e da mi je više muda uletio bi joj, to se ne viđa svaki dan, neka me i odjebe, samo da sam probao...jooooj
This is the Zodiac speaking.
- Bub
Trebao si ju kradom slikat mobitelom
voajerizam
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
filmofil
ma onda bi mi još bilo teže jer bi gledao tu sliku svaki dan, želim ju zaboravitttt, mrzim takve situacije kad si bespomoćan, a sline ti izlaze iz usta...mislim, viđao sam svašta u tom javnom prijevozu, al ovakvu curu nikadBub wrote:Trebao si ju kradom slikat mobitelom![]()
![]()
voajerizam
- Asfodel
@filmofil - kak zakon
(ovo me podsjetilo na jedan događaj prije par godina kad sam vidjela lika u busu koji je bio pljunuti, pazi callac, pljunuti Ian Somerhelder, samo duplo ljepši!! I mističniji
Aaa dakle i meni je bio zgodan.
Imao je one savršene Ian obrve, al s pirsom) 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Kad ja vidin tako neku curu samo okrenen glavu, nije vridno truda, inače bi zvuča ka filmofil.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
ma to i ja radim inače, odmjerim curu i okrenem glavu, al ovo je prvi put da mi je srce lupalo tako i da sam skroz uzbuđen bio...a cura ima onako otprilike 20god i skroz je ženstvena, nečim je zračila, nisam mogao ne gledati, par puta sam maknuo pogled jer sam skužio da drugi ljudi vide kak buljim u nju...molio sam se bogu da izađe na mojoj stanici, al izašla je 3 stanice prije pa nema ni teoretske šanse da živi negdje blizuScarface wrote:Kad ja vidin tako neku curu samo okrenen glavu, nije vridno truda, inače bi zvuča ka filmofil.
pa eto, curo, ak čitaš ovaj forum (
- Scarface
Jbg, stari, nema smisla nadat se. Ajde radije čitaj teorije o Dexteru 5. sezoni pa ćeš zaboravit na te pizdarije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
- remike2
Solidno.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.