ajd ak će elri stić prije koncerta da vas ulovi, moožda i ja dođem na neku cugu nakon posla ( ako me želite afkorsScarface wrote:A oćeš onda broj moba na pm? Mislin, teško da ću stić, al ono za svaki slučaj? Meni je najbitnije stić na Insomnium.metallicat wrote:al ionako tek počinje u 9...s tim da ja na prvu predgrupu ne idem. gadno sam se opekla prošlih puta![]()
MEETING!
- callac
Re: MEETING!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
kad mislite ulaziti u boogaloo?
meni će vjerojatno biti to usput do doma pa mogu bar pozdraviti.
meni će vjerojatno biti to usput do doma pa mogu bar pozdraviti.
- metallicat
pa zašto da ne
kako ćemo mi opet bit naknap s vremenom jer ćemo tamo doć u 3,30-4 a moramo do westa, onda ćemo se mi valjda nać oko 7,7,30. ako počinje u 9, mislim da insomnium neće bit bar do 9,30. ali i mi ih želimo vidit tako da ćemo na vrijeme krenut.
želimo te
al onda nek i asfi dođe
želimo te

- callac
ja sam gotova oko sedmice, uzmem auto i mogu tam biti oko pola osam..probat ću dinga pokupit, elri kaže da joj je uspit pa nju ne moram.
ko se kome onda javi?
ko se kome onda javi?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Callac, pokupi dinga i ostavi ga isprid dogovorenog mista, pa se onda vrati nazad. Jel ok? 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
ok, al ne prije nego te zagrlimScarface wrote:Callac, pokupi dinga i ostavi ga isprid dogovorenog mista, pa se onda vrati nazad. Jel ok?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Ne, ne, ja dolazim naknadno. Nemoj da moran i prijatelje vodit sa sobom da me štite.callac wrote:ok, al ne prije nego te zagrlimScarface wrote:Callac, pokupi dinga i ostavi ga isprid dogovorenog mista, pa se onda vrati nazad. Jel ok?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
ajde, ne brini se, dovoljna ti je trauma što si me jednom morao vidjeti.. preskačem ovaj put, OK?Scarface wrote:Ne, ne, ja dolazim naknadno. Nemoj da moran i prijatelje vodit sa sobom da me štite.callac wrote:ok, al ne prije nego te zagrlimScarface wrote:Callac, pokupi dinga i ostavi ga isprid dogovorenog mista, pa se onda vrati nazad. Jel ok?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Ma, ja vjerojatno ne dolazin, samo ti izvoli.
- metallicat
kako ste slatkicallac wrote:ok, al ne prije nego te zagrlimScarface wrote:Callac, pokupi dinga i ostavi ga isprid dogovorenog mista, pa se onda vrati nazad. Jel ok?

- callac
elri, jel ti onda dođeš večeras? ako planiraš, daj baci sms u toku dana da znam gdje ćete biti i kad.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
pošaljem ti poruku, ako ću ići.callac wrote:elri, jel ti onda dođeš večeras? ako planiraš, daj baci sms u toku dana da znam gdje ćete biti i kad.
al čini se da prije konc ne bude ništa osim pozdrava u prolazu, a kasnije sumnjam da ću doć, prehladno je vani
- callac
ja sigurno neću nakon koncerta, eventualno prije.. znači od pol osam nadalje sam free, dok koncert ne počne. ok, onda se čujemoelrania wrote:pošaljem ti poruku, ako ću ići.callac wrote:elri, jel ti onda dođeš večeras? ako planiraš, daj baci sms u toku dana da znam gdje ćete biti i kad.
al čini se da prije konc ne bude ništa osim pozdrava u prolazu, a kasnije sumnjam da ću doć, prehladno je vani
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
omg, pa to je danas!
možda i ja navratim malo prije koncerta..
možda i ja navratim malo prije koncerta..
- elrania
eh eh, onda ćeš ti meni morati najvjerojatnije javiti gdje ste.callac wrote:ja sigurno neću nakon koncerta, eventualno prije.. znači od pol osam nadalje sam free, dok koncert ne počne. ok, onda se čujemoelrania wrote:pošaljem ti poruku, ako ću ići.callac wrote:elri, jel ti onda dođeš večeras? ako planiraš, daj baci sms u toku dana da znam gdje ćete biti i kad.
mislim da ću moć do b. doć tek oko pol 9