Mene je ubio period kad sam radio kao izbacivač.. Od 18 godine do 26-te, skoro svaku noć. Jednostavno mi se formirao noćni metabolizam, plus što nisam hteo da gubim dan, pa sam se budio poprilično rano da nadoknadim vreme.filmofil wrote: mislim da ti imaš onaj non-24 hour sleep disorder, za to kažu da je već teži oblik poremećaja spavanja...ti i ja smo 'night owls' po njihovoj definiciji i tijelo nam je na vrhuncu noću te ne zahtjeva san, a i da poželiš zaspati ne bi mogao...samo je razlika između mene i tebe što ja imam blažu deprivaciju sna i moj normalan ciklus spavanja je prema tijelu od 4 ujutro do podneva, a tvojem tijelu san ne treba uopće do jutra i to se može samo pogoršat ako se ne poduzme nešto...ak sam ja to sve dobro skužio i pohvatao
Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Andrej
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
We're all mad here...
- Andrej
Mislim da sam ponosan na sebe što sam ukapirao na vreme da sam takav i bacio ključeve da ne bih nekoga povredio.Decadentor wrote: a sto se tice voznje ako na "nakurčena budala koja je u jednom trenutku pomislila da zna da vozi...." mislis na bolesno brzu voznju moram priznat da je ta "vrsta" vozaca najgora...no offense, no iskljucivo zato sto su im velike vjerovatnosi da povrijede druge, a precesto se bas to dogadja..
We're all mad here...
-
filmofil
hmm, da...za većinu tih poremećaja spavanja kažu da nestaju oko 20. godine života, zaboravio sam da si ti premašio 30
odoh ja u krevet zaspat sat vremena barem, ne mogu se ljudima prvi pravi dan na faksu predstavit ko zombi...laku noć
odoh ja u krevet zaspat sat vremena barem, ne mogu se ljudima prvi pravi dan na faksu predstavit ko zombi...laku noć
This is the Zodiac speaking.
-
filmofil
skoro 2 sata vrtnje po krevetu, užas...odoh ja u svoje pustolovine, već vidim da će bit koma danas
- Andrej
Ustaj filmofilefilmofil wrote:skoro 2 sata vrtnje po krevetu, užas...odoh ja u svoje pustolovine, već vidim da će bit koma danas
Nema još 5 minuta spavanja
We're all mad here...
- john_constantine
to da... oni koji ti vise na repu, ili izlaze iz dvorišta bez gledanja ili rade luda "zaobilaženja" u najgorim situacijama i vremenu. I tko zna što sve, kakvih sve luđaka vidim svaki dan na cesti prema poslu.Decadentor wrote:a sto se tice voznje ako na "nakurčena budala koja je u jednom trenutku pomislila da zna da vozi...." mislis na bolesno brzu voznju moram priznat da je ta "vrsta" vozaca najgora...no offense, no iskljucivo zato sto su im velike vjerovatnosi da povrijede druge, a precesto se bas to dogadja..Andrej wrote:Ja sam odustao. Meni pomoći nema.filmofil wrote: sad sam prolistao cijeli net o sleep disorders i našao sam svoj poremećaj, to je čak i službeno priznato...![]()
Ponekad znam da se namerno probudim u 10 ujutru, ceo dan nešto šljakam, odem u teretanu poslepodne, na trčanje predveče, na devojku uveče pa ponovo kući radim zgibove i preskačem vijaču po 30 min....i opet ne mogu pre 8-9 ujutro da zaspim, pa da j.... sve po spisku.
Michel puši karu.
- Andrej
Dobro je kad ih vidiš na vremejohn_constantine wrote: ....kakvih sve luđaka vidim svaki dan na cesti prema poslu.
Zajebani su iz mrtvog ugla.
We're all mad here...
- DrugsBunny
Ranije lezi?filmofil wrote:osjećam se loše...upravo saznao da imam svaki dan faks u 8 ujutro, a do faksa mi treba sat i kusur vremena, mislim da se mogu oprostit sa životom na barem godinu dana jer kad se probudim prije 9-10 ne funkcioniram nikako preko dana...sad mi je buđenje u 6 svaki dan!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- remike2
Ok.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Bub
remike2 wrote:Ok.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
filmofil
pročitaj moj sleep deprivation syndrome ako te zanima...ili ustvari ukratko: i kad se legnem u krevet ranije ne mogu zaspatDrugsBunny wrote:Ranije lezi?filmofil wrote:osjećam se loše...upravo saznao da imam svaki dan faks u 8 ujutro, a do faksa mi treba sat i kusur vremena, mislim da se mogu oprostit sa životom na barem godinu dana jer kad se probudim prije 9-10 ne funkcioniram nikako preko dana...sad mi je buđenje u 6 svaki dan!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- DrugsBunny
Bacio sam malo oko na to danas ujutro prije faxa.
Pročitam još danas kasnije, nisam imao prilike dosad.
Pročitam još danas kasnije, nisam imao prilike dosad.
- Bub
Ja sam tako isto dok sam išao u školu i ludovao okolo, zamjenio dan za noć, ali kad se zaposliš promjeni se to vrlo lako. Isto sam mislio da imam poremećaj spavanja, ali očito nije bilo tako.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DrugsBunny
Iako nisam još pročitao ništa o tom na wikipediji, poprilično sam siguran da je riječ o promjeni ritma (koja zna bit vrlo gadna - na to sam jako osjetljiv) te se samo trebaš naviknut.
Recimo, ni ja prošle 2 noći nisam skoro ništa spavao, sad samo treba to izgurat dok se ne naviknem na novi ritam.
Recimo, ni ja prošle 2 noći nisam skoro ništa spavao, sad samo treba to izgurat dok se ne naviknem na novi ritam.
- Josef K
Sammy wrote:aj u kurac, pala je prva kulja danas..idem si opalit samar pred ogledalo i primit se nekog posla jebemu