Jonah Hex (2010)
- Dragonrage
Re: Jonah Hex (2010)
Očekivano...posebice ovo drugo.
ALi kao što reće u jednoj recenziji..."...the film was pure fun. It's not going to rock your world, but if you're comfortable with the comic style and the super weapons/crazy guns that would have blown the minds of any Civil War soldier, the action will keep you entertained."
Takva su mi očekivanja od početka tak da ono...pogledat ću ga s guštom, a poslje ćemo vidit hehe...
ALi kao što reće u jednoj recenziji..."...the film was pure fun. It's not going to rock your world, but if you're comfortable with the comic style and the super weapons/crazy guns that would have blown the minds of any Civil War soldier, the action will keep you entertained."
Takva su mi očekivanja od početka tak da ono...pogledat ću ga s guštom, a poslje ćemo vidit hehe...
-
Truba
- remike2
Izgleda zanimljivo, bude se gledalo...
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- HorrorHR
- Site Admin
If you ever wondered if Megan Fox could sell a movie all you had to do was watch Jennifers Body to see the answer was no. She got top billing on another movie that just hit theaters, ie JONAH HEX and guess what? Its bombing badly. Despite it starring John Malkovich and Josh Brolin Jonah Hex has only managed to bring in just over $9million in 2 weeks.
- john_constantine
a i ocjena na imbd - u je manja od 5, znači, ne prolazi najbolje... to se već moglo očekivati po traileru. Komentari nisu baš najbolji, ali većinom kritike idu na Megan Fox. Nije joj se isplatilo stiskati toliko steznik zbog čega ne samo da neprirodno izgleda, već je i polomila par rebra prilikom akcijskih scena.
Znači, još jedna loša ekranizacija stripa i solidan western.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
Jonah Hex 2010 720p BRRip XviD AC3-ViSiON
-
Wheel Smith
- john_constantine
- john_constantine
Jonah Hex - poprilično zabavan akcijski western s stripovskim stilom, puno akcije, tučnjave, cool antijunaka i eksplozija, s neobičnim oružjima. Josh Brolin je dobro utjelovio Jonaha Hexa iako nije vjeran liku iz stripa. A Malkovich bio solidan kao glavni negativac. I dosta fantastičnih elemenata od kojih izdvajam scenu "oživljavanja" mrtvih. Megan Fox čisto podnošljiva, naročito u akcijskoj sekvenci pri kraj filma. Jedino bi moglo zasmetati što cijeli film ima nekako slab scenarij i brzu radnju, zbog čega je film dosta kratak (samo 81 minutu), ali odlična akcija i eksplozije s zabavnim uvodom u film rezultiraju dosta zabavnim filmom čije vrijeme brzo proleti. Inače, još jedna loša ekranizacija stripa. Ali šteta je što je film potpuno propao, pa neće biti nastavaka... 3/5
Michel puši karu.
- Bub
Ovo definitivno ne spada pod horror.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- borntodie
Nije horror !
Inace filmu bih dao 6.5/10
Mislim ima prolaznu ocjenu ali niposto mi ne spada ni u top50 filmova ove godine iako je bio ''relativno gledajuci'' kino hit.
Megan Fox - Lijepa ali kratko traje ...
Inace filmu bih dao 6.5/10
Mislim ima prolaznu ocjenu ali niposto mi ne spada ni u top50 filmova ove godine iako je bio ''relativno gledajuci'' kino hit.
Megan Fox - Lijepa ali kratko traje ...
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.
- nemesis
SpoilerShow
teroristi,suicide bombers....i wild west wtfuck ?
scene s megan fox se komotno mogu obrisati.bolje da ju gledamo ,ak već moramo ,u kakvom kućnom uratku.