A ovih muškaraca, zaspamaše nam cijeli topic
Nego, baš sam razmišljala nešto o djevičanstvu, uvijek se žrtvuju djevice, muslimani očekuju 72 djevice nakon smrti.....
Da li je djevičanstvo precjenjeno, zašto ste ga odlučile dati baš
tom dečku (uzet ću si za slobodu pa pretpostaviti da niste djevice, pa čak ni po horoskopu

)
Ja nikako da se opasuljim zašto, o zašto baš sa malim debelim zlatarom? Prvi "pravi dečko", nije bio baš navalentan i sama sam odlučila, više nekako da jednom skinem to s vrata

i naravno bila sam zaaaaljuuubljeeenaaaa preko ušiju (i još mi nije jasno zašto

)
Pa je bilo pitanje gdje? Nećemo u autu baš za prvi put i odlučili u stan kod frendica dok su one za vikend kod staraca, ali zaboravili uzet ključ..pa mislili u neki hotel, al kako u malom gradu izbjeći da te netko ne prepozna (neš ti sramote, al ajd) i na kraju sasvim spontano, tjednima nakon te agonije traženja "gdje ćemo" dogodilo se kod zajedničkog prijatelja na nekom tulumu. Osjećaj-katastrofa! Ne moram ni reći klasični klišej da veza nakon toga nije još dugo zaživjela....
I tak, nakon dosta wham bam thank you mam konačno u zrelijoj dobi doista uživam u seksu i jasno mi je sada zašto seks nije za malu djecu(pri tome ne mislim na onu ispod 14 godina)
E da, imala sam 16 god, on 22 i zato se i dan danas nasmijem na pjesmu
http://www.youtube.com/watch?v=vEsh9_XFAak