Što ste zadnje kupili?
- Josef K
Re: Što ste zadnje kupili?
Frontier(s) i Deaths of Ian Stone za 20kn u tisak medii
- john_constantine
hm, deaths... morati ću svratiti tamo.Zadro wrote:Frontier(s) i Deaths of Ian Stone za 20kn u tisak medii
Michel puši karu.
- Josef K
To je bila neka akcija od 17.-20.9. filmovi za 10kn. Često znaju to imat.john_constantine wrote:hm, deaths... morati ću svratiti tamo.Zadro wrote:Frontier(s) i Deaths of Ian Stone za 20kn u tisak medii
Al inače ti je taj film dosta skup
- john_constantine
koliko?Zadro wrote:To je bila neka akcija od 17.-20.9. filmovi za 10kn. Često znaju to imat.john_constantine wrote:hm, deaths... morati ću svratiti tamo.Zadro wrote:Frontier(s) i Deaths of Ian Stone za 20kn u tisak medii
Al inače ti je taj film dosta skup
ma u tisku više nemam namjeru kupovati nakon onoga što sam kupio tijekom trash festivala. Čak i dvd izdanja na kiosku imali puno kvalitetnije kutije nego ove koje sam tamo kupio po jeftinoj cijeni.
Michel puši karu.
- Josef K
Oko 100kn ak se dobro sječam.
Zato sam ga i čopio danas čim sam vidio za 10.
- john_constantine
da, malo visoka cijena za film star 3 godine... A je li zna tko da li je došao već jednom kick - ass u algoritme ili tisak?Zadro wrote:Oko 100kn ak se dobro sječam.
Michel puši karu.
- Josef K
Nope. Za to češ se načekat još najmanje mjesec danajohn_constantine wrote:da, malo visoka cijena za film star 3 godine... A je li zna tko da li je došao već jednom kick - ass u algoritme ili tisak?Zadro wrote:Oko 100kn ak se dobro sječam.
Paranormal Activity je tek došo u videoteke (znači uskoro u algoritam)
Prejadni smo...
- john_constantine
da, baš sranje... Ma gledam u studiu o novim izdanjima, a videoteke ionako više skoro da ne postoje... Ništa, čekati će se.Zadro wrote:Nope. Za to češ se načekat još najmanje mjesec danajohn_constantine wrote:da, malo visoka cijena za film star 3 godine... A je li zna tko da li je došao već jednom kick - ass u algoritme ili tisak?Zadro wrote:Oko 100kn ak se dobro sječam.
Zato sam ga i čopio danas čim sam vidio za 10.![]()
Paranormal Activity je tek došo u videoteke (znači uskoro u algoritam)![]()
Prejadni smo...
Michel puši karu.
- Scarface
Johne, Kick Ass bi triba bit u Konzumu od 23.9. u sklopu K Videoteke po onim niskim popularnim cijenama.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
thanks.Ghostface wrote:Johne, Kick Ass bi triba bit u Konzumu od 23.9. u sklopu K Videoteke po onim niskim popularnim cijenama.
Michel puši karu.
- dr_gonzo
To si vidio u prospektima u konzumu ili negdje na netu?Ghostface wrote:Johne, Kick Ass bi triba bit u Konzumu od 23.9. u sklopu K Videoteke po onim niskim popularnim cijenama.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Scarface
Re:
Reklama u već kupljenim filmovima iz K videoteke. Dolaze sljedeći filmovi: Kick Ass, Maiden Heist, Motherhood, Sorrority row, Outlander, Brothers, Helen, Miss Conception i Black Water. Sve od 23. rujna.dr_gonzo wrote:To si vidio u prospektima u konzumu ili negdje na netu?Ghostface wrote:Johne, Kick Ass bi triba bit u Konzumu od 23.9. u sklopu K Videoteke po onim niskim popularnim cijenama.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr_gonzo
Ghostface wrote:Reklama u već kupljenim filmovima iz K videoteke. Dolaze sljedeći filmovi: Kick Ass, Maiden Heist, Motherhood, Sorrority row, Outlander, Brothers, Helen, Miss Conception i Black Water. Sve od 23. rujna.dr_gonzo wrote:To si vidio u prospektima u konzumu ili negdje na netu?Ghostface wrote:Johne, Kick Ass bi triba bit u Konzumu od 23.9. u sklopu K Videoteke po onim niskim popularnim cijenama.
p.s. - jel ovaj Black Water sa onim krokodilom ili je to neki drugi film?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- HorrorHR
- Site Admin
the entity, naletih na dvd za 5 eur, vrijeme da pogledam ovo 
- dr_gonzo
NiceHorrorHR wrote:the entity, naletih na dvd za 5 eur, vrijeme da pogledam ovo
Nego onaj Black Water je onaj sa krokodilom, ali DVD-ovi kasne već 3 dana...
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -