Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jul 2007, 20:35

bakero wrote:
Shape wrote:pogledah texas chainsaw massacre 2...nisam gori nastavak u životu vidio i evo zašto mrzim nastavke...kraj filma, ona večera je vrhunac debilizma jer je sve skopirano iz prvog dijela a ova glupača samo vrišti a onda tek onaj kraj kad ta ista glupača na vrhu neke planine se dere sa motorkom u ruci i maše okolo...to im nije trebalo...baš jadan film i ne preporučam nikome...inače sam fan TCM-a ali ovo je utter shit...
jedno veliko smeće, ne mogu virovat da je denis hoper pristao glumit u tako debilnom filmu, užas!
pa on je ipak brat od tobe hoppera. :lol:
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 11 Jul 2007, 20:53

john_constantine wrote:
bakero wrote:
Shape wrote:pogledah texas chainsaw massacre 2...nisam gori nastavak u životu vidio i evo zašto mrzim nastavke...kraj filma, ona večera je vrhunac debilizma jer je sve skopirano iz prvog dijela a ova glupača samo vrišti a onda tek onaj kraj kad ta ista glupača na vrhu neke planine se dere sa motorkom u ruci i maše okolo...to im nije trebalo...baš jadan film i ne preporučam nikome...inače sam fan TCM-a ali ovo je utter shit...
jedno veliko smeće, ne mogu virovat da je denis hoper pristao glumit u tako debilnom filmu, užas!
a i ja gluposti pitam!??
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jul 2007, 21:49

bakero wrote:
john_constantine wrote:
bakero wrote: jedno veliko smeće, ne mogu virovat da je denis hoper pristao glumit u tako debilnom filmu, užas!
a i ja gluposti pitam!??
da :wink:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Jul 2007, 22:45

bakero

Post by bakero » 12 Jul 2007, 00:20

i kakav je! čita sam recenziju, nije film baš nahvaljen!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 12 Jul 2007, 13:47

Halloween 5 - koj šrot od nastavka. Glupa priča koju ne kužim , najgluplji likovi ikad i dosada na sve strane.
A još se ljudi čude zakaj mi je Friday the 13th bolji serijala, zato što su nastavci bili bar bolji i zabavniji , a kod Halloweena nastavak jedan gori od drugog.
Jel šestica bolja od petice?

Dahmer

Post by Dahmer » 12 Jul 2007, 14:07

šestica je dosadna...ali jebeno mi je bilo kad na kraju michael uzme neku mačetu i pobije sve doktore u nekakvoj bolnici...ostalo je smeče...ah da, kraj je onako okej jer se desi nešto što svi čekaju još od prvog nastavka...pa ti vidi :D
Laurie: What's the boogeyman?
Dr. Sam Loomis: As a matter of fact... that was.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jul 2007, 16:51

a jebao vas hallowen, zar stvarno nemate što drugo gledati? :D
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 12 Jul 2007, 21:08

john_constantine wrote:a jebao vas hallowen, zar stvarno nemate što drugo gledati? :D
Nažalost odlučio sam cjeli serijal recenzirat. Gledao bi rađe Nightmare on elm street i Friday the 13th serijal , ali nije dugo prošlo odakada sam ih gledao pa sam se odlučio na samoubojstvoi s Halloween serijalom . Malo ću se sada odmoriti od serijala. Šesti dio neču več neko vrjeme gledat.
Idem na Creepshow orginal i Child's play serijal , a sutra možda pogledam 3 dio Petka 13tog jel je petak 13 ti sutra.
A imaš pravo pretjerujemo s Halloweenom, ja neču više pretjerivati.

bakero

Post by bakero » 12 Jul 2007, 22:50

Shape wrote:šestica je dosadna...ali jebeno mi je bilo kad na kraju michael uzme neku mačetu i pobije sve doktore u nekakvoj bolnici...ostalo je smeče...ah da, kraj je onako okej jer se desi nešto što svi čekaju još od prvog nastavka...pa ti vidi :D
nije loš ako misliš na nastavak the curse of michael myers!
R.I.P.

Dahmer

Post by Dahmer » 13 Jul 2007, 00:28

pogledah ono smeče na novoj tv s morskim psima kao :lol: to je valjda trebao biti film o ajkulama pa im je love sfalilo ili im je zapaljen dio scenarija i onda su uzeli scenarij neke romantične teen drame i evo šta smo dobili...ovo bi trebalo ići u non-horror temu ali pošto se film službeno vodi kao shark movie onda ajde...e a najbolje mi kad lik sjedi na brodu s nogom u vodi i ona desetometarska psina mu prođe ispod a kao lik ne skuži...ma daaaaaaaj...
Laurie: What's the boogeyman?
Dr. Sam Loomis: As a matter of fact... that was.

Unreal

Post by Unreal » 13 Jul 2007, 12:05

Jason x- glupa priča i scenari, loša gluma , ali jebeno zabavan film. Ne kužim kaj mnogi fanovi Friday the 13th pljuju po filmu kao da su prošli nastavci bili puno pametniji. Par dobrih killova kao legendarno razbijanje zamrznute face, dosat dobra akcija, par gluposti na koje sam se nasmijao . Svakako remek djelo naprema Halloweenu 4 i 5. Jason rules :rock: :supz: :finga: Ocjena 4/5

bakero

Post by bakero » 13 Jul 2007, 13:29

na kioscima je neki 'Cookers' jel itko gleda to i isplati se uzimat!?

http://www.imdb.com/title/tt0233481/
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 13 Jul 2007, 13:32

Unreal wrote:Jason x- glupa priča i scenari, loša gluma , ali jebeno zabavan film. Ne kužim kaj mnogi fanovi Friday the 13th pljuju po filmu kao da su prošli nastavci bili puno pametniji. Par dobrih killova kao legendarno razbijanje zamrznute face, dosat dobra akcija, par gluposti na koje sam se nasmijao . Svakako remek djelo naprema Halloweenu 4 i 5. Jason rules :rock: :supz: :finga: Ocjena 4/5
preloš film, najjače je kad se jason nadogradi pa postane neka vrsta terminator-predator-robocop-aliena!
:D
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 13 Jul 2007, 13:35

bakero wrote:na kioscima je neki 'Cookers' jel itko gleda to i isplati se uzimat!?

http://www.imdb.com/title/tt0233481/
Pa pogledaj trailer i pročitaj radnju pa zaključi jel to tip filma za tebe. Imdb ocjena je solidna.

A Jason x je toliko loš da posataje dobar u tome je poanta filma. A taj Cybor je meni isto fora

Post Reply