Koji ste horror zadnji gledali?
-
Halloween 4- Ma daj molim te koj su debili radili na ovom filmu. Scenarij i sama priča su koma, gluma prolazna , akcija dobra, sam film dosadan i nimalo jeziv.
Odlučio sam dat ču mu 3 zbog par scena ,no loš nastavak i jedva prosječan film
Najgore od svega još moram 5 i 6 dio pogledat koj su gori od ovog. A ne radujem se ni gledanju 7 i 8 djela. No odlučio sam recenzirat sagu o Michael Mayersu.
Odlučio sam dat ču mu 3 zbog par scena ,no loš nastavak i jedva prosječan film
Najgore od svega još moram 5 i 6 dio pogledat koj su gori od ovog. A ne radujem se ni gledanju 7 i 8 djela. No odlučio sam recenzirat sagu o Michael Mayersu.
- AlabamaSmokeOne
-
Disturbia-dobar Horror triller , ne odličan. Dobra režija i gluma. Priča i scenarij več viđeni i nepotreban dugački uvod. Dosta dobar humor s vremenom. Oni koji su gledali dosta horrora ,ovo če im biti dobar ili ok film ,ali ništa poseban zbog več viđenih elementa i dugog uvoda. Oni koji žele ili započinju sa žanrom njima če se sigurno više svidjet. 4/5
Creepshow 2 - jedinicu nisam nikad gledao ,no nisam ni trebao jer se film ne veže za jedinicu. Volim ovakve filmove iz 80tih i kratke filmiče koji sastoje jedan film. Prve dvije priče su odlične. Ova prva s indijancem mi je baš bila fora, kada ih sve sredi ali najluđi mi je negativac onaj koj misli da će uspjet u filmskom svjetu zbog kose
. Druga je imala prebolesnu ideju o onoj stvari na moru , kako ih samo proguta, najluđe mi je kada onaj lik ljubi djevojku i dir je a onda je okrene na drugu stranu i fali joj pola face.Treča mi je bila slabija uspurot prve dvije i nekak pokvarila malo dojam filma. Dosta dosadan epizoda i sama priča mi nije nekaj , jedino mi je kraj bio odličan.Režija je dobra , scenarij je dobar,Tom Savini kao
The Creep i njegov make up efekti. Ocjena 4/5
Creepshow 2 - jedinicu nisam nikad gledao ,no nisam ni trebao jer se film ne veže za jedinicu. Volim ovakve filmove iz 80tih i kratke filmiče koji sastoje jedan film. Prve dvije priče su odlične. Ova prva s indijancem mi je baš bila fora, kada ih sve sredi ali najluđi mi je negativac onaj koj misli da će uspjet u filmskom svjetu zbog kose

The Creep i njegov make up efekti. Ocjena 4/5
- john_constantine
-
Pogledam orginal po obavezno , a trojku preskačem. Na wikipediji se govori o četvrtom nastavku(no sigurno neče ispast nekaj). A remejk, hmm ako su nove priče onda sam ok s time, ali ako isto kao orginal onda bolje ne.john_constantine wrote:Da, treća priča je najslabija. A original obavezno pogledaj, naročito epizodu The crate.Ista kutija se pojavila u još jednom horor filmu, samo sam zaboravio gdje... A priče su malo mračnije...
- john_constantine
lol, ja ću sigurno pogledati creepshow 3.Unreal wrote:Pogledam orginal po obavezno , a trojku preskačem. Na wikipediji se govori o četvrtom nastavku(no sigurno neče ispast nekaj). A remejk, hmm ako su nove priče onda sam ok s time, ali ako isto kao orginal onda bolje ne.john_constantine wrote:Da, treća priča je najslabija. A original obavezno pogledaj, naročito epizodu The crate.Ista kutija se pojavila u još jednom horor filmu, samo sam zaboravio gdje... A priče su malo mračnije...

Michel puši karu.
- Dahmer
pogledah texas chainsaw massacre 2...nisam gori nastavak u životu vidio i evo zašto mrzim nastavke...kraj filma, ona večera je vrhunac debilizma jer je sve skopirano iz prvog dijela a ova glupača samo vrišti a onda tek onaj kraj kad ta ista glupača na vrhu neke planine se dere sa motorkom u ruci i maše okolo...to im nije trebalo...baš jadan film i ne preporučam nikome...inače sam fan TCM-a ali ovo je utter shit...
Laurie: What's the boogeyman?
Dr. Sam Loomis: As a matter of fact... that was.
Dr. Sam Loomis: As a matter of fact... that was.
- Aryx
signShape wrote:pogledah texas chainsaw massacre 2...nisam gori nastavak u životu vidio i evo zašto mrzim nastavke...kraj filma, ona večera je vrhunac debilizma jer je sve skopirano iz prvog dijela a ova glupača samo vrišti a onda tek onaj kraj kad ta ista glupača na vrhu neke planine se dere sa motorkom u ruci i maše okolo...to im nije trebalo...baš jadan film i ne preporučam nikome...inače sam fan TCM-a ali ovo je utter shit...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
Ja sam samo gledao orginal i bio je odličan. Kaj da preskočim neke nastvake i remejkove ili koj god več vrag?Shape wrote:pogledah texas chainsaw massacre 2...nisam gori nastavak u životu vidio i evo zašto mrzim nastavke...kraj filma, ona večera je vrhunac debilizma jer je sve skopirano iz prvog dijela a ova glupača samo vrišti a onda tek onaj kraj kad ta ista glupača na vrhu neke planine se dere sa motorkom u ruci i maše okolo...to im nije trebalo...baš jadan film i ne preporučam nikome...inače sam fan TCM-a ali ovo je utter shit...
- john_constantine
hm, ma najbolje da sve preskočite. Nastavak je opičen, ima dobrih scena, ali je totalno glup. Treći nastavak je mlak, leatherfacea razbijaju kao beba zvečku, a četvrti nastavak nisam gledao, jednom prilikom. ali ako je Reene Zellweger pokušala zaustaviti ponovnu distribuciju filma, to stvarno govori o kvaliteti.
Remake je dosadan, nastavak remakea je prequel, i ispalo gluplje i dosadno, pošto je sličan remakeu. 

Michel puši karu.
-
Od prijatelja sam čuo da je četvorka ultra smeče. Rekao mi je da je priča kopirana iz prvog filma i izrugivava se prvom filmu,.Sam Leatherface je kompletni idiot i transfestit i uopče ga nema puno u filmu i dok se pojavi prebije ga Matthew McConaughey. A sam cover izgleda preglupoTruba wrote:svi su dobri na svoj način
4 je dobra
koliko sam cuo da seru protiv mislio sam da je dno dna
ali stvarno 4. dio ima svojih čari

- bakero
jedno veliko smeće, ne mogu virovat da je denis hoper pristao glumit u tako debilnom filmu, užas!Shape wrote:pogledah texas chainsaw massacre 2...nisam gori nastavak u životu vidio i evo zašto mrzim nastavke...kraj filma, ona večera je vrhunac debilizma jer je sve skopirano iz prvog dijela a ova glupača samo vrišti a onda tek onaj kraj kad ta ista glupača na vrhu neke planine se dere sa motorkom u ruci i maše okolo...to im nije trebalo...baš jadan film i ne preporučam nikome...inače sam fan TCM-a ali ovo je utter shit...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.