Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 10 Jul 2007, 10:51

Halloween 4- Ma daj molim te koj su debili radili na ovom filmu. Scenarij i sama priča su koma, gluma prolazna , akcija dobra, sam film dosadan i nimalo jeziv.
Odlučio sam dat ču mu 3 zbog par scena ,no loš nastavak i jedva prosječan film

Najgore od svega još moram 5 i 6 dio pogledat koj su gori od ovog. A ne radujem se ni gledanju 7 i 8 djela. No odlučio sam recenzirat sagu o Michael Mayersu.

Filip

Post by Filip » 10 Jul 2007, 12:43

The Bastard

Dahmer

Post by Dahmer » 10 Jul 2007, 13:15

masters of horror par epizoda (hvala constantine)

razočarao sam se ali ima dobrih stvari..
Laurie: What's the boogeyman?
Dr. Sam Loomis: As a matter of fact... that was.

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 10 Jul 2007, 20:38

onaj kratki od david lyncha, ako to uopce spada u horrore - Darkened Room - bezveze :!:

Unreal

Post by Unreal » 11 Jul 2007, 13:34

Disturbia-dobar Horror triller , ne odličan. Dobra režija i gluma. Priča i scenarij več viđeni i nepotreban dugački uvod. Dosta dobar humor s vremenom. Oni koji su gledali dosta horrora ,ovo če im biti dobar ili ok film ,ali ništa poseban zbog več viđenih elementa i dugog uvoda. Oni koji žele ili započinju sa žanrom njima če se sigurno više svidjet. 4/5

Creepshow 2 - jedinicu nisam nikad gledao ,no nisam ni trebao jer se film ne veže za jedinicu. Volim ovakve filmove iz 80tih i kratke filmiče koji sastoje jedan film. Prve dvije priče su odlične. Ova prva s indijancem mi je baš bila fora, kada ih sve sredi ali najluđi mi je negativac onaj koj misli da će uspjet u filmskom svjetu zbog kose :lol: . Druga je imala prebolesnu ideju o onoj stvari na moru , kako ih samo proguta, najluđe mi je kada onaj lik ljubi djevojku i dir je a onda je okrene na drugu stranu i fali joj pola face.Treča mi je bila slabija uspurot prve dvije i nekak pokvarila malo dojam filma. Dosta dosadan epizoda i sama priča mi nije nekaj , jedino mi je kraj bio odličan.Režija je dobra , scenarij je dobar,Tom Savini kao
The Creep i njegov make up efekti. Ocjena 4/5

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jul 2007, 17:13

Da, treća priča je najslabija. A original obavezno pogledaj, naročito epizodu The crate. :D Ista kutija se pojavila u još jednom horor filmu, samo sam zaboravio gdje... A priče su malo mračnije...
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 11 Jul 2007, 17:19

john_constantine wrote:Da, treća priča je najslabija. A original obavezno pogledaj, naročito epizodu The crate. :D Ista kutija se pojavila u još jednom horor filmu, samo sam zaboravio gdje... A priče su malo mračnije...
Pogledam orginal po obavezno , a trojku preskačem. Na wikipediji se govori o četvrtom nastavku(no sigurno neče ispast nekaj). A remejk, hmm ako su nove priče onda sam ok s time, ali ako isto kao orginal onda bolje ne.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jul 2007, 17:26

Unreal wrote:
john_constantine wrote:Da, treća priča je najslabija. A original obavezno pogledaj, naročito epizodu The crate. :D Ista kutija se pojavila u još jednom horor filmu, samo sam zaboravio gdje... A priče su malo mračnije...
Pogledam orginal po obavezno , a trojku preskačem. Na wikipediji se govori o četvrtom nastavku(no sigurno neče ispast nekaj). A remejk, hmm ako su nove priče onda sam ok s time, ali ako isto kao orginal onda bolje ne.
lol, ja ću sigurno pogledati creepshow 3. :D
Michel puši karu.

Dahmer

Post by Dahmer » 11 Jul 2007, 18:35

pogledah texas chainsaw massacre 2...nisam gori nastavak u životu vidio i evo zašto mrzim nastavke...kraj filma, ona večera je vrhunac debilizma jer je sve skopirano iz prvog dijela a ova glupača samo vrišti a onda tek onaj kraj kad ta ista glupača na vrhu neke planine se dere sa motorkom u ruci i maše okolo...to im nije trebalo...baš jadan film i ne preporučam nikome...inače sam fan TCM-a ali ovo je utter shit...
Laurie: What's the boogeyman?
Dr. Sam Loomis: As a matter of fact... that was.

Aryx

Post by Aryx » 11 Jul 2007, 19:22

Shape wrote:pogledah texas chainsaw massacre 2...nisam gori nastavak u životu vidio i evo zašto mrzim nastavke...kraj filma, ona večera je vrhunac debilizma jer je sve skopirano iz prvog dijela a ova glupača samo vrišti a onda tek onaj kraj kad ta ista glupača na vrhu neke planine se dere sa motorkom u ruci i maše okolo...to im nije trebalo...baš jadan film i ne preporučam nikome...inače sam fan TCM-a ali ovo je utter shit...
sign
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 11 Jul 2007, 19:23

Shape wrote:pogledah texas chainsaw massacre 2...nisam gori nastavak u životu vidio i evo zašto mrzim nastavke...kraj filma, ona večera je vrhunac debilizma jer je sve skopirano iz prvog dijela a ova glupača samo vrišti a onda tek onaj kraj kad ta ista glupača na vrhu neke planine se dere sa motorkom u ruci i maše okolo...to im nije trebalo...baš jadan film i ne preporučam nikome...inače sam fan TCM-a ali ovo je utter shit...
Ja sam samo gledao orginal i bio je odličan. Kaj da preskočim neke nastvake i remejkove ili koj god več vrag?

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jul 2007, 20:10

hm, ma najbolje da sve preskočite. Nastavak je opičen, ima dobrih scena, ali je totalno glup. Treći nastavak je mlak, leatherfacea razbijaju kao beba zvečku, a četvrti nastavak nisam gledao, jednom prilikom. ali ako je Reene Zellweger pokušala zaustaviti ponovnu distribuciju filma, to stvarno govori o kvaliteti. :D Remake je dosadan, nastavak remakea je prequel, i ispalo gluplje i dosadno, pošto je sličan remakeu. :wink:
Michel puši karu.

Truba

Post by Truba » 11 Jul 2007, 20:18

svi su dobri na svoj način
4 je dobra
koliko sam cuo da seru protiv mislio sam da je dno dna
ali stvarno 4. dio ima svojih čari

trojka je isto zanimljiva
prvi rimejk je dobar ako ga posmatramo samog za sebe
www.lasetta.net :axe:

Unreal

Post by Unreal » 11 Jul 2007, 20:31

Truba wrote:svi su dobri na svoj način
4 je dobra
koliko sam cuo da seru protiv mislio sam da je dno dna
ali stvarno 4. dio ima svojih čari
Od prijatelja sam čuo da je četvorka ultra smeče. Rekao mi je da je priča kopirana iz prvog filma i izrugivava se prvom filmu,.Sam Leatherface je kompletni idiot i transfestit i uopče ga nema puno u filmu i dok se pojavi prebije ga Matthew McConaughey. A sam cover izgleda preglupo

Image

bakero

Post by bakero » 11 Jul 2007, 20:32

jedno veliko smeće, ne mogu virovat da je denis hoper pristao glumit u tako debilnom filmu, užas!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Post Reply